• 9.378.950 stemmen

Daar Vliegende Panters - Seizoen 1 (2001)

Show titel: Daar Vliegende Panters

Afleveringen: 9

Speelduur: 3 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Diederik Ebbinge, Esther van Leeuwen, Rutger de Bekker en Remko Vrijdag

Met: Diederik Ebbinge, Rutger de Bekker en Remko Vrijdag

Oorsprong: Nederland

Datum van release: woensdag 10 oktober 2001

Eerst uitgezonden op: Nederland 3 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Daar Vliegende Panters

Absurd en satirisch "zapcabaret", dat veel terugkerende elementen bevat. We volgen bijvoorbeeld "de avonturen van Roeland de Kasplant", over een comateuze jongeman en zijn familie; het wel en wee van drie huisvaders in "Vaders", die onder het juk van hun moderne zakenvrouwen moeten leven; drie backpackers in Thailand; een gothic metalshow in 'Late Night in Hell'; en het reilen en zeilen van Rotterdammers in hun café 'De Schuwe Geep'. Ook zien we vele clips van onder andere nederhopformatie V*M*B*O, en de Kassameisjes.

Afleveringen Seizoen 1 (2001)

1. 1. Kapoerewiets

10 oktober 2001 (25 minuten)

2. 2. Prof Gaan

17 oktober 2001 (25 minuten)

3. 3. Nie Normaal

24 oktober 2001 (25 minuten)

4. 4. On the Road Again

31 oktober 2001 (25 minuten)

5. 5. Brommen naar Brummen

7 november 2001 (25 minuten)

6. 6. Failliet

11 november 2001 (25 minuten)

7. 7. Ajuim

18 november 2001 (25 minuten)

8. 8. Frietje Oorlog

25 november 2001 (25 minuten)

9. 9. Houdoe

2 december 2001 (25 minuten)

avatar van Walter S.

Walter S.

De dvd weer eens uit de kast hehaald, blijft erg goed. Zulke goeie humor zie je tegenwoordig weinig tot niet meer op tv. Jiskefet, kreatief met kurk/Borreltijd, Vliegende Panters, toch apart dat dat niveau niet meer wordt gehaald. Om over Koot en Bie nog maar te zwijgen.