• 9.370.299 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Luciano Saber

Met onder meer: Ming-Na Wen, Luke Goss en Ryan Guzman

Plot April Rain

"Freedom Comes With A Cost"

Een militaire eenheid heeft als taak om de Verenigde Staten te beschermen tegen buitenlandse en binnenlandse dreigingen. Een jonge undercoveragent komt er achter dat een groep criminelen vastbesloten zijn om een terroristische aanslag te plegen vanuit de Verenigde Staten. Tijdens zijn undercoveroperatie valt de agent voor de dochter van de bendeleider. Met nog slechts enkele uren te gaan vestigt de militaire eenheid zijn hoop op de jonge held om er achter te komen hoe ze de vijand kunnen stoppen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van wouterbosgra

wouterbosgra

Wat een draak van een film joh. Met moeite uitgekeken, af en toe nog wel kunnen lachen om het slechte acteerwerk en het stomme verhaal.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk actie film...

Goed verhaal...

Redelijk acteerwerk...

Bekende acteur Luke Goss ...

Af en toe te snel camerabeweging...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Jammer dat deze film heeft geen top film...

avatar van morpheus2000

morpheus2000

wouterbosgra schreef:

Eigenlijk zou je voor deze film een correctie moeten indienen. Het is geen actie, maar een komedie. Qua niveau blijft het echter hetzelfde ==> belachelijk slecht!

Slecht acteren, lachwekkende actie (daar is de komedie weer) en een verhaal dat trekt op niets. Complete flauwekul scenes volgen elkaar in rap tempo op. Een hilarische achtervolging met scooters (natuurlijk wel in slow-motion) en tegenwoordig schieten we ook maar gewoon dwars door een bommenvest heen. En de "komedie" werd compleet door de prachtige sterfscènes. Geweldig om te zien hoe ze werkelijkwaar allemaal ter aarde storten als ze waren neergeschoten.

Door het toilet met deze film, bagger is het....

avatar van Theunissen

Dertien in een dozijn flauwe en belachelijk actiefilm, waarvan zowel het verhaal als de uitvoering (alles oogt goedkoop) beroerd zijn.

Het hele verhaal stelt bitter weinig voor en het weet ook nergens te boeien, laat staan dat het ergens spannend wordt. De film mag dan wel betiteld staan als een actiefilm (hoewel er ook de nodige tenenkrommende drama inzit), maar de actie is zeer povertjes en wekt soms zelfs op de lachspieren (ik moest soms zelfs denken aan "Reno 911!"). Gelukkig duurt de film met amper 90 minuten niet al te lang, waardoor hij nog wel enigszins te bekijken valt. Dat laatste komt ook mede door de inmiddels rijpe Ming-Na Wen, die er nog wel aardig uitzag. De cast stelt overigens weinig voor en ze spelen eigenlijk ook allemaal beroerd. Met name hoofdrolspeler Luke Goss heb ik wel eens beter zien spelen, hoewel het zeker geen geweldige acteur (typisch een B-acteur) is.

Nee, deze flauwe actiefilm kun je beter mijden en je tijd aan leukere dingen besteden.

Ik kan persoonlijk deze b(of c) filmen wél apprecieren!

Luke Goss acteert voor mij altijd goed;spijtig gewoon van die "familiale" nevenintriges die de vaart

eruit halen.

Doet me denken(voor de iets oudere kijkers) aan die typische b-filmen uit de jaren 70/80

met Robert ginty bv. of Christopher George.

In deze,goed om eens terug te zien: Vincent Spano en Doug Savant (uit Masquerade met Rob Lowe);

maar ja, ik kijk graag naar b-films!

Blijkbaar zijn er "hier" veel echte cinefielen!