• 9.373.069 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Matt Drummond

Met onder meer: Kate Rasmussen en Paul Padagas

Plot Dinosaur Island

"Their world is closer than you think."

De 13-jarige Lucas begint aan de vakantie van zijn leven. Door een ramp strandt hij op een vreemd eiland vol met spookschepen en prehistorische wezens. Tijdens het zoeken naar een teken van leven hoort hij in de verte een radiosignaal. Als hij verder de jungle intrekt ontmoet hij een mooi jong meisje dat beweert uit 1950 te komen. Samen beginnen ze aan een zoektocht om thuis te komen.

avatar van eltorro

eltorro

Trailer, ziet er nog wel redelijk uit.

avatar van KijkopFilm

KijkopFilm

Het acteerlevel is niet hoog, wel mooie dinosaurs.

avatar van imagic

imagic

redelijk voor de kinderen, het acteerwerk is slecht en die griet begint op een gegeven moment op je zenuwen te werken zo slecht acteert ze, ze dreunt gewoon haar zinnetjes op , totaal emotieloos.

avatar van Clapboy

Clapboy

Vond het een mooie film, stem met halve ster verhoogd na hem nogmaals bekeken te hebben.

Erg mooie speciale effecten, de dino's lijken levensecht.

Acteerwerk is wat minder maar de effecten maken veel goed. Leuke variatie in het dinosaurus genre.

Vooral de T-rex met geveerde vacht ziet er erg cool uit.

avatar van stinissen

Voor de wat jongeren onder ons zeker de moeite waard.

avatar van Barry83

Barry83

1 woord is genoeg, waardeloos!

avatar van huppelepup

huppelepup

Duidelijk gericht op de minder kritische jongeren; het acteren is echt onder de maat, zeker van Kate.

De dino zien er inderdaad fantastisch levensecht uit, met veelal een eigen interpretatie hoe de dieren er uitgezien zouden kunnen hebben, bv. een tyrannosaurus met veren...

avatar van Bantavoer

Bantavoer

imagic schreef:

Dat opdreunen viel nogal mee. Vond haar acteren lijken op een adellijke dame. Bekakt zeg maar.

Verder een leuke film. De dino's zagen inderdaad vet uit. Wat mij het meest irriteerde was dat kind in het begin die constant haar vinger opstak.

Verder een leuke film. Acteren kon beter, maar is niet storend.

avatar van Bluebird59

Bluebird59

Voor de dinofan is deze film visueel state of the art. Prachtige sfeer, vormgeving en kleurbeelden. Het verhaal is uiteraard kinderlijk en het acteerwerk niet geweldig. De overdaad aan gedigitaliseerde objecten maakt het ook wat onnatuurlijk allemaal. Het eyecandygehalte echter verdient zeker een voldoende.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke dinosaurusfilm voor de kids, mooi gemaakt.

avatar van K. V.

K. V.

Deze eens meegebracht van de bib en het was geen slechte film. De film is wel eerder voor een jeugdig publiek bedoelt, maar een volwassene heeft er ook wel iets aan. De dino's zagen er wel erg goed uit en het verhaaltje verveelde niet, dankzij de korte speelduur.

Het acteerwerk was niet zo bijzonder, maar kon er mee door.

Prima filmpje om eens mee te pikken als hij op tv passeert of zo.

avatar van Bantavoer

Bantavoer

Deze film nog maar eens gekeken. En ik blijf bij mijn verhaal. Verhaal leuk. Acteren gaat. Special effects goed. Alleen die meid met haar bekakte Oxford-engels begon me inderdaad op het laatst ook te vervelen. Net als dat wicht in het begin wat steeds haar vinger op stak en meewarig deed tegenover Lucas. Wat ging zij af zeg.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken op Blu-ray, vond hem nogal tegenvallen, meer een sprookje dan een spannende film.

Wel mooie beelden van de natuur en de dino's en andere wezens zagen er goed uit, maar het verhaal was vrij mager en er gebeurde niet zo heel veel.

Leuk voor de jeugd denk ik, maar vond het zelf nogal kinderachtig en dus meer een soort sprookjeswereld.