• 9.372.312 stemmen

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: James Townsend

Met onder meer: Nick Airus en Ronnie Kroell

Plot Kissing Darkness

"Love has never been so cruel"

Een groep universiteitsstudenten heeft genoeg van hun saaie leventje in Los Angeles. In plaats van mee te doen aan het gay pride weekend besluiten ze te gaan kamperen in de bossen. Maar ook daar slaat al gauw de verveling toe. De jongens besluiten een gevaarlijk spel te spelen door de wraakzuchtige geest van een plaatselijke legende Malice Valeria op te roepen.

avatar van gauke

gauke

De kritieken op Amazon waren lovend. Maar ik zag overdreven gay pret; een mislukte en uiterst flauwe variant op de Amerikaanse televisieserie The Lair (2007-2009). Een soort horror komedie waar ik zelfs niet om hoefde te glimlachen. Het verhaal was te simpel voor woorden, de cast had mooie lijven, maar het acteerniveau bleef daarbij ver achter en zelfs de seksscènes kwamen er bekaaid af.

Ziet er uit als David DeCoteau werkje.

avatar van starbright boy

De trailer belooft inderdaad niet veel, zwak uitgedrukt.

Wel iets hogere production values, met de nadruk op iets, dan recente DeCouteau, maar lager kan volgens mij ook niet. En met Sean Paul Lockheart, die beter bekend is als Brent Corrigan en legendarisch is in zeg maar een ander genre films.

avatar van Darbie

Darbie

Ik zie Sean toch 'n stuk liever als Brent, in die rol speelt 'ie expressiever en meer op z'n gemak.