• 155.385 films
 • 9.292 series
 • 27.640 seizoenen
 • 604.212 acteurs
 • 346.097 gebruikers
 • 8.759.226 stemmen
Avatar
 
banner banner

Yugio Deyueru Monsutazu - Seizoen 1 (2000-2001)

3,19 18 stemmen

Alternatieve titels: Yu-Gi-Oh!, Yu-Gi-Oh! Duel Monsters

IMDb beoordeling: 7,3 (22.238)

Afleveringen: 49

Speelduur: 19 uur en 36 minuten

Ontwikkeld door: Kazuki Takahashi

Met: Hiroki Takahashi (stemrol)

Oorsprong: Japan

Datum van release: dinsdag 18 april 2000

Eerst uitgezonden op: TV Tokyo (Japan)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 1 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Yugio Deyueru Monsutazu

Wanneer de middelbare scholier Yuugi Mutou de mysterieuze Millennium Puzzel oplost, ontketent hij een 'andere Yuugi', een bijzondere aanwezigheid er binnenin. Elke keer dat hij nu met een dilemma wordt geconfronteerd, maakt dit mysterieuze alter-ego een verschijning en helpt hem bij zijn problemen. Yuugi en zijn metgezellen komen in aanraking met verscheidene tegenstanders in 'Duel Monsters', een uitdagend kaartspel gebruikt door mensen om de Millennium Puzzel te stelen en de grote kracht die erin schuilt te benutten. De vragen stapelen zich op en het duurt niet lang voordat ze ontdekken dat er meer dan trots op het spel staat in deze duels.

Afleveringen Seizoen 1 (2000-2001)

 1. 1. Senritsu no Blue Eyes White Dragon

  18 april 2000 (24 minuten)

  Yugi en z'n vrienden zijn vervuld van opa's collectie Duel Monsters kaarten. Alleen dan wordt opa ontvoerd door de beste Duellist en meedogenloze magnaat Kaiba, om de zeldzame Blue-Eyes White Dragon te krijgen. Yugi moet het wel opnemen tegen Kaiba in een ultieme krachtmeting om de Duel Monsters kaarten van zijn opa terug te krijgen.

 2. 2. Gensoushi (Illusionist) No-Face no Wana

  25 april 2000 (24 minuten)

  Yugi en zijn vrienden houden zich vandaag niet bezig met het bijschaven van hun duelvaardigheden, maar kijken hoe Weevil en Rex Raptor het tegen elkaar opnemen op het Regionale Duel Monsters Kampioenschap. Als Yugi een pakje opent van de Duel Monsters schepper, Maximillion Pegasus, wordt hij gedwongen hem te ontmoeten in het mysterieuze Schaduwrijk, waar alle monsters en magie werkelijkheid zijn. Hier moet Yugi strijden tegen Maximillion Pegasus.

 3. 3. Ushinawareshi Exodia

  2 mei 2000 (24 minuten)

  Yugi geeft één van zijn Starchips aan Joey, zodat hij aan boord kan gaan van de boot die naar het Duel Koninkrijk gaat. Hij wil daar duelleren en de prijzenpot winnen, om het gezichtsvermogen van zijn zusje te redden. Tea en Tristan klimmen stiekem aan boord om hun vrienden te vergezellen. Als bekend wordt dat Yugi degene was, die de wereldkampioen Kaiba heeft verslagen, probeert de gluiperige Weevil Yugi's deck te verpesten, door zijn beste kaarten overboord te gooien.

 4. 4. Insect Combo

  9 mei 2000 (24 minuten)

  Als Yugi en z'n vrienden eenmaal het Duel Koninkrijk hebben bereikt, kondigt Pegasus aan dat er veel mysterieuze geheimen op het eiland huizen, die dit ultieme toernooi anders zullen maken dan alle andere toernooien. Maar als Weevil deze mysterieuze regels tegen Yugi in een Duel begint te gebruiken, moet Yugi niet alleen erachter zien te komen wat deze regels inhouden, maar ze ook onder de knie krijgen om te overleven.

 5. 5. Kyuukyoku Kanzentai: Great Moth

  16 mei 2000 (24 minuten)

  Als Yugi de eerste Duel Monsters van Weevil heeft verslagen, schrikt hij heel erg als hij erachter komt dat Weevil nog een laatste truc in petto heeft: een roofzuchtige Great Moth, die bij iedere beurt steeds sterker wordt. Zal Yugi een manier vinden om dit gevleugelde beest te vernietigen voordat het hem vernietigt?

 6. 6. Kareinaru Harpie Ladies

  23 mei 2000 (24 minuten)

  Terwijl Joey een Duel-tegenstander zoekt waar hij van kan winnen, accepteert hij toch een duel met de doorgewinterde Mai. Maar als zij een zenuwslopende helderziende gave begint te demonstreren, raakt Joey totaal in de war en zit er niets anders voor hem op dan Mai's geheime strategie te doorgronden voordat hij het slachtoffer ervan wordt.

 7. 7. Kaijin Leviathan

  30 mei 2000 (24 minuten)

  De visserman en Duellist Mako, meester van het Zeedeck, strikt Yugi voor een Duel op zijn eigen Zeeveld. Mako hoopt dat dit in zijn eigen voordeel zal werken. Zal Yugi zich kunnen aanpassen aan deze nieuwe omgeving om dit gevecht te winnen?

 8. 8. Ubawareta Blue Eyes White Dragon

  6 juni 2000 (24 minuten)

  Het oneerlijke bestuur van Kaiba's bedrijf wil, als Yugi tijdens het toernooi uitgeschakeld wordt, de leiding over het bedrijf aan Pegasus overdragen. Kaiba's jongste broertje, Makuba, daagt Yugi uit voor een Duel. Zo denkt hij zijn broers bedrijf te beschermen en hun eer te herwinnen. Ondertussen probeert Pegasus iedereen tegen elkaar uit te spelen.

 9. 9. Kishikaisei! Magical Silk Hat

  13 juni 2000 (24 minuten)

  Yugi moet met een dubbelganger van Kaiba duelleren. Deze is gecreëerd uit de hebzucht en de zucht naar macht, die Yugi uit Kaiba's ziel gewist heeft. Omdat Yugi's beste kaarten op de bodem van de oceaan liggen, moet hij een nieuwe strategie verzinnen om de Blue-Eyes White Dragon van de namaak-Kaiba te verslaan.

 10. 10. Gyakushuu no Blue Eyes White Dragon

  20 juni 2000 (24 minuten)

  Yugi verslaat de eerste Blue-Eyes White Dragon, maar zoals hij weet zijn er nog twee over. Yugi krijgt het nog heel moeilijk in het Duel. Ondertussen is Kaiba bezig om in te breken in het Duelsysteem zodat hij Yugi kan helpen. Zal Kaiba op tijd zijn voordat de namaak-Kaiba zijn laatste twee Blue-Eyes White Dragons oproept?

 11. 11. Yuujou Power! Barbarian Ichigou - Niigou

  27 juni 2000 (24 minuten)

  Joey besluit om zonder de hulp van zijn vrienden tegen Rex Raptor te vechten. Hij wil bewijzen dat hij mans genoeg is om in z'n eentje voor Serenity te zorgen. Dan worden Joeys beste Duel Monsters door Rex Raptor vernietigd. Zal Tristans kaart Joey eraan herinneren dat hij er nooit alleen voor staat in een gevecht?

 12. 12. Kuroki Honoo! Red Eyes Black Dragon

  4 juli 2000 (24 minuten)

  Joey duelleert dapper, maar Rex Raptor zet zijn geheime wapen in; de Red Eyes Black Dragon! Joey moet achter het geheim van The Time Wizard-kaart zien te komen, die Yugi hem heeft gegeven. Hij moet dit zonder Yugi's hulp doen, anders zal hij de eerstvolgende boot naar huis moeten nemen!

 13. 13. Metamorph Pot no Wana! Honoo no Kenshi Ayaushi

  11 juli 2000 (24 minuten)

  Yugi’s klasgenoot Bakura, die bezeten is door de duistere krachten van zijn Millennium Ring, vangt Yugi en zijn vrienden in een Schaduwspel, waar ze zelf de kaarten worden! Niet alleen moet Yugi vechten om te voorkomen dat hij voor altijd in het kaartspel blijft, maar ook om Bakura te bevrijden uit de greep van de Millennium Ring!

 14. 14. Shikkoku no Duel! Yami Kuramashi no Shiro

  25 juli 2000 (24 minuten)

  Pegasus’ ingehuurde duellist Panik ontneemt Mai al haar starchips en Yugi is vastbesloten om hem te verslaan en ze terug te winnen. Paniks Castle of Dark Illusions hult zijn monsters in een zwarte mist. Hoe kan Yugi een vijand verslaan die hij niet kan zien?

 15. 15. Yami wo Kirisake! Hikari no Gofuuken

  1 augustus 2000 (24 minuten)

  Ondanks Yugi’s nadelige positie daagt hij Panik toch nog uit. ''Ik versla je in drie beurten...'' Bluft Yugi, of is hij in dit gevecht in het voordeel?

 16. 16. Gekitotsu! Blue Eyes VS Red Eyes

  8 augustus 2000 (24 minuten)

  Kaiba gaat naar het koninkrijk om het tegen Pegasus op te nemen. Is Kaiba veranderd sinds zijn gevecht met Yugi, of is hij nog steeds dezelfde meedogenloze duellist? Uit een gevecht tussen Kaiba’s Blue-Eyes White Dragon en Joeys Red-Eyes Black Dragon zal dit blijken.

 17. 17. Kyoufu! Living Dead no Yobigoe

  15 augustus 2000 (24 minuten)

  De bende van de Duellist Bandit Keith, ontvoert Joey naar een geheime grot met een kerkhof als speelveld. Terwijl Yugi en zijn vrienden naar hem op zoek zijn, neemt Joey het op tegen Bandit Keiths zombiemonsters, die steeds sterker worden als ze terug komen van het kerkhof. Joey staat er in dit gevecht helemaal alleen voor.

 18. 18. Migite ni Tate wo Hidarite ni Ken wo

  22 augustus 2000 (24 minuten)

  Joey doet nog een laatste poging, maar zijn gelukskaart, de Time Wizard, kan niet tegen Bandit Keiths zombiemonsters op. Zullen zijn verbeterde Duel-bekwaamheden en zijn liefde voor zijn zus hem helpen om te overwinnen?

 19. 19. Meikyuu no Tag Duel

  29 augustus 2000 (24 minuten)

  Als Yugi en zijn vrienden vastzitten in een doolhofgrot, vinden ze een alternatieve uitgang, maar de deur wordt bewaakt door Pegasus' Paradox-broers. Yugi en Joey zullen niet meer in hun eentje vechten. Ze moeten samenwerken in een teamgevecht tegen de Paradox-broers. Al hun Starchips en de entree tot Pegasus' kasteel staan op het spel.

 20. 20. Sanshin Gattai! Gate Guardian

  5 september 2000 (24 minuten)

  Yugi en Joey verenigen hun krachten en spelen het klaar om de monsters van hun tegenstanders af te weren. Maar de zaken komen er anders voor te staan als de Paradox-broers de almachtige Gate Guardian, een monster die zijn aanvallen kan terugkaatsen, oproepen. Heeft Yugi iets aan Joey in dit duel, of wordt zijn gebrek aan ervaring hun ondergang?

 21. 21. Akuma Ryuu! Black Demons Dragon

  12 september 2000 (24 minuten)

  Yugi en Joey roepen hun sterkste monsters op, de Summoned Skull en de Red-Eyes Black Dragon, maar hun kracht valt in het niets vergeleken bij de enorme kracht van de Gate Guardian. Individueel maken onze helden geen kans, maar ze zullen hun grootste kracht moeten ontketenen: teamwork!

 22. 22. Shukumei no Duel! Yuugi VS Kaiba

  19 september 2000 (24 minuten)

  Door de magie van het Millennium Oog te gebruiken, vangt Pegasus vlak voor de ogen van Kaiba de ziel van Mokuba in een kaart! Kaiba moet eerst Yugi verslaan en zijn tien starchips afnemen, voordat hij Pegasus mag uitdagen. Yugi en Kaiba nemen het weer tegen elkaar op!

 23. 23. Saikyou! Karei! Kyuukyoku Ryuu

  26 september 2000 (24 minuten)

  Kaiba roept de Blue-Eyes Ultimate Dragon op. Het is het sterkste monster van het spel en is samengesmolten uit drie Blue-Eyes White Dragons! Yugi is al zijn sterke Duel Monsters kwijt, maar een echte Duellist geeft nooit op!

 24. 24. Kuriboh Zoushoku! Kyougaku no Ketsumatsu

  3 oktober 2000 (24 minuten)

  Yugi bedenkt een tactiek om de Blue-Eyes Ultimate Dragon te verslaan, maar nu moet hij kiezen tussen winnen of het sparen van Kaiba's leven. Yugi komt in tweestrijd met zichzelf.

 25. 25. Namida no Duel! Friendship

  10 oktober 2000 (24 minuten)

  Als Yugi zijn Starchips aan Kaiba heeft verloren en zijn enige gelegenheid om zijn opa te redden, raakt hij in een shock. Zal Teá Yugi weer doen opleven door met Mai te duelleren voor haar extra vijf Starchips?

 26. 26. Mokuba wo Sukue! Kaiba VS Pegasus

  17 oktober 2000 (24 minuten)

  Yugi en zijn vrienden gaan het kasteel binnen en ontdekken dat Kaiba klaar is om met Pegasus te duelleren, met Mokuba's ziel in de weegschaal! De kracht van het Millennium Oog geeft Pegasus het vermogen om de gedachten van andere mensen te lezen. Kan Kaiba een tegenstander verslaan, die weet wat hij gaat doen voordat hij het zelf weet?

 27. 27. Kaiba Chiru! Muteki no Toon World

  24 oktober 2000 (24 minuten)

  Kaiba kan niks beginnen tegen Pegasus' Toon World Deck en zijn vermogen om gedachten te lezen. Als het Duel eindigt, vangt Pegasus Kaiba's ziel in een kaart, net zoals hij bij opa en Mokuba heeft gedaan! Yugi is het nu spuugzat!

 28. 28. Kessen Zenya! Pegasus no Himitsu

  31 oktober 2000 (24 minuten)

  Het is de nacht voor de finale en veel wezens zijn in beroering. Yugi is vastbesloten om Pegasus te verslaan ter wille van zijn opa. Tristan organiseert een onderzoek om achter Pegasus' geheimen te komen. Terwijl Joey slaapt steelt Bandit Keith de kaart van hem die hem toegang verschaft tot de finale.

 29. 29. Zettai Zetsumei! Yuuwaku no Shadow

  7 november 2000 (24 minuten)

  Door de invloed van Pegasus' Millennium Oog wordt Yugi afgeleid tijdens zijn duel met Mai. Hij maakt stomme fouten en daardoor behaalt Mai een grote voorsprong met haar Harpie's Pet Dragon. Zal Yugi zijn concentratie terugwinnen of bezwijkt hij onder de enorme druk?

 30. 30. Densetsu no Saikyou Senshi - Chaos Soldier Kourin

  14 november 2000 (24 minuten)

  Yugi maakt eindelijk een comeback als hij weer gaat samenwerken met de Millennium Puzzel. Uiteindelijk vernietigt hij de kaart van Mai, waardoor hij niet meer kon aanvallen. Nu deze van het veld is kan het Duel weer verdergaan.

 31. 31. Kyouaku - Heavy Metal Deck

  21 november 2000 (24 minuten)

  Een paar minuten voor Joeys Duel met Bandit Keith ontdekt hij dat zijn toegangskaart weg is. Hij weet niet dat Bandit Keith hem gestolen heeft. Mai geeft uiteindelijk Joey haar toegangskaart zodat het Duel toch nog van start kan gaan.

 32. 32. Toki wo Koero! Red Eyes Black Metal Dragon

  28 november 2000 (24 minuten)

  Joey verandert zijn Red-Eyes Black Dragon in een totaal ander monster. Zo kan Joey alle sterke monsters uit Keiths deck verslaan. Maar hij moet nog steeds iets doen aan de moeilijk verslaanbare Slot Machine. Maar Bandit Keith laat het hierbij niet zitten. Hij gaat proberen te winnen door vals te spelen.

 33. 33. Yuujou no Kesshousen! Yuugi VS Jounouchi (Zenpen)

  5 december 2000 (24 minuten)

  Van de vele Duellisten die meededen aan het toernooi zijn er nog maar twee over: Yugi en Joey. Nu moeten de twee vrienden tegen elkaar strijden. En de winnaar mag een Duel houden tegen Pegasus.

 34. 34. Yuujou no Kesshousen! Yuugi VS Jounouchi (Kouhen)

  12 december 2000 (24 minuten)

  Het Duel is nog niet afgelopen. Joey en Yugi zijn aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk kan er maar één winnen. In het heetst van de strijd roept Joey zijn Time Wizard op, maar de effecten hiervan zullen beide Duellisten met open mond laten kijken.

 35. 35. Saishuu kettou: Yuugi VS Pegasus

  19 december 2000 (24 minuten)

  Yugi maakt zich klaar voor het laatste en grootste gevecht van dit toernooi. De zielen van Mokuba, Kaiba en Yugi's opa staan op het spel. Ondertussen infiltreren Tristan en Bakura het kasteel en gaan op zoek naar de Kaiba broertjes.

 36. 36. Kouryoku Funou!? Muteki no Toon Gundan

  26 december 2000 (24 minuten)

  Pegasus gebruikt hetzelfde Toon Deck en dezelfde trucjes die hij tegen Kaiba heeft gebruikt. Terwijl Pegasus al Yugi's monsters tegen hem opzet begint hij de wil om te duelleren te verliezen. Hij is bang dat hem hetzelfde lot gaat overkomen als Kaiba, Mokuba en opa.

 37. 37. Hangeki Kaishi! Mind Shuffle

  9 januari 2001 (24 minuten)

  Door te wisselen tussen Yugi en de Farao kan hij het gedachten lezen van Pegasus tegengaan. Hierdoor lukt het Yugi om Pegasus' Toon World te vernietigen, maar het Duel is nog maar net aan de gang. Het dodelijke Schaduw-gevecht gaat beginnen.

 38. 38. Jagan Hatsudou! Sacrific

  16 januari 2001 (24 minuten)

  Yami Bakura zit achter Mokuba's lichaam aan. De kwaadaardige geest wil hiervan bezit gaan nemen. Tristan slaat Yami Bakura bewusteloos en gooit de Millennium Ring het bos in. Pegasus heeft het Duel verplaatst naar het Schaduwrijk. Nu wordt het pas echt gevaarlijk!

 39. 39. Hikari to Yami no Yuugou - Black Chaos Kourin

  23 januari 2001 (24 minuten)

  Pegasus' tijdbom-monster is klaar om te ontploffen en de rest van Yugi's levenspunten op te slokken. Joey, Tristan en Teá proberen Yugi met hun stem te bereiken. Wanneer dit lukt krijgt dit Duel een hele andere wending.

 40. 40. King of Duelists

  30 januari 2001 (24 minuten)

  Na het vrijlaten van Kaiba, Mokuba en Yugi's opa hun zielen, wordt Pegasus geconfronteerd door Yami Bakura. Deze daagt Pegasus uit voor een Schaduwgevecht. Hij wint en pakt het Millenniumoog af. Dan verschijnt er een rare Egyptenaar die Yugi aanziet voor een dief.

 41. 41. America Kara Kita Shoujo

  6 februari 2001 (24 minuten)

  Yugi en zijn vrienden keren terug naar huis. Dan ontmoeten ze een meisje genaamd Rebecca, die wil dat Yugi's opa de Blue-Eyes White Dragon-kaart teruggeeft. Rebecca beweert dat Yugi's opa lang geleden de kaart heeft gestolen.

 42. 42. Hissatsu no Shadow Ghoul

  13 februari 2001 (24 minuten)

  Rebecca blijft beweren dat de kaart gestolen is. Nu moet Yugi haar in een Duel het tegendeel laten zien. Yugi moet haar zien te laten geloven in het hart van de kaarten en niet de kracht. Wanneer ze beiden midden in het Duel zitten gebeurt er iets onvoorstelbaars.

 43. 43. Big 5 no Wana. Duel Monsters Quest

  20 februari 2001 (24 minuten)

  Kaiba wil zijn virtuele game uittesten. De leiders van zijn bedrijf, Kaiba corp, zien dit als een manier om van hem af te komen. Wanneer Mokuba dit ontdekt roept hij de hulp in van Yugi en Joey om Kaiba te redden. In de game is niet alles wat het lijkt. Ze moeten het spel snel leren begrijpen.

 44. 44. Duel Monsters Quest 2 - Densetsu no Yuusha Yuugi

  27 februari 2001 (24 minuten)

  Na een tijdje in de game te zijn geweest beginnen ze steeds meer over het spel te leren, maar ook over het doel. Ze ontmoeten Mai, die ook in de game zit en zij vergezelt ze uiteindelijk op hun reddingstocht. Door een oude mythe te ontrafelen kunnen ze bij Kaiba komen.

 45. 45. Duel Monsters Quest 3: Master of Dragon Knight

  6 maart 2001 (24 minuten)

  Yugi en zijn vrienden hebben Kaiba gered, maar helaas kunnen ze nog steeds de game niet verlaten. Ze moeten namelijk eerst de Five-Headed Dragon verslaan. Maar tijdens het moeilijke Duel verliezen al onze helden hun levenspunten behalve Kaiba en Yugi. Nu moeten de rivalen zien samen te werken om het Duel te winnen.

 46. 46. Nazo no Tenkousei Otogi Ryuuji

  13 maart 2001 (24 minuten)

  Een nieuwe student, Duke Devlin, wil wraak nemen op Yugi vanwege een onbekende reden. Dan verslaat Duke Joey in een Duel en moet hij zijn slaaf worden. Dan moet Joey een hondpakje aantrekken en zichzelf voor gek laten lopen. Yugi accepteert dit niet en daagt Duke uit voor een Duel, maar niet het soort Duel wat Yugi had verwacht.

 47. 47. Taiketsu! Dungeon Dice Monsters

  20 maart 2001 (24 minuten)

  In ruil voor Joeys vrijheid, gaat Yugi akkoord Duel Monsters voorgoed op te geven indien hij verliest. Yugi kent de regels niet en heeft een ruwe start. Zijn kansen gaan er nog bleker uitzien als Duke onthult dat hij de ontwerper is van Dungeon Dice Monsters met de hulp van Pegasus. Kan Yugi de nieuwe, complexe regels leren en een strategie vormen voordat hij wordt verslagen?

 48. 48. Yuugikusen - God Orgus no Moukou

  27 maart 2001 (24 minuten)

  De Dungeon Dice-wedstrijd tussen Yugi en Duki duurt voort en Yugi begint de regels van het spel te ontrafelen - en hoe hij ze kan gebruiken in zijn voordeel. En wanneer Yugi twee van Duke's drie hartpunten wegvaagt, lijkt het erop dat de King of Games zijn kroon zal behouden.

 49. 49. Kiseki no Dimension - Black Magician Shoukan

  3 april 2001 (24 minuten)

  Nadat Duke's almachtige Orgoth The Relentless al Yugi's monsters aan flarden scheurt, heeft Yugi slechts één beurt over voordat hij al zijn hartpunten zal verliezen. Zijn laatste hoop rust in een laatste worp.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Teejey_mm

Teejey_mm

 • 182 berichten
 • 0 stemmen

Nooit zoveel gezien als Pokémon, gewoonweg omdat het niet zo vaak op tv was, dus het jeugdsentiment is wat minder, maar hier heb ik ook zeker van genoten als kind.

Kan me nog een warme zomerdag herinneren toen een video-game ervan eindelijk in de brievenbus lag, mooie herinneringen die jeugdseries/games.


avatar van NRT

NRT

 • 791 berichten
 • 425 stemmen

Dit was voor mij net zo een hype als Pokémon. Ik keek al de afleveringen, had verschillende kaarten en ik nam zelfs deel aan toernooien. Prachtige tijd. Ik vond de tekenstijl ook veel mooier dan Pokémon. Het leek mij ook volwassener, maar dat kan ook maar een gedacht zijn. Prachtige serie.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.