• 9.374.003 stemmen

Are We There Yet? - Seizoen 1 (2010)

- Nog geen stemmen

Show titel: Are We There Yet?

Afleveringen: 10

Speelduur: 5 uur

Ontwikkeld door: Ali LeRoi

Met: Coy Stewart, Terry Crews en Teala Dunn

Datum van release: woensdag 2 juni 2010

Eerst uitgezonden op: TBS (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Are We There Yet?

De Amerikaanse serie “Are We There Yet?” is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005. De serie gaat verder waar de film geëindigd is. Het gaat over Nick, een oud sporter die het nu moet doen met een kantoorbaantje van 9 tot 5 en Suzanne, de moeder van twee tieners. Nick en Suzanne zijn inmiddels zes maanden getrouwd en de eerste problemen beginnen zichtbaar te worden. Het leven van een getrouwd stel is niet altijd even makkelijk. Daarbij moet Nick nog steeds zijn plaats in het gezin van Suzanne zien te vinden. Makkelijker gezegd dan gedaan wanneer je het vertrouwen van 2 koppige tieners moet winnen. Ook de moeder van Nick heeft moeite met het feit dat ze ineens schoonmoeder en oma is geworden. Vooral met Suzanne kan ze het niet goed vinden. In de serie is te zien hoe het gezin met deze alledaagse problemen omgaat.

Afleveringen Seizoen 1 (2010)

1. 1. The Hyphenated Name Episode

2 juni 2010 (30 minuten)

Nick en Suzanne zijn een half jaar getrouwd en er ontstaat wrijving in het nieuwe, samengestelde gezin. Nick denkt dat de kinderen niet van hem houden en Suzanne ziet er allesbehalve sexy uit als ze naar bed komt.

2. 2. The Credit Check Episode

2 juni 2010 (30 minuten)

Nick heeft een nieuwe auto nodig voor zijn werk, maar Suzanne vindt dat ze al genoeg schulden hebben. Het blijkt dat Suzanne wat geldproblemen heeft waar Nick niks van weet.

3. 3. The Day Off Episode

9 juni 2010 (30 minuten)

Nick vindt dat de kinderen hechter moeten worden met zijn moeder en wil dat ze tijd met elkaar doorbrengen. Suzanne heeft een dag vrij, maar ze weet niet wat ze moet doen.

4. 4. The Soccer Episode

9 juni 2010 (30 minuten)

Kevin is een grote fan van voetbal, maar Nick snapt niet wat er zo leuk aan is. Suzanne baalt dat Lindsey zo slecht communiceert en opent een vals Facebook-account om te zien wat haar dochter zoal bezighoudt.

5. 5. The Rat in the House Episode

16 juni 2010 (30 minuten)

Kevin zorgt voor een rat, die uiteindelijk ergens in huis verdwijnt. Er ontstaat spanning tussen Gigi en Lindsey als een ex-vriendje van Gigi hun overlaadt met cadeaus en kleren.

6. 6. The Booty Episode

16 juni 2010 (30 minuten)

Nick gaat met vrienden een wedstrijd kijken in een sportbar met sexy serveersters. De kinderen willen meer zakgeld, maar ze willen niet meer karweitjes doen in huis.

7. 7. The Viral Video Episode

23 juni 2010 (30 minuten)

Suzanne danst in een video die al snel een enorme hit wordt op internet. Marilyn vindt dat Lindsey moet leren om soul food te maken.

8. 8. The Michelle Obama Sweater Episode

23 juni 2010 (30 minuten)

Lindsey krijgt hulp van Nick om met haar moeders creditcard online een Michelle Obama-trui te bestellen. Kevin doet alsof hij ziek is, zodat hij iets kan uithalen met Martin om een gesigneerd shirt van A-Rod te krijgen.

9. 9. The No Nah Nah Episode

30 juni 2010 (30 minuten)

Nick zegt dat hij te moe is voor seks, waardoor Suzanne denkt dat er iets niet goed zit in hun relatie.

10. 10. The Get Together Episode

30 juni 2010 (30 minuten)

Nick ziet dat het niet lekker loopt in het gezin en organiseert een samenzijn met vrienden en familie. Helaas vergeet hij wat belangrijke details, waardoor het op een chaos uitloopt.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.