• 10.794 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.834 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.272 gebruikers
  • 8.985.515 stemmen
Avatar
 
banner banner

Als de Brandweer - Seizoen 2 (2020)

3,25 4 stemmen

Show titel: Als de Brandweer

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 30 minuten

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 26 oktober 2020

Eerst uitgezonden op: RTL5 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Als de Brandweer

Verkeersongelukken en reanimaties, maar ook liftopsluitingen, ontsnapte dieren en beknellingen: de brandweer doet zoveel meer dan alleen branden blussen. Het SBS6-programma 'Als de Brandweer' toont het werk van de Nederlandse brandweer en laat zien hoe het is om in de schoenen te staan van deze helden als ze vanuit een kazerne op een incident afstuiven. Wat start in de meldkamer met een angstige noodoproep, krijgt een vervolg als ze binnen een minuut in de tankautospuit stappen en met gillende sirenes uitrukken. Nooit eerder kwamen kijkers zó dichtbij het vuur. Ze beleven alles door de ogen van de brandweerlieden, die hun werk zelf met verschillende camera’s in beeld brengen.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

  1. Aflevering 1

    26 oktober 2020 (45 minuten)

    Er breekt brand uit in het theaterpaviljoen van het Rotterdamse attractiepark Plaswijckpark. De brandweer is er snel bij, maar door het rieten dak is er geen houden meer aan. Op dat moment gaat er op internet een filmpje rond waarin te zien is hoe tieners de brand aansteken. Verder verliest een bestuurder de macht over het stuur, waarna hij in een greppel terechtkomt en ernstig gewond raakt.

  2. Aflevering 2

    2 november 2020 (45 minuten)

    Het is zaterdag en er is overal sneeuwpret, maar niet bij een tuincentrum dat op het punt staat open te gaan en in lichterlaaie staat. Het complex is een paar voetbalvelden groot en het vuur breidt zich razendsnel uit. Verder valt er een dodelijk slachtoffer te betreuren na wat waarschijnlijk een autorace is geweest en worden twee bootwerkers in de haven van Gouda op het nippertje gered.

  3. Aflevering 3

    9 november 2020 (45 minuten)

    Er breekt een keukenbrand uit en de huisdieren zijn alleen thuis. De giftige rook hangt bij het betreden van het pand overal in de lucht. Dankzij de speciale maskers heeft de brandweer daar gelukkig geen last van. Als de brand is geblust en de rook optrekt, blijken er slachtoffers te zijn. En de eigenaar van een chemisch bedrijf zie de brand in zijn pand op camerabeelden ontstaan.

  4. Aflevering 4

    16 november 2020 (45 minuten)

    We volgen brandweerlieden van zeventien kazernes, verspreid over de veiligheidsregio's Rotterdam-Rijnmond, Flevoland, Haaglanden, Hollands Midden en Utrecht. Door het gebruik van bodycams kom je dichter bij noodsituaties dan je normaal gesproken ooit zou komen. Zo sta je in de schoenen van de brandweermensen wanneer ze een allesverzengende brand moeten blussen of in een kanaal springen om een gewond persoon uit een voertuig te redden.

  5. Aflevering 5

    23 november 2020 (45 minuten)

  6. Aflevering 6

    30 november 2020 (45 minuten)

  7. Aflevering 7

    7 december 2020 (45 minuten)

  8. Aflevering 8

    14 december 2020 (45 minuten)

  9. Aflevering 9

    21 december 2020 (45 minuten)

  10. Aflevering 10

    28 december 2020 (45 minuten)

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.