• 10.791 nieuwsartikelen
  • 162.328 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.267 gebruikers
  • 8.985.287 stemmen
Avatar
 
banner banner

She-Ra and the Princesses of Power - Seizoen 4 (2019)

3,00 3 stemmen

Alternatieve titel: She-Ra en de Power-Prinsessen

IMDb beoordeling: 8,1 (19.097)

Afleveringen: 13

Speelduur: 5 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: ND Stevenson

Met: Aimee Carrero (stemrol), Karen Fukuhara (stemrol) en AJ Michalka (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 5 november 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 4 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot She-Ra and the Princesses of Power

De jonge Adora is een weesmeisje afkomstig van Etheria, een planeet die dreigt overgenomen te worden door de Evil Horde. Wanneer Adora op het magische Zwaard der Bescherming stuit, transformeert ze in She-Ra, de power-prinses. In deze gedaante gaat ze samen met enkele bevriende prinsessen de strijd aan met de Evil Horde en hun meedogenloze leider, Hordak. Welk geheim draagt het zwaard mee en heeft het iets te maken met haar afkomst?

Afleveringen Seizoen 4 (2019)

  1. 1. The Coronation

    5 november 2019 (24 minuten)

    De dag van Glinsters kroning wordt overschaduwd door verdriet. Samen met Adora en Bow gaat ze op een queeste om de Kamer der Vorstinnen te vinden.

  2. 2. The Valley of the Lost

    5 november 2019 (24 minuten)

    Glinster stuurt Adora, Meermista, Bow en Huntara om Mara's schip terug te halen, maar de Horde is hen voor. Katra ontmoet Double Trouble, die van gedaante kan veranderen.

  3. 3. Flutterina

    5 november 2019 (24 minuten)

    De inwoners van het dorp Elberon houden een feest voor Adora, Bow en Swift Wind. Als de Horde een nieuwe val zet, krijgen ze hulp van het dorpsmeisje Fladderina.

  4. 4. Pulse

    5 november 2019 (24 minuten)

    Het team wil de Horde overvallen, maar de rollen worden omgedraaid. Terwijl Adora jacht maakt op een nieuwe pulsbot, krijgt Glinster advies van Schaduwvlechter.

  5. 5. Protocol

    5 november 2019 (24 minuten)

    De Horde-studenten zitten door een sporenstorm vast in het Fluisterwoud. Adora zit vast in het Kristalkasteel, waar de defecte Light Hope zichzelf opnieuw moet opstarten.

  6. 6. Princess Scorpia

    5 november 2019 (24 minuten)

    Katra draagt Scorpia op om Entrapta's opnames te vinden zodat Hordak zijn experimentele technologie kan perfectioneren. Fladderina zaait onrust binnen het team.

  7. 7. Mer-Mysteries

    5 november 2019 (24 minuten)

    Na een rampzalige missie weet Meermista zeker dat er een spion van de Horde aanwezig is in Vollemaan en zweert ze de spion te vinden met haar mysterieromanervaring.

  8. 8. Boys' Night Out

    5 november 2019 (24 minuten)

    De spanning stijgt tussen Glinster en Adora en het moreel daalt tot een nieuw dieptepunt. Zeearend, Bow en Swift Wind maken plezier, maar de situatie loopt uit de hand.

  9. 9. Hero

    5 november 2019 (24 minuten)

    Razz verwart het verleden met het heden en kan Mara en Adora niet uit elkaar houden. Maar de wanhopige Adora heeft haar hulp echt nodig.

  10. 10. Fractures

    5 november 2019 (24 minuten)

    Het Prinsessenverbond weet niet of ze de magie van het Hart van Etheria moeten gebruiken of moeten proberen te vernietigen. Scorpia brengt een verzoek om hulp mee.

  11. 11. Beast Island

    5 november 2019 (24 minuten)

    Adora, Bow en Swift Wind komen op Beesteneiland aan en doen een schokkende ontdekking. Glinster gaat naar het Kristalkasteel om met Light Hope te praten.

  12. 12. Destiny Part 1

    5 november 2019 (24 minuten)

    Glinster probeert Scorpia over te halen om zich te verbinden met haar runensteen. Op Beesteneiland onthult Entrapta nieuwe, akelige details over het Hart van Etheria.

  13. 13. Destiny Part 2

    5 november 2019 (24 minuten)

    Katra en Hordak gaan de strijd met elkaar aan, terwijl Glinster en Scorpia in de Angstzone aankomen. Adora gaat eropuit om alsnog te proberen Light Hope tegen te houden.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Esteban

Esteban

  • 3595 berichten
  • 1813 stemmen

Seizoen 4 al, dat zijn dan 3 seizoenen in één jaar tijd. Al hadden de 2 vorige seizoenen veel minder afleveringen, dat wel. Het einde zit er nog niet aan te komen voor She-Ra, dit is een Netflix topper geworden qua populariteit. Behalve hier dan.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.