• 9.372.513 stemmen

Eve of Destruction (2013)

Drama / Sciencefiction | 200 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Drama / Sciencefiction

Speelduur: 200 minuten (miniserie, 2 delen)

Geregisseerd door: Robert Lieberman

Met onder meer: Steven Weber, Christina Cox, Treat Williams

Plot Eve of Destruction

Wetenschappers boren een gat in het universum om een onbeperkte bron van 'donkere energie' te oogsten, maar het experiment wordt gesaboteerd door eco-terroristen en veegt een hele stad van de kaart. Nu dreigt de energie van het daardoor gevormde zwarte gat de planeet volledig te vernietigen.

avatar van stinissen

Zonde van de toch nog wel redelijke cast.

avatar van Reinbo

Mmmmm dus geen remake. Verdient er wel een.

avatar van Bantavoer

Bantavoer

De miniserie gekeken. Wat was die blonde trut een k*wijf zeg. Beetje jaloer zitten te doen, omdat een ander vrouw mooie oorbellen heeft. En daarna als een bitch gedragen. Afijn, wel een leuke serie. Oké, verhaal slaat nergens op, maar zit aardig in elkaar.

avatar van spirit2011

spirit2011

Ik kon er na 10 minuten al niet meer naar kijken.

avatar van Decec

Decec

Een goede drama/SF film...

Leuk en prima verhaal...

Goed acteerwerk...

Bekende acteurs Steven Weber en Treat Williams...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Goed mooi HD beeld...

Gewoon goed TV mini series...

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijk goede SF-rampenfilm.

De vertolkingen zijn redelijk alsook het scenario.

Maar ik heb me vermaakt met deze prent, die ondanks zijn lengte van 3 uur zeker niet verveelde.

avatar van Bantavoer

Bantavoer

Tijdens opruiming kwam ik deze dvd weer tegen en dacht: eens kijken of ik me nog iets herinner van deze film na drie jaar. Ja, die oorbellen. Afijn, heb deze dan ook in twee dagen gekeken. Leuk bedacht verhaal (hoewel ik het eerst niet vond), goede acteurs en goede special effects. Eén ding is hetzelfde gebleven en dat is die blonde bitch die jaloers was op de gouden oorbellen van haar collega.

avatar van frans123

frans123

Ik begrijp de lage waardering hier niet zo. Prima cast, mooie setting in de lab ,natuurlijk een onzin verhaal, maar daar is het film voor. Ik moet zeggen dat ik wat gezapt heb - ik heb het gedoe met die oorbellen niet gezien- en heb slechts deel 1 gezien .Mogelijk vliegt deel 2 uit de bocht. Ik zit nu op 3 *

avatar van frans123

frans123

Jaren 60 was er toch een nummer '' Eve of destruction ????