• 9.378.235 stemmen

Spaanders - Seizoen 1 (2021)

Show titel: Spaanders

Afleveringen: 7

Speelduur: 6 uur en 08 minuten

Met: Patrick Lodiers, Andries Tunru en Alex Ploeg

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 11 september 2021

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Spaanders

Vanuit een gezellig café neemt Patrick Lodiers op humoristische wijze de afgelopen week door met bekende én onbekende gasten. Een programma vol gesprekken, muzikale optredens en satire, waarbij een groep cabaretiers bekende mensen die in het nieuws waren imiteert. Ook is er elke aflevering een quiz met bekende deelnemers, die vragen voorgeschoteld krijgen die uit actuele fragmenten voortkomen.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. Aflevering 1

11 september 2021 (59 minuten)

Politica Caroline van der Plas en judoka Henk Grol zijn te gast, met een optreden van Miss Montreal.

2. Aflevering 2

18 september 2021 (51 minuten)

Evi Hanssen en Gregory Sedoc zijn te gast. Daarnaast is er een muzikaal optreden van Mart Hoogkamer.

3. Aflevering 3

25 september 2021 (53 minuten)

Te gast zijn Henk Krol en Leontien van Moorsel en MEROL treedt op.

4. Aflevering 4

2 oktober 2021 (51 minuten)

Te gast zijn Edwin Rutten en Emma Wortelboer, en een optreden van het Kinderen voor Kinderen-koor.

5. Aflevering 5

9 oktober 2021 (51 minuten)

Te gast: Roel van Velzen, Leonie ter Braak en een verrassingsoptreden van een geheime gast.

6. Aflevering 6

16 oktober 2021 (51 minuten)

Te gast: Anna Gimbrère en Ahmed Marcouch, met als muzikale gast Paul de Munnik.

7. Aflevering 7

23 oktober 2021 (52 minuten)

Annemarie Jorritsma en Gert Verhulst zijn te gast. Het optreden is een verrassing voor een van de twee gasten.

avatar van The Oceanic Six

Haalt het niet bij het klassieke Kopspijkers, maar is toch best een vermakelijke rip-off. Wel jammer van het eindspel, is toch flink saaier om hints te spelen of een caviarace te zien dan het meppen met 2 enorme hamers. Patrick Lodiers doet het wel best leuk en de gasten + verrassingen waren ook wel de moeite. Het cabaret was weer wisselvallig, soms best gelukt, soms tenenkrommend. In mijn gedachten waren Balkenende, Frank de Grave en Mat Herben in Kopspijkers veel memorabeler. Voldoende. Ook seizoen 2 ga ik wel kijken.