menu

Film / Toplijsten en favorieten / MovieMeter Awards 2004

zoeken in:
avatar van Locutus
Hoewel ik het niet erg vond om het spamberichtje te krijgen (ik heb hierdoor dit topic ontdekt en met plezier meegedaan), moet ik toch toegeven dat ik het met Mug eens ben. Zoals gezgd: de email spam begon ook zo en kijk wat ik nu elke dag uit mijn mailbox moet vissen. Zoals ook gezegd: het woord spam zegt het al.

Waarom wordt trouwens de email nieuwsbrief optie niet gebruikt? Meer een vraag aan Jordy overigens, want in je profiel kun je daarin wel aangeven of je behoefte hebt aan nieuws in je mailbox. Ik heb overigens nog nooit een nieuwsbrief ontvangen...

avatar van Mug
Mug
bedankt voor jullie inzendingen

totaal : 35

SuperSideSwipe geplaatst op 6 december 2005, 1:33 uur

Ik heb zojuist op advies van V de top 250 stemmer van MM een PM gestuurd. Zodoende hopen we nog meer geintereseerden te krijgen voor deze verkiezing.


Voor de spam al 35 geinteresseerden. Na de spam 'slechts' 20 erbij. Om mijn punt nog meer houvast te geven.

De organisatoren kijken alleen naar eigen belang, wat logisch is natuurlijk. Maar beseffen niet dat een groep 'de aanpak' hekelt. Straks gaan ook de organisatoren van andere spelletjes iedereen spammen. Zij die mee willen doen of geinteresseerd zijn in spelletjes weten de weg heus wel te vinden.
Het gaat er niet om dat je een bericht kunt verwijderen. Een tweede, derde, vierde keer spam zitten veel mensen niet op te wachten.
Leuk dat jullie enthousiast zijn, maar houd er ook rekening mee dat er mensen zijn die totaal niet enthousiast zijn met dit soort berichten in hun 'berichten'-inbox op Moviemeter. Roep het rond op de chat of stuur écht een persoonlijke mail naar hen van wie je denkt dat ze het leuk zullen vinden mee te doen, i.p.v. een "general" pm-bericht. En dan niet zo'n lang bericht als de vorige, maar meer vriendelijker en persoonlijker. Zoals: heeej, ik zag dat je flink meedoet met dat spelletje. Misschien heb je zin om ook mee te doen met dit spelletje. Ik hoor het wel. Groetjes! of zo iets.
(dat is een betere gulden middenweg m.i.)
Dat is de doelgroep, en dus niet iedere 'gebruiker' van de site. Ik hoop dat het nu wat duidelijker is voor de heren/dames organisatoren.

avatar van Onderhond
heeej, ik zag dat je flink meedoet met dat spelletje. Misschien heb je zin om ook mee te doen met dit spelletje. Ik hoor het wel. Groetjes!Maar ik ben het verder wel eens met Mug. PMs zijn Personal Messages, liever geen spam voor elk spelletje dat hier bedacht gaat worden.

avatar van feanaro surion
Ik snap Mug wel, als moviefreak me na zijn marathon anders een -pm stuurt met alle deelnemers van de vorige keer stuur ik ze wel een bericht.

avatar van BoordAppel
Sla mij maar over, ik zie dit topic toch wel.

avatar van speedy23
En mij kan het niet schelen. Een berichtje meer of minder.

Is weer moeilijk doen om niks zeg, zucht.

Gewoon net zoals deze, wat maakt een pm'tje nou uit. Echt, gaan ons druk maken om niks. Als het op de site hier ook weer komt te staan vind ik ook goed, maakt me allemaal niet uit.

Het is leuk dat mensen het willen organiseren en ze kunnen op mijn lijstje rekenen. Hoe ze het ook aanpakken. Ga ons druk maken over een paar berichten op het forum of een pm'tje in een inbox. Echt iets voor Nederlanders ofzo

avatar van mikoz
Op mijn lijstje kunnen ze ook zeker rekenen.
( dit moet nog bedacht worden toch ? )

Neway , PM of op het forum maakt mij ook geen zak uit , beide weinig moeite.

avatar van BoordAppel
Ga ons druk maken over een paar berichten op het forum of een pm'tje in een inbox.

Eentje maakt inderdaad niet zo heel veel uit maar dalijk gaat iedereen dit doen voor elk spelletjes dat bedacht wordt. Daar zit ik niet op te wachten.

avatar van moviefreak#1
feanaro surion schreef:
Ik snap Mug wel, als moviefreak me na zijn marathon anders een -pm stuurt met alle deelnemers van de vorige keer stuur ik ze wel een bericht.


Bij deze het lijstje opgestuurd

BoordAppel schreef:
(quote)

Eentje maakt inderdaad niet zo heel veel uit maar dalijk gaat iedereen dit doen voor elk spelletjes dat bedacht wordt. Daar zit ik niet op te wachten.


Hmm, ja kijk daar zit ook wel weer wat in. Maar als het puur bij de MovieMeter Awards blijft vind ik het goed. Van mij mogen ze er een heleboel houden namelijk, vond het wel leuk.

avatar van SuperSideSwipe
Doom schreef:
Ga ons druk maken over een paar berichten op het forum of een pm'tje in een inbox. Echt iets voor Nederlanders ofzo


Ja ik weet het, het is weer mierenneukerij van de bovenste plank, maargoed ik ben er toch niet achter hoe je de top 245 t/m 1000 stemmers kan opzoeken dus dan houd het toch op met meerderen mailen. Zou alleen hoogstens eenmalig de toplijst in posts kunnen mailen, hoop staan er daarvan niet in de top stemmers lijst. Maar vinden het blijkbaar toch leuk om hun mening toonbaar te maken.

Je hebt niet in de gaten dat dit spelletje geen officieel spelletje/award-uitreiking is van Moviemeter. Zie reactie Jordy


Ik ben er in ieder geval goed van op de hoogte dat het een spel is. Dat is meer dan duidelijk. Houd echter niet in dat je je dan niet hoeft in te zetten om het een beetje leuk te maken.

avatar van Mug
Mug
Houd echter niet in dat je je dan niet hoeft in te zetten om het een beetje leuk te maken.


Door bijvoorbeeld niet 1000 gebruikers een spambericht te gaan sturen.

Maar als het puur bij de MovieMeter Awards blijft vind ik het goed


Dit wel, maar dat niet. Leuk, dat selectief gedrag. Wat maakt dit nu belangrijker dan een ander spelletje?

Blijf vooral dit spelletje organiseren, maar ga niet iedereen lastig vallen. Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet roepen. Noem het mierenneukerig/muggezifterig gedrag van mij, dan noem ik het spamgedrag asociaal richting de mede-gebruikers van de site.

avatar van feanaro surion
Ik ga niemand Spammen behalve iedereen die de vorige keer ook meedeed dus einde discussie lijkt me

avatar van The One Ring
Ik denk dat iedereen die de vorige keer meedeed het topic wel in de gaten houdt. Iedereen die hier intussen alweer gereageert heeft hoeft toch geen spam meer te hebben.

avatar van BoordAppel
Als ik spam krijg doe ik niet meer mee .

avatar van moviefreak#1
Er kreeg hier de vorige ronde niemand zo veel spam als ik

Mug schreef:


Voor de spam al 35 geinteresseerden. Na de spam 'slechts' 20 erbij. Om mijn punt nog meer houvast te geven.Ik vind 20 van de in totaal 55 toch duidelijk duiden op een geslaagde spam actie. Scheelt niet veel of het was gewoon de helft van het totaal.

Maar anders doen we het gewoon alleen via een topic, vind ik ook goed. Maakt mij allemaal niet zo uit, moeten ons niet zo druk maken om zo iets.

Nogmaals, hoe wie wat waar dan ook. Mijn lijst krijg je.

avatar van Goodfella_90
Als je het zo bekijkt is het idd geslaagd. Maar als je dan weer ziet dat het maar 20 van de paar honder 'gespamden' hebben gereageert valt het weer tegen.

avatar van moviefreak#1
feanaro surion schreef:
Ik ga niemand Spammen behalve iedereen die de vorige keer ook meedeed dus einde discussie lijkt me


Met dit bericht was het einde van de spam-discussie wel tot een eind gekomen dacht ik zo ?

Respect feanaro surion's authority

avatar van Film Pegasus
Film Pegasus (moderator)
Om terug te komen op het hoofdonderwerp: nemen we nu het jaar 2003?

Ja, dacht het wel.

avatar van feanaro surion
Jep, ik open straks een topic... Willen jullie dat er een lijst komt met alle films uit 2003 of niet?

Hmm voor mij is dat niet echt nodig. Kijk toch in mijn eigen lijsten van films die ik heb gezien. Zie ik meteen het aantal sterren etc.

Voor mij is het dus niet nodig.

avatar van speedy23
Allé vooruit. Straks is het 2007 en hebben we 2003 nog niet gehad.

avatar van Goodfella_90
Niet echt nodig nee. Wel graag een apart topic ja.

avatar van Film Pegasus
Film Pegasus (moderator)
En opnieuw doorsturen dan naar moviefreak? Of neemt iemand anders bij 2003 de supervisie...

avatar van moviefreak#1
Gaan we nog wat doen of niet

avatar van SuperSideSwipe
N.a.v. een pm die ik onlangs kreeg van feanaro surion leid ik af dat hij momenteel bezig is met voorbereidingen zoals een complete lijst relevante films voor 2003.

Even geduld nog aub

avatar van Martin Van K
zo een lijst is niet echt nodig, denk ik. De meeste zoeken wel in hun eigen filmlijstjes.

avatar van Film Pegasus
Film Pegasus (moderator)
Martin Van K schreef:
zo een lijst is niet echt nodig, denk ik. De meeste zoeken wel in hun eigen filmlijstjes.


Inderdaad, en je kan ook zoeken op de site naar films per jaar.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:01 uur

geplaatst: vandaag om 11:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.