• 9.373.056 stemmen

Purasuchikku Ritoru (1994)

Animatie / Sciencefiction | 55 minuten

Genre: Animatie / Sciencefiction

Alternatieve titels: Plastic Little / Plastic Little: The Adventures of Captain Tita

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kinji Yoshimoto

Met onder meer: Yuriko Fuchizaki, Hekiru Shiina en Yosuke Akimoto

Gesproken taal: Japans

Plot Purasuchikku Ritoru

"Caught in the Crossfire!"

De jonge Tita Mu Koshigaya is kapitein van het schip de Cha-Cha Mura, dat als doel heeft exotische dieren te vangen in de wolkenmassa’s van de planeet Ietta. Per toeval redt Tita het jonge meisje Elysse Aldo Mordish, dat op de vlucht is voor een militaire groepering onder leiding van commandant Guizel. Elysse heeft de sleutel tot de onafhankelijkheid van de planeet en Guizel doet er alles aan om dit in zijn bezit te krijgen.

avatar van Dopke

Dopke

Lang geleden een keer eerder gezien en het enige wat ik mij eigenlijk kon herinneren is een fijne ecchi scene met twee jonge meisjes in het badhuis waar ik behoorlijke rode oortjes van kreeg. En alhoewel ik de film nu vrij bewust nog een keer heb gezien, heb ik het gevoel dat alleen deze scene me weer bij zal blijven. De wereld, karakters en beroepen (bijv. de exotic pet hunters) zijn op papier interessanter dan de uitwerking van een mager plotje. Het ziet er niet onverdienstelijk uit, de personages beklijven meer dan de personages in bijv. Lemnear, maar als zelfs na twee kijkbeurten alweer vergeten bent waar het precies om draaide, dan zegt dat denk ik wel genoeg.