• 11.303 nieuwsartikelen
 • 163.496 films
 • 10.415 series
 • 30.340 seizoenen
 • 618.169 acteurs
 • 193.940 gebruikers
 • 9.027.603 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dokter Deen - Seizoen 3 (2016)

3,27 13 stemmen

Show titel: Dokter Deen

IMDb beoordeling: 6,1 (183)

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 20 minuten

Ontwikkeld door: Edwin de Vries en ONE

Met: Markoesa Hamer, Monique van de Ven en Pleuni Touw

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 4 januari 2016

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dokter Deen

Dokter Deen speelt zich af op het waddeneiland Vlieland. Huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts, betekent nog veel meer voor de inwoners van het eiland. Het leven op het eiland is een unieke wereld, totaal anders dan het leven op het vasteland. Maria Deen is de rots in de branding voor de eilandbewoners. Naast all-round arts fungeert ze ook als maatschappelijk werkster, psycholoog en soms zelfs als dierenarts en tandarts voor deze kleine gemeenschap.

Afleveringen Seizoen 3 (2016)

 1. 1. Lust

  4 januari 2016 (50 minuten)

  Maria krijgt op de begrafenis van haar vader een schokkend bericht te horen, ze zoekt daarom steun bij haar ex-psychiater Max. Maria had eigenlijk een afspraak met Oscar, hij begrijpt dus niet waar ze blijft. Oscars dochter Eva neemt op een spetterende manier afscheid op Vlieland. Moeder Deen wordt steeds vergeetachtiger, Robbert wordt overvallen door zijn ex en Maria heeft haar boot gemist.

 2. 2. Jaloezie

  11 januari 2016 (50 minuten)

  Max, de ex-psychiater van Maria, zorgt voor een verrassing. Oscar is daar niet van gecharmeerd. Maria wordt in verlegenheid gebracht en neemt daarom een rigoureus besluit. Verder slaat Wendy haar vleugels uit en heeft Robbert een lumineus idee om aan een stageplek te komen. Tot slot verrast Gerda Maria met een onverwachte mededeling en hoort Isa dat haar opa haar opa niet was.

 3. 3. Verlies

  18 januari 2016 (50 minuten)

  Joey gaat zwemmen in de zee, maar volgens Moeder Deen is het veel te koud. Maria moet Heleen vervolgens iets vreselijks vertellen. Isa wil weten wie haar opa is en gaat samen met haar man Freek op zoek naar haar afkomst. Wendy gaat naar school en heeft daar een overrompelende ontmoeting. Robberts “horror”-stage bij zijn moeder in de praktijk gaat beginnen, het valt hem niet mee.

 4. 4. Verdriet

  25 januari 2016 (50 minuten)

  De vrouw van politieagent De Beer wil een eind aan haar leven maken. Maria wil haar helpen, maar komt daarbij in botsing met De Beer. Robbert weet ’s ochtends na de tequila-avond de naam niet van het meisje in zijn bed. Heleen kan niet huilen om wat er met Joey gebeurd is. Verder maakt Klaartje een grote fout en krijgt Isa geen antwoord op haar vragen. Oscar en Sven mediteren, terwijl Maria het zwaar heeft.

 5. 5. Verwarring

  1 februari 2016 (50 minuten)

  Maria krijgt een brief van het medisch tuchtcollege en roept de hulp in van Oscar, die inmiddels op een vreemde plek woont. Priester Bart Vos bezoekt Maria en doet een onverwachte mededeling. Ondertussen heeft Isa last van rammelende eierstokken en wordt Robbert belaagd door een meisje. De Beer wreekt de dood van zijn vrouw op Wendy en Paul, maar de Vlielanders schieten te hulp.

 6. 6. Schuldgevoel

  8 februari 2016 (50 minuten)

  De slimme maar heel jonge Pip is de waarneemster van Maria. Ze maakt grote indruk op Robbert. Verder leert hij de consequenties van zijn daden kennen. Isa en Freek hebben problemen terwijl Wendy los gaat in Leeuwarden. Maria complimenteert Oscar voor zijn rol als advocaat

 7. 7. Liefde

  15 februari 2016 (50 minuten)

  Wendy denkt aan samenwonen, maar houdt haar Vlielandse leven geheim voor Stefan en de vrienden van haar studie. Isa vecht voor haar grote liefde Freek terwijl Moeder Deen Bart Vos aan ziet voor een ander. Heleen accepteert de dood van haar kind en samen met haar vrienden probeert ze afscheid te nemen. Pip zegt hetzelfde tegen Robbert als Maria tegen Oscar zegt waardoor zowel Robbert als Oscar verbaasd zijn.

 8. 8. Verrassing

  22 februari 2016 (50 minuten)

  Heleens leven wordt weer volledig overhoop gegooid wanneer er bericht komt van de politie. Gerda doet een vervelende ontdekking die haar aan het denken zet. Wendy zegt dat ze moet werken op Vlieland en gaat naar huis. Maar dan krijgen Wendy en Paul zeer onverwachts bezoek. Paul en Isa zoeken troost bij elkaar wanneer hun levens een vervelende wending nemen.

 9. 9. Angst

  29 februari 2016 (50 minuten)

  Isa pikt het niet langer dat Wendy weg is en gaat haar halen. Wendy wordt verscheurd door haar twee levens, ze moet keuzes maken. Pip heeft nagedacht en Robbert haalt haar op bij de boot. Dan maakt hij iets mee dat zijn leven zal veranderen. Maria redt een leven, bijna ten koste van zichzelf. Moeder Deen heeft een oplossing voor Femke.

 10. 10. Vreugde

  7 maart 2016 (50 minuten)

  Wendy mist Femke en eist van Stefan openheid en eerlijkheid over hun relatie. Voor Joey blijkt negatief juist positief. Hij moet iets aan Heleen vertellen. Sven komt naar Vlieland voor de verjaardag van Maria. Oscar koopt ringen, maar dat wil Maria niet. Met de komst van Finn wil Eva een gezin stichten met Robbert. Maar Robbert wil Pip niet kwijt. Maria zegt 'papa' tegen Bart. Moeder Deen is daar zeer tevreden over. De familie verrast Maria voor haar zestigste verjaardag, maar zijzelf zorgt voor de grootste verrassing.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

 • 22282 berichten
 • 68810 stemmen

Met afstand het beste seizoen.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.