• 9.369.514 stemmen

Geregisseerd door: Mark Brooks en Peter Gilstrap

Met onder meer: Mark Brooks, Peter Gilstrap en Carmen Electra

Plot Lil' Pimp

"Size Matters!"

Verhaal over de 9 jaar oude Lil' Pimp, die samen met zijn mede pooiers Fruitjuice en Nagchampa de buurt onveilig maakt. De mooie dames Yam Basket en Honeysack werken voor hem en zijn hondje Weathers lijdt helaas aan het syndroom van Tourette.

Lil Pimp (stemrol)

Weathers (stemrol)

Man Cub Master (stemrol)

avatar van Jordy

Jordy

Eerste bioscoopfilm die in Flash is gemaakt...

Schijnt een beetje South Park-achtig te zijn en is gebaseerd op een animatie-serie die erg populair was op het net (ik had er nog nooit van gehoord overigens).

avatar van aryan

aryan

Een kleine aflevering van Lil Pimp

avatar van Oscar Wilde

Oscar Wilde

Ik vind dit echt walgelijk en verschrikkelijk. Dit soort smerige films zal ik boycotten en er negatieve mondelinge reclame voor maken.

Zelfs kinderen worden het slachtoffer van de heersende TMF/MTV/The Box-cultuur van blote dames, dure wagens, blingbling en decadente muziek.

Hoe kun je in GODSNAAM een tekenfilm maken voor kinderen over pooiers en prostitutie ?????

Hopelijk staat er een nieuwe Ahmadinejad op in Nederland, die dit soort walgelijke propaganda verbied.

Oscar Wilde schreef:

Hoe kun je in GODSNAAM een tekenfilm maken voor kinderen over pooiers en prostitutie ????.

Ik denk niet dat het gemaakt is voor kinderen. Niettemin blijft dit uiteraard een walgelijk onderwerp.

BoordAppel

Volgens mij nemen jullie het iets te serieus.

BoordAppel schreef:

Volgens mij nemen jullie het iets te serieus.

9-jarige pooiers is gewoon bij voorbaat al niet leuk.

Zelva

The original announced release date was 14 March 2003. After a disastrous test screening in which half of the audience walked out, it was then pushed back to 11 July 2003.

BoordAppel

9-jarige pooiers is gewoon bij voorbaat al niet leuk.

Lijkt mij wel leuk. Dat er zoveel verontwaardiging over is maakt het alleen maar grappiger. Volgens mij heeft Oscar Wilde deze film ook helemaal niet gezien dus ik vraag me af hoe hij er over kan oordelen.

BoordAppel schreef:

Dat er zoveel verontwaardiging over is maakt het alleen maar grappiger.

Nee, dat begrijp ik niet. Hoe kunnen externe factoren de inhoud van een film grappiger maken?

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Ophef kan een film vaak interessanter maken, niet per se beter.

BoordAppel

Het maakt de film er inderdaad niet beter op maar alles eromheen wel. Had hier zonder dat bericht van Oscar Wilde nooit van gehoord, nu zou ik hem graag willen zien. De ironie van moraalridders, ze maken de dingen waar ze tegen vechten vaak erg interessant en populair.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Inderdaad ja. Niet voor niets dat bij de film 'snuff' protesteerders werden ingehuurd om voor de bioscoop te protesteren tegen de film om meer publiek te trekken .

avatar van olsenfreakie

olsenfreakie

toffe film! grappige humor zeer goed! aanrader

avatar van Justice4All

Justice4All

Deze film lijkt mij in stijl van The Simsons of South Park.

avatar van g_unitboy

g_unitboy

een film die je moet zien met de stem van ludacris de rapper speelt de eekhoorn is helemaal niet walgelijk maar wel grappig

avatar van g_unitboy

g_unitboy

dit is 1 van de beste tekenfilms die iemand van 10 tot 15 moet zien, jammer dat er zoweinig mensen op deze film hebben gestemd

avatar van xNineSien

xNineSien