• 10.789 nieuwsartikelen
  • 162.322 films
  • 10.191 series
  • 29.832 seizoenen
  • 614.965 acteurs
  • 193.264 gebruikers
  • 8.985.232 stemmen
Avatar
 
banner banner

Wolfseinde - Seizoen 1 (2008-2009)

2,43 7 stemmen

Show titel: Wolfseinde

IMDb beoordeling: 6,6 (21)

Afleveringen: 26

Speelduur: 9 uur en 58 minuten

Ontwikkeld door: Barbara Jurgens en Patricia van Mierlo

Met: Cahit Ölmez, Jennifer Welts en Tanja Jess

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 4 december 2008

Eerst uitgezonden op: Omroep Brabant (Nederland)

  • On Demand:

  • Amazon Prime Bekijk seizoen 1 via Amazon Prime
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Wolfseinde

De gescheiden Monique van Someren verhuist samen met haar tienerdochter Kim naar 'Wolfseinde', waarmee ze terugkeert naar haar Brabantse afkomst. Ze wordt daar burgemeester van Wolfseinde, een dubbelgemeente die is ontstaan na een fusie tussen de gelijknamige plaats en 'Rooijdonk'. Terwijl de bevolkingen van de beide plaatsen al met elkaar overhoop liggen, wordt in het kanaal dat de twee voormalig autonome dorpen scheidt een lijk gevonden. De getrouwde Turkse rechercheur Kadir Gharsallah komt de zaak onderzoeken, waarna Van Someren verliefd op hem wordt. Dochter Kim laat op haar beurt haar oog vallen op Matt Kersjes, een bewoner van het lokale woonwagenkamp.

Afleveringen Seizoen 1 (2008-2009)

  1. 1. Welkom in Wolfseinde

    4 december 2008 (23 minuten)

    Wolfseinde vertelt het verhaal van de aantrekkelijke Monique, die samen met haar tienerdochter Kim terugkeert naar Brabant en aantreedt als kersverse burgemeester van de nieuwe dubbelgemeente Wolfseinde. Hoewel Rooijdonk en Wolfseinde zijn gefuseerd, is de gemeenschapszin in de harten van de bewoners ver te zoeken. Aan Monique de taak de dorpen samen te smeden, maar op dag één begint de spanning al op te lopen: er wordt een lijk gevonden in het kanaal dat de twee dorpen scheidt.

  2. 2. Vuurdoop

    12 december 2008 (23 minuten)

    De nieuwe burgemeester heeft gelijk bij haar aantreden de handen vol. Het lijk in het kanaal blijkt geen handen en hoofd te hebben, en het geroddel onder de bevolking liegt er ook niet om. Ook de relatie met haar secretaresse Roos maakt het leven er niet makkelijker op.

  3. 3. Vingerwijzing

    19 december 2008 (23 minuten)

    De burgemeester krijgt de schrik van haar leven als bij de post een pakketje zit met een afgehakte vinger.

  4. 4. Splijtzwam

    25 december 2008 (23 minuten)

    De afgehakte vinger blijkt van Denny Zwart te zijn, de kleinzoon van boer Rinus Zwart en zijn vrouw Zus. DNA-onderzoek wijst uit dat de vinger afkomstig is van het lijk.

  5. 5. De Begrafenis

    1 januari 2009 (23 minuten)

    De hele gemeente loopt uit voor de begrafenis van Denny Zwart. Koosje, de achterlijke zoon van Rinus en Zus Zwart. gaat echter liever fietsen, maar krijgt de schrik van z'n leven als hij bij het kasteel oog in oog komt te staan met Carel, baron van Boeyen-Biezelingh, die zich wel heel vreemd gedraagt.

  6. 6. IJdelheden

    8 januari 2008 (23 minuten)

    Twan en Lize Voogels zien de inkomsten van hun café afnemen als er een nieuwe discotheek geopend wordt. Burgemeestersdochter Kim is nog geen achttien, maar ze wil absoluut naar binnen. Jelle, de zoon van wethouder Ad de Beer, die stiekem verliefd op haar is, helpt haar een handje. Rechercheur Kadir Gharsallah zit nog steeds met de moord op Denny Zwart in z'n maag.

  7. 7. Het I-Pod Mysterie

    15 januari 2009 (23 minuten)

    Zus Zwart vertelt tegen Kadir Gharsallah dat wethouder Ad de Beer Denny naar het station heeft gebracht, en dus de laatste is die hem nog levend gezien heeft. Kim heeft huisarrest omdat ze, ondanks dat het haar verboden was, naar de opening van de discotheek is gegaan. Ze is echter haar iPod kwijt.

  8. 8. Volle Maan

    22 januari 2009 (23 minuten)

    Zepp Zwart probeert de alternatieve Yolande Hamecourt, die bij het kasteel woont, te verleiden, maar ze worden gestoord door griezelig wolvengehuil. Kim wacht buiten tevergeefs op Matt Kersjes, de aantrekkelijke kampbewoner.

  9. 9. Sons and Daughters

    29 januari 2009 (23 minuten)

    Ad de Beer probeert stiekem comprimerende vlekken uit zijn auto te verwijderen, en de burgemeester komt bij het kasteel zonder benzine te staan. In de hal van het kasteel ziet ze Roos' schoenen en handtas bij de kapstok. Kim is ondertussen weggelopen naar haar vader.

  10. 10. Geflitst

    5 februari 2009 (23 minuten)

    Ad de Beer is opgepakt i.v.m. de moord op Denny Zwart. Een foto van een flitspaal wijst uit dat De Beer gelogen heeft over plaats en tijdstip dat hij met Denny samen was. Het blijkt dat hij een homoseksuele relatie onderhoudt met ene Herman Ondaad, die voor een alibi moet zorgen.

  11. 11. Elvis

    12 februari 2009 (23 minuten)

    De baron ziet Matt Kersjes in zijn BMW achteruit het bos uitscheuren. Als hij op onderzoek uitgaat vindt hij een tentje met een lijk. Tijdens het forensisch onderzoek op het woonwagenkamp begint het beeld van Elvis plotseling bloed te huilen. Ma Kersjes krijgt een toeval.

  12. 12. Love Me Tender

    19 februari 2009 (23 minuten)

    Twan Voogels komt in een lastig parket te zitten als blijkt dat het laatste nummer dat Denny Zwart met zijn telefoon gebeld heeft het zijne blijkt. De huilende Elvis brengt een sensatie teweeg op het woonwagenkamp, en de familie Kersjes bouwt er een ware show omheen. Ook de pastoor wordt erbij gehaald.

  13. 13. Valentijnsdag

    26 februari 2009 (23 minuten)

    De burgemeester krijgt een geheimzinnige valentijnskaart die een afspraakje suggereert; alleen waar, wanneer en met wie? Kadir Gharsallah doet inmiddels navraag bij de familie Zwart over Denny's moeder.

  14. 14. De Terugkeer

    5 maart 2009 (23 minuten)

    Het blijkt dat de baron de afzender is van de geheimzinnige valentijnskaart, en hij heeft Monique uitgenodigd op het kasteel. Dochter Kim bouwt luchtkastelen, en Twan probeert het goed te maken met Lize.

  15. 15. Koekjes

    12 maart 2009 (23 minuten)

    Kim zag een schim in de maisvelden, en vindt daarop een onderbroek, een die van Denny is geweest. De politie is met een DNA-onderzoek gestart, wat de gemoederen hoog doet oplaaien.

  16. 16. Wangslijm

    19 maart 2009 (23 minuten)

    Het kunstwerk van Yolande heeft nog geen dag op het voetstuk gestaan, of het dreef al in het kanaal. Kadir Gharsallah is Roos' gangen nagegaan en is daarbij op een aantal bizarre feiten gestuit.

  17. 17. Koosje Wint

    26 maart 2009 (23 minuten)

    Baron Karel wordt door Yolande op haar stoep gevonden. Hij is afgetuigd en de waanzin nabij. Kim heeft een zwangerschapstest gekocht na haar ontmaagding door Matt Kersjes. De pastoor heeft zich inmiddels over Twan ontfermd.

  18. 18. Lizes Kind

    2 april 2009 (23 minuten)

    De hoogzwangere Lize is ingestort, en Twan is nergens te vinden. Deze bespiedt Ad de Beer die een afspraakje heeft met Herman. Deze heeft een jongen van het lab omgekocht om Ad DNA te verwisselen. Kadir en Monique worden in het donker beschoten.

  19. 19. De Tweede Zoon

    9 april 2009 (23 minuten)

    Monique heeft nachtmerries over een kind dat bij haar moeder werd weggehaald. Van de schutter ontbreekt nog elk spoor. Koosje wordt onderhanden genomen door gangsters, maar wordt gered door boer Zwart die de gangsters bedreigt met een geweer. Op de werf wordt een boot gevonden die sporen van bewoning vertoont. Baron Karel is door Roos neergestoken, en zij heeft het zo in scène gezet, dat het lijkt dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

  20. 20. Miezemuis

    16 april 2009 (23 minuten)

    Het blijkt dat Claire Lesniak, Denny's moeder een tweede zoon, Dicky had. Kadir Gharsallah gaat naarstig naar hem op zoek. In België vindt hij zijn laatste verblijfadres. De verhuurster bevestigt dat de foto die Kadir laat zien Dickie is, en dat hij allebei zijn pinken nog had. Roos blijkt met Dickie onder één hoedje te spelen. Roos wordt hysterisch en zweert dat ze de burgemeester zal vermoorden. Dickie besluit dat het tijd is te vertrekken voordat de gangsters hem te pakken krijgen.

  21. 21. Burgerwacht

    23 april 2009 (23 minuten)

    Yolande heeft de zwaargewonde baron gevonden en naar het ziekenhuis laten brengen. Kadir heeft inmiddels problemen aan het thuisfront. Dan krijgt hij mail waarin bevestigd wordt dat Denny en Dicky tweelingen zijn. Lize is haar kind verloren en is daardoor zwaar depressief. Ze wil Twan niet zien. Ad de Beers vrouw is achter zijn homoseksualiteit gekomen en wil gaan scheiden.

  22. 22. 's Moeders

    30 april 2009 (23 minuten)

    Rinus Zwart is kapot van de dood van z'n paard Amalia. Zus vraagt aan Zepp of hij niet een dagje op Koosje wil passen. Monique heeft ontdekt dat haar moeder haar bij haar geboorte heeft afgestaan, en dat haar ouders, niet haar echte ouders zijn. Dicky en Roos zijn ondergedoken in het kasteel.

  23. 23. Ad Breekt

    7 mei 2009 (23 minuten)

    Twan probeert nog steeds tevergeefs Lize terug te winnen. Kadir heeft het bedrog van Ad en Herman ontdekt, en Roos probeert de kluis van de baron open te maken. De baron is inmiddels ontwaakt uit zijn coma, en Herman wordt naar het politiebureau gebracht. Ad probeert zelfmoord te plegen.

  24. 24. Eindstrijd

    14 mei 2009 (23 minuten)

    Ad de Beer bekent tegen Kadir dat hij verliefd was op Denny en dat hij hem de dag dat hij vertrok heeft geprobeerd te verleiden. Roos en Dicky zijn het huis van de burgemeester binnen gedrongen en houden haar in gijzeling. De gangsters komen naar het huis om hun geld te halen, maar worden door Dicky dood geschoten. Kim weet Matt en Jelle een sms te sturen.

  25. 25. Shoot Out

    21 mei 2009 (23 minuten)

    Kadir weet Kim te bevrijden, maar Dicky is ontsnapt. Monique probeert Roos te overmeesteren waarbij het pistool afgaat. De getroffen Roos weet nog te vertellen dat baron Carel Moniques vader is.

  26. 26. Eindfeest

    28 mei 2009 (23 minuten)

    De voorbereidingen voor de braderie zijn in volle gang. Koosje traint voor de dikke bandenrace. Het nieuwe beeld, gemaakt door Yolande en Matt, wordt door de burgemeester onthuld. Deze ontdekt dat Zus Zwart haar moeder is. Dicky weet vermomd als clown te ontsnappen.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Mrs Bruce Willis_mm

Mrs Bruce Willis_mm

  • 127 berichten
  • 205 stemmen

3 stemmen, gemiddelde 3,17...

Wat is dit slecht, hahahaha, het is zo slecht dat het leuk is.

Soort van Bevergem, maar dan echt met de inslag dat iedereen in de serie bloedserieus een goede serie probeert neer te zetten.

Ik moet er nog 3, dan ga ik een cijfer geven.

Dit is echt zo'n pareltje wat je moet willen zien... het is zooooo slecht.... aan alle kanten


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.