• 9.378.710 stemmen

Snackmasters - Seizoen 2 (2022)

Show titel: Snackmasters

Afleveringen: 7

Speelduur: 5 uur en 01 minuut

Met: Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé

Oorsprong: Nederland

Datum van release: woensdag 5 januari 2022

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Snackmasters

Twee Nederlandse chef-koks, onder wie Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma en André Gerrits, nemen het wekelijks tegen elkaar op om een bekende snack zo identiek mogelijk na te maken. De chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack (onder tijdsdruk) te kraken. De makers van de originele snack bepalen steeds wie doorgaat en wie afvalt. Snackmasters is een afvalrace, dus de winnaar van het duel gaat naar de volgende ronde. Uiteindelijk wint één van de bekende koks de titel Snackmaster.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. Aflevering 1

5 januari 2022 (43 minuten)

Sterrenchef Mario Ridder van restaurant Joelia en sterrenchef Juliën van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam strijden tegen elkaar. Ze proberen de iconische HEMA-rookworst na te maken.

2. Aflevering 2

12 januari 2022 (43 minuten)

Sterrenchef Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Blue en topchef Schilo van Coevorden van restaurant Taiko in Amsterdam proberen de geheimen van de kaassouffle te ontrafelen.

3. Aflevering 3

19 januari 2022 (43 minuten)

Er staan twee duo's tegenover elkaar. Sterrenchefs Jeroen en Marleen Brouwer van restaurant Deloohoeve in Drenthe en sterrenchefs Mike Tsang en Levi Bunt van restaurant O&O in Sint Willebrord bijten zich vast in de Liga Milbreak duo.

4. Aflevering 4

26 januari 2022 (43 minuten)

Topchef Michiel van der Eerde van restaurant Baut en sterrenchef Jonathan Zandbergen van restaurant Merlet strijden tegen elkaar. Zij krijgen de opdracht een replica te maken van de New York Pizza BBQ Mixed Grill.

5. Aflevering 5

2 februari 2022 (43 minuten)

In deze aflevering zien we de winnaars strijden voor een finaleplek.

6. Aflevering 6

9 februari 2022 (43 minuten)

In deze aflevering zien we de winnaars strijden voor een finaleplek.

7. Aflevering 7

16 februari 2022 (43 minuten)

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.