• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.276 gebruikers
  • 8.985.838 stemmen
Avatar
 
banner banner

Moonlighting - Seizoen 3 (1986-1987)

3,14 11 stemmen

Show titel: Moonlighting

IMDb beoordeling: 7,6 (24.113)

Afleveringen: 15

Speelduur: 12 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Glenn Gordon Caron

Met: Cybill Shepherd, Allyce Beasley en Bruce Willis

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 23 september 1986

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Moonlighting

Als voormalig fotomodel Madeline Hayes blut raakt, en ontdekt dat een van haar weinige bezittingen het Blue Moon Detective Agentschap is, is ze van plan de zaak ten gelde te maken, totdat ze de eigenzinnige medewerkers ontmoet en betrokken raakt bij nog eigenzinniger zaken.

Afleveringen Seizoen 3 (1986-1987)

  1. 1. The Son Also Rises

    23 september 1986 (50 minuten)

    Davids vader neemt na lange tijd contact op met David. De reden voor het bezoek is dat David Sr. gaat trouwen en wil dat David Jr. zijn getuige is. Wanneer David Jr. de toekomstige bruid echter ziet, beseft hij zich dat hij een onenightstand met haar heeft gehad.

  2. 2. The Man Who Cried Wife

    30 september 1986 (50 minuten)

    Tijdens een ruzie vermoordt een man zijn vrouw en begraaft haar in een bos. Wanneer hij de volgende dag echter telefoontjes van haar krijgt, probeert hij haar lichaam weer op te graven, maar ontdekt dan dat ze verdwenen is. Hij besluit vervolgens Blue Moon te gebruiken om haar te vinden.

  3. 3. Symphony in Knocked Flat

    21 oktober 1986 (50 minuten)

    Maddie en David hebben ruzie over wat een date allemaal moet inhouden. David besluit haar mee uit te nemen door gestolen tickets voor een symfonieconcert te kopen. Vervolgens raken ze betrokken bij een moordcomplot.

  4. 4. Yours, Very Deadly

    28 oktober 1986 (50 minuten)

    Een vrouw benadert Blue Moon voor hulp. Meer dan twee jaar lang had ze contact met een onbekende aanbidder. De vrouw wil nu echter dat Maddie en David haar bewonderaar vinden en hem vragen om te stoppen met schrijven. Wanneer ze hem vinden, staan ze echter voor een grote verrassing.

  5. 5. All Creatures Great and...Not So Great

    11 november 1986 (50 minuten)

    Een katholieke priester is verliefd op een vrouw die regelmatig komt biechten. Deze week zegt de vrouw dat ze zelfmoord wil plegen. Ze verdwijnt voordat hij haar kan inhalen en daarom vraagt hij aan Blue Moon Investigations om haar te vinden.

  6. 6. Big Man on Mulberry Street

    18 november 1986 (50 minuten)

    David hoort dat zijn voormalige zwager net is overleden. Maddie is geschokt wanneer ze hoort dat David kort getrouwd was. Ze wordt erg nieuwsgierig naar zijn voormalige vrouw en volgt hem naar New York, waar ze een aantal opmerkelijke zaken ontdekt.

  7. 7. Atomic Shakespeare

    25 november 1986 (50 minuten)

    Een student begint naar Moonlighting te kijken, maar dan verschijnt zijn moeder en zegt hem dat hij Taming of the Shrew voor school moet lezen. Terwijl hij begint te lezen, voeren de personages uit Moonlighting het stuk op.

  8. 8. It's a Wonderful Job

    16 december 1986 (50 minuten)

    Het is Kerstmis en de medewerkers van Blue Moon moeten werken. Het personeel is hier echter niet blij mee. Maddie staat onder druk en zegt dat het haar spijt dat ze het bureau open moet houden. Haar beschermengel benadert haar en laat haar zien hoe het leven zou zijn geweest als ze de zaken anders had aangepakt.

  9. 9. The Straight Poop

    6 januari 1987 (50 minuten)

    Het programma Moonlighting heeft al lang geen nieuwe aflevering gemaakt en Rona Barrett, een verslaggeefster uit de jaren 80, gaat naar "The Straight Poop". Blijkbaar hebben Maddie en David ruzie gehad en ze hebben al een tijd niet meer met elkaar gesproken. Terwijl ze praat met Maddie, David, Miss Dipesto en Mr. Viola, blikt ze terug op eerdere afleveringen en uiteindelijk leggen Maddie en David hun ruzie weer bij.

  10. 10. Poltergeist III – Dipesto Nothing

    13 januari 1987 (50 minuten)

    Agnes werkt al vijf jaar bij Blue Moon en is van streek omdat Herbert al na drie maanden zelfstandig aan een zaak werkt. Om zichzelf te bewijzen, en zonder het aan iemand te vertellen, neemt Agnes een zaak aan die Maddie en David weigeren te doen.

  11. 11. Blonde on Blonde

    3 februari 1987 (50 minuten)

    Wanneer Maddie binnenkomt terwijl er onder leiding van David poker gespeeld wordt op kantoor en er vervolgens niets aan doet, realiseert hij zich dat er iets mis is. Maddie voelt zich een beetje bedroefd en wil naar buiten gaan om een man te zoeken voor een onenightstand. David besluit haar te volgen.

  12. 12. Sam & Dave

    10 februari 1987 (50 minuten)

    David probeert zich burgerlijk voor te doen tegenover Maddie en Sam, maar wordt uiteindelijk schaamteloos dronken.

  13. 13. Maddie's Turn to Cry

    3 maart 1987 (50 minuten)

    Maddie wordt nog steeds verscheurd tussen Sam en David en ook David heeft nog steeds problemen met de situatie. Verder onderzoeken ze of de minnaar van een vrouw haar verraadt door bij zijn vrouw te blijven, totdat zijn vrouw plotseling zelfmoord pleegt.

  14. 14. I Am Curious...Maddie

    31 maart 1987 (50 minuten)

    De strijd tussen Sam en David gaat door en wordt serieus wanneer Sam Maddie een aanzoek doet. Ze wijst hem echter af, maar het dwingt David om na te denken over wat hij nu eigenlijk voor Maddie voelt. Sam en David krijgen uiteindelijk ruzie.

  15. 15. To Heiress Human

    5 mei 1987 (50 minuten)

    Maddie en David worden samen wakker, maar hebben verschillende gemoedstoestanden. Maddie wil zo snel mogelijk vergeten dat het ooit is gebeurd. Een rijke erfgename huurt Blue Moon in om te bewijzen dat haar vriend haar liefheeft en niet achter haar geld aanzit.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.