• 9.371.614 stemmen

Geregisseerd door: Antonio Simoncini

Met onder meer: Glen Murphy, Ray Winstone en Giovanni Capalbo

Gesproken taal: Italiaans en Engels

Plot Lords of London

"In this city, crime is a family business."

Tony, de zoon van Terry, de meest beruchte gangster van Londen, zit met een groot probleem. Hij wordt wakker in een verlaten boerderij met bloed op zijn shirt, geen idee hoe hij daar gekomen is en, nog belangrijker, geen idee van wie het bloed is. Wanneer hij op zoek gaat naar een telefoon belandt hij in een klein Italiaans stadje. Als vreemdeling praat niemand met hem behalve een vriendelijke man, Francesco. Langzaam begint hij zich te realiseren dat hij niet zonder reden in het Italiaanse stadje is terecht gekomen.

avatar van schram101

schram101

Dit soort werk van onze westerburen zijn over het algemeen prima uit te zitten. En Britser dan Ray Winstone is natuurlijk niet mogelijk

avatar van jerry r

jerry r

ray winstone is ook de eenige die acteren kan met de 10 minuten die hij aanwezig is in de hele film.

na drie minuten wist ik al hoe de hele film zou lopen.

en die vreselijke soundtrack.

voor mij puur tijdverspilling.

avatar van Tuckson

Tuckson

Wat een ontzettend trage en depressieve film. En wat nou de bijdrage van die Tony was? t'zal wel aan mij liggen maar 't is me niet duidelijk.

avatar van HeavyB

HeavyB

Wat een bagger. Binnen een paar minuten was wel duidelijk wat er aan de hand was... ik heb het niet voor elkaar gekregen om tot dat "verrassende einde" te blijven kijken. Nog niet eens halverwege heb ik het opgegeven. Later nog eens een nieuwe poging ondernomen, maar nee... not my cup of tea

avatar van MovieMind

MovieMind

Tegen beter weten in toch gekeken....en ik moet toch echt eens leren wat beter op mijn gevoel te vertrouwen....ditmaal was dat helaas niet het geval.

Zoals een aantal mensen voor me al beoordeelden (en het gemiddelde cijfer), kun je al bedenken dat dit geen goede film is.

Een verhaal dat kant noch wal raakt....nee, deze mag je gerust overslaan.

avatar van Auievaah

Auievaah

Sorry hoor, maar wat een ongelovelijke boutfilm is dit zeg! Na 20 min kijken, was ik er helemaal klaar mee. Als je deze nog niet gezien hebt, houden zo!

avatar van Leander112

Leander112

Echt een waardeloze film, niet kijken is mijn advies.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

De eerste vijf minuten is deze film inderdaad nog vrij mysterieus. Maar een beetje filmkijker heeft dan meteen al door hoe de vork in de steel zit. De hoofdrolspeler doet daar echter 85 minuten langer over.

Voor de rest vind ik de film ook weer niet zo slecht als de berichten die ik hierboven mij zie. Het Italiaanse stadje heeft wel iets, de spaarzame scènes met Winstone zijn vermakelijk en de film heeft een lekker rustig tempo.

avatar van MOVIEMAZZTER

MOVIEMAZZTER

Ben na 25 minuten afgehaakt. Verhaal en het personage kon me totaal niet boeien en ik had geen idee waar ik naar zat te kijken. Nul sterren kan je geloof ik niet geven, dus een halve ster. Tijdverspilling en het laat je met verbazing achter waarom zulke films nog gemaakt worden.