• 9.378.482 stemmen

Geregisseerd door: Keiichi Ozawa

Met onder meer: Tetsuya Watari en Eiji Gō

Gesproken taal: Japans

Plot Burai: Barase

Ook al is Goro zelf niet wars van moord en geweld, de mores en daden van de yakuza heeft hij altijd afgekeurd. Hij blijft een eenzame hitman die zijn eigen plan trekt. Als hij arriveert in de industriestad Keihin blijkt dat de machtige Iriezaki familie en Touyu-kai clan een verschil van mening hebben over een stuk land. Goro wil afzijdig blijven, maar als hij een jonge dame helpt die in een winkel wordt lastig gevallen door een stel vechtersbazen blijkt hij automatisch te worden betrokken bij de twist tussen beide partijen.

Goro Fujikawa

Sanae Higashiya

Ryôkichi Ishida

avatar van jipt

jipt

Per ongeluk ben ik begonnen met het laatste deel in de Goro serie. Aardige sfeervolle gangsterfilm met mooie cinematografie. Helaas een beetje praatziek, maar de gevechten zijn wel tof. Ik ben benieuwd naar de eerdere delen. 3*