• 9.373.568 stemmen

Genre: Biografie / Drama

Geregisseerd door: Larry Peerce

Met onder meer: Susan Walters, Dale Midkiff en Linda Miller

Plot Elvis and Me

Priscilla neemt haar intrek in Graceland waar ze het leven leidt van een ware prinses. Helaas is haar prins, de wereldberoemde muzikant Elvis Presley, maar weinig thuis en bovendien grijpt hij door de stress steeds vaker naar drugs. Maar dat weerhoudt haar er niet van met Elvis te trouwen. Na een tijdje verandert het sprookje echter langzaam in een nachtmerrie en lijken de twee uit elkaar te groeien.

Priscilla Beaulieu Presley

Colonel Tom Parker

Jerry Schilling

avatar van veron35

veron35

Die Dale Midkiff is echt geen goede elvis ik heb meer dan 30 uur documentaire liggen en 3 biografiën maar hij zet hem echt niet goed neer. Susan Walters vind ik wel goed acteeren een echte Priscilla. Er zitten ook een paar foutjes in maar dat vergeef ik hem. Vanwegen dale midkiff geen 4,5 maar 4*.

avatar van carola35

carola35

wie heeft deze toevallig op dvd in met nederlands ondertieteling

avatar van carola35

carola35

veron35 schreef:

heb jij hem toevalig op dvd

avatar van estherk

estherk

wie heeft deze dvd met nl subs?

ik zou hem heel graag willen kopen

avatar van wuppiebunny

wuppiebunny

supergeweldige film lekker janken

avatar van bengeltje72

bengeltje72

wuppiebunny schreef:

supergeweldige film lekker janken

Hoi hoe kom jij aan die film, ik krijg hem nergens, het liefst met nederlandse ondertiteling??

avatar van finalman

finalman

Ha, mijn opa had nog de vhs-tape die hij ooit opnam. Vanavond maar eens bekijken!