• 9.374.134 stemmen

Geregisseerd door: Brian C. Weed

Met onder meer: Jim Tavaré, Rae Latt en Lexi Giovagnoli

Plot Bloody Homecoming

"Come home to terror."

Drie jaar na een tragisch incident op het jaarljke "Homecoming" dansfeest, slaan een groep schoolvrienden de handen in elkaar om hun stadje te doen herleven. Ze kijken erg uit naar de terugkeer van het jaarlijkse dansfeest. Maar dan worden ze één voor één gestalkt door een moordenaar vermomd als brandweerman.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Eentje om naar uit te kijken! Een regelrechte ode aan the 80's slashers!

avatar van mikey

mikey

Precies My Bloody Valentine (1981)

Ik denk dat ik toch liever eentje uit de j80 zelf opzet.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik ben benieuwd! ! ! ! !

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Shinobi

Shinobi

"Not in my senior year bitch."

Wat een dramatische horror zeg, letterlijk alles is slecht te noemen aan deze productie.

Het verhaal gaat werkelijk nergens over. Al hebben ze (onbedoeld) wel een leuk jaren '80 sfeertje gecreëerd, ondanks dat het zich in het heden afspeelt. De plottwist zag ik niet aankomen en slaat als een tang op een varken. De cast is verschrikkelijk, het acteerwerk was niet om aan te zien. Ik heb me zo geërgerd aan die domme personages.

De spanning is dan ook ver te zoeken en van iemand in een brandweerpak word ik echt niet bang. De spaarzame kills zien er amateuristisch uit en zijn niet iets om over naar huis te schrijven.

Al met al erg pover, ik heb me hier totaal niet mee vermaakt. Blijf gewoon zo ver mogelijk weg van deze film, tenzij je van amateuristische films houdt.

1,0 Sterren.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Low budget ode aan de jaren 80 slasher.

Cliché slasher die de regeltjes mooi volgt. Een ongeluk zoveel jaar geleden, stereotiepe personages, een feest waar ze verzamelen en een gemaskerde moordenaar. De moordenaar is meteen de beste troef in de film. Het brandweerkostuum zag er fantastisch uit.

Helaas wordt de film nergens spannend. Er zitten slechts korte achtervolgingscènes in en de moorden zijn ongeïnspireerd (het leek wel alsof we een slow motion effect kregen bij sommige moorden). Ook erg weinig variatie in de moorden.

Ik vond het ook jammer dat er zo slecht geacteerd werd. Overacting en belachelijke dialogen alom.

Toch is het jaren 80 sfeertje zeker aanwezig. Leuk dat zo films nog worden gemaakt, maar deze direct to video film had misschien iets meer in zijn mars dan dat hij nu liet zien.

avatar van Noodless

Noodless

Pffff.....weinig gore of spanning

Het flutverhaaltje heeft een plottwist om u tegen te zeggen, maar verrassend allerminst. De acteur of actrice laat dit door het acteerwerk op de één of andere manier al merken.

Slappe kost! 2/10

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Véél leuker dan verwacht. Kan me bij Friday the 13 th aansluiten wat betreft de link naar de 80's slasher. Volgt het vaste, succesvolle stramien. Blijft alleen een beetje sfeerloos allemaal. Goedkoop is niet eens het probleem (volgens IMDB had het nog best een aardig budget, ik zie het helaas niet terug..), maar het is allemaal wat flets en droog gebracht. De kills zijn redelijk, maar missen de creativiteit die dit soort films in de jaren 80 toch wat verder wist te brengen. Leuke poging, maar ik begrijp de negativiteit.