menu

Overig / Algemeen / Ik zoek... hulp bij enquête en andere oproepen

zoeken in:
avatar van SmilingLady
Hey allemaal,

Voor mijn afstudeerscriptie over Filmhuis Gouda zoek ik respondenten die weleens bij Filmhuis Gouda zijn geweest. Het is een tevredenheidsonderzoek, dus iedereen die hier wel eens is geweest zou mij heel erg helpen door de volgende enquete in te vullen:

Enquete Filmhuis Gouda

Kost ongeveer 5 minuten van je tijd

Alvast heel erg bedankt

avatar van jeroen65
Hoi iedereen,

Ik ben voor mijn afstudeerscriptie nu in de fase van mijn enquete beland. Ik zoek respondenten uit de provincies Zuid-Holland, Noord-holland en Utrecht die wel eens een filmtheater (een kleinere bioscoop die de meer arthouse films draait) bezoeken. De enquete zal gaan over Nederlandse filmfestivals.

Enquete Nederlandse Filmfes...

Het invullen van de enquete duurt slechts enkele minuten en het zou mij heel erg helpen op de weg naar het afstuderen.

Alvast bedankt!

In Film > Algemeen > Video on demand:

Goedemiddag,

Op dit moment doe ik onderzoek naar de video-on-demand-markt. Ik ben hierbij op zoek naar gebruikers van deze dienst. MovieMeter lijkt mij de geschikte plek met alle filmliefhebbers. Hebben jullie misschien 5 minuten tijd om je ongezouten mening te geven over het aanbod van de vod-aanbieders.

Hartelijk bedankt!

Enquête video on demandIn Overigen > Algemeen > Wat doen grappige YouTube-filmpjes met je?:

Hallo allemaal,

Voor mijn afstuderen ben ik nog op zoek naar een aantal respondenten die mijn onderzoek willen invullen, en ik dacht, hier zijn er vast mensen die mij willen helpen! Het gaat over (grappige) filmpjes op YouTube en de effecten daarvan. Het invullen moet op een computer (geen telefoons) en duurt hooguit 10 minuten.

Als er hier mensen zijn die mij willen helpen, dan hoor ik dat maar al te graag! Als ik de regels van dit forum breek door dit onderzoek te plaatsen, of in het foute forum post, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag, en dan spijt me dat.

Ik wil (later) graag toelichten wat ik precies onderzoek! Ik hoop dat veel mensen mij willen helpen, en anders sorry voor de spam en de overlast!

Vriendelijke groetjes,

Floris

Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions - survey.az1.qualtrics.com

In Film > Algemeen > Omnipuzzel Eindhovens Dagblad - Filmvragen:

Hoi,

Ik ben op dit moment al 1,5 week hard aan het puzzelen met de Omnipuzzel die sinds 19 december jl. door het Eindhovens Dagblad uitgegeven is. Hier is ook een categorie van tien vragen die op films slaan, waar ik de meeste vragen Inmiddels vrij gemakkelijk heb gevonden. Een tweetal echter nog niet, wie kan mij helpen?

1. Welke beroemde en Oscarwinnende acteur maakte zijn acteerdebuut in een toneelstuk over een Noorse familie met drie dochters?
- King Lear heeft inderdaad een Noorse invloed maar geen Oscarwinnende acteur heb ik daadwerkelijk terug kunnen vinden dat hij in deze Shakespeare klassieker debuteerde. Overige toneelstukken heb ik hierover ook nog niet gevonden.

2. Uit welke Oscarwinnende film komt de uitspraak: "The stone of scone. The mystic coronation stone of the Scottish Kings. Legend has it that the stone served as Jacob's pillow while he was dreaming in Bethel."
- Hiervoor heb ik al heel veel scripts terug gelezen en films opnieuw gezien, overall waar de 'stone of scone' in voor zou kunnen komen die mogelijk te maken hebben met het Britse hof, Schotse veldslagen etc., maar nergens vond ik deze letterlijke tekst.

Wie kan mij helpen? Alvast bedankt voor eventuele hulp.

Gr., Peter

In Overig > Televisie > De Kleine Lettertjes nodigt u uit!:

Nieuw KRO-NCRV programma zoekt publiek!

‘De Kleine Lettertjes’ is een nieuw, humoristisch en informatief pilotprogramma waarin vier bekende Nederlanders hun kennis testen op het gebied van rare regels en soms idiote wetgeving. Van grondrecht tot verkeersbord, alles komt aan bod.

Benieuwd geworden? En wil je meer weten over de bizarre kleine lettertjes? Kom dan naar de opnames van ‘De Kleine Lettertjes’ op maandagavond 21 maart, in de AKN studio in Hilversum. Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected] en laat weten met hoeveel personen je wil komen en jullie leeftijd. De opnames duren ongeveer 1,5 uur, maar houd rekening met eventuele uitloop.

In de ontvangstbevestiging ontvang je alle details.

Tot 21 maart!

joyce.b
Lijkt me best interessant,maar ik woon tever weg...

De enige rare,onbekende,maar zeer nuttige wet die ik ken is het stierkalf-arrest.

Komt er kortgezegd op neer dat als iemands anders huisdier jou schade aandoet,jij diegene al staande mag houden,aanhouden,en je een schadevergoeding kan eisen.

Handigmet loslopende honden die met hun neus aan jouw broek zitten,en heel erg grommen,en zelfs willen bijten/al gebeten hebben...


De wet stamt uit vroeger tijden toen bioeren soms weleens over elkaars land moesten lopen,om hun eigen weide te bereiken.
Als er dan een loslopende stier achter die buur-boer aanging,en hem wat aandeed, dan kon die beschdigde boer de eigenaar aansperken en arresteren,en schadevergoeding eisen.
(meestalwerd de stier dan gedood)


https://books.google.nl/books?id=TTZ1UU3GquIC&pg=PA101&lpg=PA101&dq=stierkalf+arrest&source=bl&ots=__S9w3QO5d&sig=50PulnKmGSaQP14FcbriEXrt4Gg&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjz_-LolpjLAhXDYJoKHedPAZsQ6AEIVDAI#v=onepage&q=stierkalf%20arrest&f=false

In Overigen > Televisie > Gezocht: Binge-watchers:

Voor mijn masterproef voer ik onderzoek uit naar de kijkervaring bij het binge-watchen van videocontent. Daarvoor ben ik op zoek naar liefhebbers van televisieseries.
Ben jij iemand die één of meerdere afleveringen van een televisieserie na elkaar verslindt? Dan is je ervaring van goudwaarde voor dit onderzoek!
Aarzel niet en help mij door te klikken op onderstaande link:
Online Survey | Kijkgedrag & binge-watching onderzoek - ghentunipss.eu.qualtrics.com
Bovendien maak je kans op een Bongo-bon en krijg je mijn eeuwige dankbaarheid!
Alvast bedankt!

avatar van CarlyK
In Overigen > Algemeen > GEZOCHT! Filmliefhebbers voor interview:

Ben jij iemand die minimaal 10 films per maand kijkt EN ben je 35+? Dan zou ik je graag interviewen! (ong. 30 min)
Voor mijn afstudeerstage doe ik onderzoek naar de verkoop van films.
Liefst persoonlijk interview, in omgeving Amsterdam of Tilburg.

Dus kijk jij 10 of meer films per maand (in de bios, online, op dvd, illegaal, legaal, etc) en kan ik je belonen met een leuke dvd en mijn eeuwige dankbaarheid?
Laat hieronder dan graag een berichtje achter, dan zoek ik contact met je!

Hi guys!! Ik zoek veel respondenten voor een studie naar spoilers en spannende films (thrillers/horror)

Willen jullie mij helpen? Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions - bit.ly

Als jullie nieuwsgierig zijn, kan ik natuurlijk de gevonden resultaten publiceren

In De Site > Gebruikers > Spannende kinderfilm:

Hoi filmfanaten,

Zouden jullie me kunnen helpen bij het krijgen van subsidie voor m'n spannende kinderfilm?
Je hoeft alleen maar op deze link te klikken: VOTE

Hier is nog een korte introductiefilm voor het uiteindelijke werk:
Sappe de Pachtinner on Vimeo

avatar van arno74
Palbezaal schreef:
In De Site > Gebruikers > Spannende kinderfilm:

Hoi filmfanaten,

Zouden jullie me kunnen helpen bij het krijgen van subsidie voor m'n spannende kinderfilm?
Je hoeft alleen maar op deze link te klikken: VOTE

Hier is nog een korte introductiefilm voor het uiteindelijke werk:
Sappe de Pachtinner on Vimeo


Dat is de link van je eigen stem, dan krijg je het bericht "je hebt al gestemd". Dit is de juiste link.

avatar van arno74
Bubblerune schreef:
Hi guys!! Ik zoek veel respondenten voor een studie naar spoilers en spannende films (thrillers/horror)

Willen jullie mij helpen? Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions - bit.ly

Als jullie nieuwsgierig zijn, kan ik natuurlijk de gevonden resultaten publiceren
Werkt het wel? De video's laden niet. Ik gebruik Opera.

Zwolle84
Bij mij werkt het (op de iPad) ook niet. Ik kan de eerste video wel kijken, maar daarna verschijnt geen mogelijkheid om door te klikken en kun je dus niet verder.

Beste mensen (vooral mannen),

Ik ben momentaal aan het afstuderen en heb een (ernstige) achterstand aan mannen voor mijn onderzoek. Daarom dat ik hier hulp zoek om mij te helpen met mijn scriptie.

Tevens verloot ik 3x een bol.com waardebon van 20€ onder de deelnemers (18 jaar en ouder) die mij helpen tijdens mijn afstudeeronderzoek naar het imago van Nicaragua! Hiervoor heb ik een enquête ontwikkeld. Vul de enquête en uw E-mailadres in en maak kans op de waardebon!

Deelname Enquête - survey.sogosurvey.com

Winnaars worden op zondag 8 Mei bekend gemaakt!

Alvast bedankt!

In Film > Overige films > Film-fans! Ik zoek film-fans voor een enquete :

Ben jij tussen de 18 en 36 jaar en kijk je wel eens films (het liefst video on demand, maar andere mag ook )? Dan zoek ik jou! Het duurt ongeveer 10 - 15 minuten om deze enquete in te vullen.

Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions - nhtv.eu.qualtrics.com

avatar van CarlyK
Ben jij een filmliefhebber of heb je het afgelopen jaar een dvd/Blu-ray gekocht? Vul dan mijn enquête in en maak kans op één van de 10 prijzen.
Invullen via thesistools.com/Universal duurt slechts 5 minuten.
Veel dank!!

avatar van Metalfist
Ingevuld!

Voor mijn thesis zoek ik nog respondenten! Het onderzoek gaat over film(personages). Je wordt gevraagd een kort fragment uit een film te bekijken en daarover wat vragen te beantwoorden. Kost hoogstens 10 minuten. Mijn dank is groot!

Online Survey Software | Qualtrics Survey Solutions - vuass.eu.qualtrics.com

Beste forumleden,

Ik volg de opleiding Tourism Management. Mijn afstudeeronderzoek gaat over het zoek- en boekgedrag van de Nederlandse vakantieganger. Hierbij onderzoek ik hoe de website van de Nederlandse touroperator Rebel Travel geoptimaliseerd kan worden.

Mijn doelgroep: mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 40 jaar en ouder. Ik zou het erg op prijs stellen als u mijn enquête wilt invullen. Het maakt niet uit of u wel of niet bij deze reisorganisatie een reis heeft geboekt. Mijn steekproefgrootte is 282 respondenten (huidige en potentiële klanten). Deze enquête bevat 20 vragen en is volledig anoniem. Het invullen van de vragen zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. De persoonlijke informatie die u verschaft wordt vertrouwelijk behandeld en zal uitsluitend worden gebruikt voor statistische doeleinden.

U maakt kans op 1 van de 10 reischeques t.w.v. 50 Euro. Als u mee wilt doen met de loting, noteert u dan uw e-mailadres aan het eind van de vragenlijst.

U kunt meedoen via onderstaande link:
Enquête + Vragenlijst + Onderzoek + Panel = thesistools.com

Alvast hartelijk dank!

Hallo iedereen!

Mijn naam is Sharrel en voor mijn studie doe ik onderzoek naar Koreaanse horror films in Nederland. Voor mijn scriptie ben ik nog op zoek naar een aantal personen die mijn survey willen invullen.
Het invullen van de enquete duurt slechts enkele minuten en het zou mij heel erg helpen op de weg naar het afstuderen.

De enquete staat hier: Promotion of Korean horror films - goo.gl

Alvast super bedankt!

avatar van LaurenceB
Bezoek je graag plekken die in films/TV series voorkomen? Help ons een nieuwe app te ontwikkelen!

Net als jullie hou ik ervan om plekken te bezoeken die in films/TV series voorkomen. Samen met een vriend zijn we bezig een app/mobile site te ontwikkelen die het makkelijker moet maken om deze plekken te vinden, wereldwijd. Er bestaan al een paar tools, maar die zijn een beetje saai. Als jullie interesse hebben om hierover met ons na te denken organiseren we op zaterdag 24 september 2016 in de ochtend een brainstorm-sessie in Den Haag. We bieden: gratis lunch en veel fun met andere filmfanaten! Aarzel niet om mij te contacten via [email protected] of bezoek https://www.facebook.com/startingMyNewCompany/. Alle ideeën zijn welkom. Bedankt alvast!

In Film > Festivals en evenementen > Respondenten gezocht: 10 vragen voor echte filmliefhebbers:

Geachte forumbevolking,

Ik en twee medestudenten willen een start-up beginnen om filmevenementen te organiseren. Uiteraard moeten we dan wel wat meer van onze (dus nog te bepalen) doelgroep weten. Wij hebben jullie hulp nodig! Tien vragen over film kijken, hier is het linkje:

>>> De ideale filmervaring - survio.com <<<

We zijn iedereen eeuwig dankbaar!


Omschrijving –voor de geïnteresseerden– van onze start-up:

Wij bedachten een concept waarbij filmliefhebbers meer kunnen halen uit hun kijkervaring zonder alsmaar toegewezen te zijn op de naar bier en popcorn riekende, sfeerdodende, volledig van tapijt voorziene bioscoopzalen en de eigen, benauwde woonkamer. Wij willen de filmfanaat, dat romantische stelletje of gewoon de persoon die een dagje uit wil, en nieuwe mensen wil ontmoeten bij beamerlicht, meer bieden dan de reguliere kijkervaring, door film te combineren met een toffe out- of indoor locatie. Misschien wel een film kijken met uitzicht over ‘t IJ, op een dakterras onder de sterrenhemel, op het water, in een ruime loft, een lege kerk, aan het strand, in het park of op een industrieterrein, wel of niet in samenwerking met een horecagelegenheid. Naar de film gaan moet weer een (spectaculairdere) beleving worden!

Onze (voorlopige) propositie: een (nog niet eerder vertoonde/klassieke/populaire/feestdagen-gerelateerde/onbeke nde) film draaien in een omgeving (minstens) zo interessant als de film zelf. Film kijken, nieuwe mensen ontmoeten, een dagje uit zijn en buiten je topografische comfortzone stappen door nieuwe locaties in of buiten jouw habitat te ontdekken; een kijkervaring voor de filmliefhebber die verder wenst te kijken dan het witte doek breed is.

Dank dat we dit bericht hier kunnen posten!

avatar van 606
606
Heb iets gedaan wat ik heel lastig vind, praten in een camera naar mezelf. Aangezien ik autistisch ben is dat nogal een dingetje. Probeer zo aandacht te vragen voor mijn droom.....
Link donatie Help Martijn naar de USA | Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=dZg3hKfTfaQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.


avatar van Ajax&Filmfreak
Stoer dat je je zo open stelt op youtube, autist of niet!
Ik wens je veel succes bij het verwezelijken van je grote droom.

avatar van 606
606
Ajax&Filmfreak schreef:
Stoer dat je je zo open stelt op youtube, autist of niet!
Ik wens je veel succes bij het verwezelijken van je grote droom.
Hartelijk dank

avatar van 606
606
Lieve mensen bedankt voor het kijken en de support, mocht je willen delen, doe het en een donatie alsjeblieft en ik ben je zeer dankbaar..... zo veel dat ik bijna niet kan uitdrukken
Help Martijn naar de USA | Geld inzamelen | Doneeractie.nl

avatar van Friday the 13 th
In Overig > Algemeen > Stemmen nodig voor reis naar Zwitserland:

Hallo moviemeter friends!

Ik ben al jaren lid van het forum en zou jullie allemaal om een gunst willen vragen. Ik doe mee met een wedstrijd om een reis naar Zwitserland te winnen. Ik ben er ooit geweest en heb toen de Sint Bernard honden bezocht in Martigny. Ik zou er heel graag terug naar toe willen gaan en heb jullie hulp nodig. Kunnen jullie op onderstaande link klikken en een stem uitbrengen op de foto met de gast en de Sint-Bernard hond. Die gast ben ik Als ik win, wil ik graag iets groots doen voor de Barry Foundation waar de honden verblijven. Ik neem zeker een grote verrassing mee voor de honden. Je helpt niet enkel mij, maar ook de organisatie en de honden.

Ik ben jullie erg dankbaar. Laat zeker weten als ik iets terug kan doen.

Groetjes,
Robin

Link wedstrijd Zwitserland

Gast
geplaatst: vandaag om 17:35 uur

geplaatst: vandaag om 17:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.