• 9.371.552 stemmen

Shikijô Ama: Fundoshi Matsuri (1981)

Komedie | 69 minuten
Nog geen stemmen

Genre: Komedie

Alternatieve titels: Lusty Ama: Loincloth Festival / Nympho Diver: G-String Festival / 色情海女 ふんどし祭り

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Atsushi Fujiura

Met onder meer: Eri Anzai, Rima Aono en Kazuyo Ezaki

Gesproken taal: Japans

Plot Shikijô Ama: Fundoshi Matsuri

Een ooit welvarend dorp zit verschrikkelijk verlegen om jonge en mooie dames die kunnen functioneren als parelduiksters. Tijden zijn hard en de huidige duikster is bepaald geen jonkie meer. De zoon van de burgemeester trekt erop uit om nieuwe schoonheden te rekruteren. De aankomst van de nieuwe dames heeft echter heftige gevolgen voor de gemoedstoestand van de mannelijke bewoners van het dorp...

Midori Murata

Nao Kitano - Tae's Sister

Masayo Megami

Shinkichi Imoto - Village Mayor

*op zoek gaat*

beavis

lijkt mij deze: Nympho Diver: G-String Festival DVD (Nikkatsu Erotic Films) (NTSC Region 1) - diabolikdvd.com een wat late ode aan het genre van duiker-meisjes films (in Japan het eerste bloot op het scherm) vermoed ik, maar had de dvd al in bestelling, dus ik ga het sowieso ontdekken

beavis schreef:

lijkt mij deze

Ja dat is hem inderdaad. Maar het eerste bloot op scherm in Japan was volgens mij Tatsuya Fuji in Oshima's Ai no Korida (1976)

edit: Tatsuya Fuji was the first Japanese actor to appear in full-frontal nudity with explicit sexual scenes in a non-pornographic Japanese film, In the Realm of the Senses.

beavis

Michiko Maeda staat bekend als de actrice met eerste naakt-scene, in een diver film

Toronto J-Film Pow-Wow: Japanese cinema's first sex symbol (and nude scene) Michiko Maeda - jfilmpowwow.blogspot.nl

... je had ook nog Gate of Flesh(*) kunnen noemen als een enigsinds beruchte eerdere film, maar toen was zelfs het pinku genre al in opkomst, kortom, 1976 is echt niet het begin van sodom en gomorrah in Japan

(*) quote: Though Japan's major studios, such as Nikkatsu and Shochiku made occasional forays into pink film territory in the 1960s, such as director Seijun Suzuki's Gate of Flesh (1964) the first mainstream Japanese film to contain nudity

bron: Pink film - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org

beavis schreef:

je had ook nog Gate of Flesh kunnen noemen

Ohja stupid, die heb ik nog gezien ook

edit: Maar ja, dan heb je nog het verschil tussen nudity en "full-frontal" nudity...

beavis

ik begrijp jouw vergissing wel, maar ik had het gewoon over het eerste bloot

...voordat er straks nog iemand gaat roepen dat dit allemaal niet waar kan zijn omdat Hakujitsumu (1981) de eerste Japanse pornografische film was

waarmee we weer terug zijn in 1981

kinjutsu

Anyway, ik kijk uit naar je recensie als je de DVD eenmaal binnen hebt!