• 9.369.500 stemmen

Sinterklaas en de Pepernoten Chaos (2013)

Familie | 75 minuten

Genre: Familie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Martijn van Nellestijn

Met onder meer: Tony Neef, Pamela Teves en Wim Rijken

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 2 oktober 2013

Plot Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

Veel mensen hebben te maken met de crisis, zo ook de minder succesvolle en harde zakenman Brutus Brein (Tony Neef). Brutus ziet de cijfers van zijn bedrijf steeds verder in het rood dalen. De enige persoon die geen hinder van de crisis ondervindt is Sinterklaas. Brutus ziet zijn kans om van zijn schuld af te komen door zijn producten aan de goedheiligman te verkopen. Wanneer Brutus merkt dat Sinterklaas geen interesse heeft in zijn producten, bedenkt hij samen met zijn moeder Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris (Martijn van Nellestijn en Richard de Ruijter) een list om Sinterklaas te beroven. De twee kinderen Milan en Eva hebben de plannen van de gemene Brutus onderschept en doen er alles aan om Sinterklaas in te lichten. Milan en Eva komen terecht in een race tegen de klok om het komende Sinterklaasfeest te redden.

Vanaf 2 oktober in de bioscoop.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Is hier nou zo´n grote markt voor dat er jaarlijks een nieuwe uitgebracht moet worden...?

Het is nog erger dan ik dacht. Check het cv van de regisseur...

avatar van bjerik76

bjerik76

beetje vroeg beoordelen, maar ik heb hem vorige week op de premiere gezien

Het blijft net als voorgaande jaren gewoon leuk voor jong en oud, vanwege ook de oude herinneringen en de BN-ers van toen die wederom terug keren, en de BN-ers in een rol zoals we die niet kennen, maar graag willen zien.

Zij maken het leuk voor volwassenen, en de kinderen vanwege de Sint.

avatar van Manu

Manu

Kids vonden het geweldig! Gelukkig hebben ze zich niet zo gestoord aan de oer Hollandse acteerprestaties van enkele

avatar van mehabo

mehabo

MIjn kinderen 3 en 6 vonden de film wel vermakelijk. Verhaal lijn is flinterdun en dient vooral als verbinding om van reclame naar reclame te verspringen..

avatar van tattoobob

tattoobob

De tijd is weer aangebroken dat we dit soort films moeten meekijken met de kids.

En dat levert natuurlijk weer stemmen op ....uuuh maar niet zoveel hoor.

Veel BN'rs in deze film met heel wisselend niveau van acteren...haha wel grappig om te zien...verder gaat deze film natuurlijk gewoon nergens over

Ach als die kleine van me het maar leuk vind.

avatar van Anjin

Anjin

Jezus, wordt met de jaren slechter..zit echt geen verhaal in en maar niet te zwijgen over het lagere school acteren..en meneer de regisseur schei alstublieft ermee uit met het mee spelen van uw flutfilm,je wordt elk jaar irritanter,en vervelender..