• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.274 gebruikers
  • 8.985.711 stemmen
Avatar
 
banner banner

Van Speijk - Seizoen 2 (2007)

3,29 17 stemmen

Show titel: Van Speijk

IMDb beoordeling: 7,1 (123)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Pollo de Pimentel

Met: Bart Oomen, Johnny de Mol en Peter Faber

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 11 januari 2007

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Van Speijk

Van Speijk gaat over gepassioneerde politieagenten die ieder vanuit hun eigen achtergrond en verleden met het wel en wee van de wijk omgaan en waar nodig ingrijpen. De serie speelt zich af in de Amsterdamse volksbuurt de Baarsjes, specifiek op en rond politiebureau Van Speijk. Met man en macht proberen de agenten de rust te bewaren in een broeierige buurt, waar het kleinste vonkje de onderhuidse spanningen kan laten exploderen!

Afleveringen Seizoen 2 (2007)

  1. 1. Miss Baarsjes or Not Miss Baarsjes

    11 januari 2007 (45 minuten)

    Oproer rond de Miss Baarsjesverkiezing als een van de deelneemsters een afgesneden penis op de mat vindt. Jeroen en Tina gaan langs bij meneer de Bruin die al dagen niet opendoet.

  2. 2. Schieten met Je Ogen Dicht

    18 januari 2007 (45 minuten)

    Mishandelde zwervers zijn het gesprek van de dag. Wat er precies gaande is wordt duidelijk door een filmpje op internet. Jeroen en Helga vinden een levenloze man in het huis van de familie Kappers.

  3. 3. Moord, Doodslag en Ander Ongerief

    1 februari 2007 (45 minuten)

    De moord op een criminele vastgoedman houdt de gemoederen bezig op bureau Van Speijk. De zaak neemt een onverwachte wending als de hoofdverdachte wordt doodgeschoten. Is hier sprake van een lek?

  4. 4. Wees Gegroet, Maria, Vol Genade

    8 februari 2007 (45 minuten)

    In een kerk waar spullen zijn weggehaald, wordt niet veel later een Marokkaanse jongen dood aangetroffen. Welke rol speelt de priester hierin? Intussen heeft Teun zijn handen vol aan een wildplasser.

  5. 5. Vertrouwen Is Zilver, Wantrouwen Is Goud

    15 februari 2007 (45 minuten)

    Lukt het Sylvester om Joey uit de greep van de georganiseerde misdaad te houden of heeft hij het te druk met Billybob Brouwers? Helga en Altan zitten met een vrouw van wie de vader is vermoord.

  6. 6. Moord of de Gladiolen

    22 februari 2007 (45 minuten)

    De 'tour de la Van Speijk' eindigt met de plotse dood van de winnaar. Acute hartaanval of toch een andere oorzaak? Jeroen en Sylvester worden verrast door een kind met een granaat in zijn handen.

  7. 7. Moordklus

    1 maart 2007 (45 minuten)

    Arend heeft zijn handen vol aan een Duitse bankrover, maar zijn collega Laagveld haalt hem het bloed onder zijn nagels vandaan. Ondertussen zijn Tina en Teun op zoek naar een kippendief.

  8. 8. Vanwege de Kinderen

    8 maart 2007 (45 minuten)

    De moeder van de Roma kinderen is terecht, maar waar zijn de kinderen gebleven? Evert verdenkt Vieze Benny. De intocht van koning Felix Kroll en zijn huzaren zorgt voor veel onrust in de Baarsjes.

  9. 9. Je Dood of Je Leven

    15 maart 2007 (45 minuten)

    Altan en Evert proberen het mysterie rondom een dode baby op te lossen, terwijl Teun en Helga een euthanasie willen voorkomen. Hafid helpt Tina, maar dreigt daardoor nog meer in de problemen te raken.

  10. 10. Samen naar het Heerlijke Droomland

    22 maart 2007 (45 minuten)

    Jeroen heeft een nieuwe undercover opdracht als bokser. Teun en Tina hebben hun handen vol aan een vermeende pedofiel en Helga zit met een wietplantage.

  11. 11. Vreemde Ogen Dwingen

    29 maart 2007 (45 minuten)

    Altan is een belangrijk getuige in de zaak tegen zijn neef Dogan, maar Laagveld heeft de papieren niet in orde. Helga en Sylvester belanden in een heftige achtervolging door de straten van Amsterdam.

  12. 12. Ook Kabouters zijn Klein Begonnen

    5 april 2007 (45 minuten)

    Bureau van Speijk heeft de handen vol aan een ruzie in het buurthuis tussen Marokkanen en Antillianen. De situatie is zeer explosief. Teun en Helga behandelen een merkwaardig geval van mishandeling.

  13. 13. Het Leven Is een Hoer en Dan Ga Je Dood

    12 april 2007 (45 minuten)

    De moord op Mo is nog steeds onopgelost, de vermoedelijke dader is ontvoerd en de stille tocht lijkt uit de hand te lopen. Intussen vechten Evert, Altan en Arzu in Turkije voor hun leven.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

  • 8026 berichten
  • 3576 stemmen

Om de een of andere reden nooit helemaal afgekeken, terwijl de promo's toentertijd de suggestie wekten dat het een behoorlijk explosief einde zou gaan krijgen. In ieder geval had ook dit seizoen die prettige pulp-sfeer van zwarte humor, seks en geweld. Weinig subtiel allemaal, maar misschien was dat vooral z'n charme.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.