• 9.373.180 stemmen

Left to Die (2012)

Geregisseerd door: Leon Ichaso

Met onder meer: Rachael Leigh Cook en Barbara Hershey

Plot Left to Die

"A Daughter's Fight for her Mother's Freedom."

Sandra Chase wordt tijdens een vakantie beschuldigd van een misdaad die ze niet heeft begaan. Ze zit nu gevangen in Ecuador, waar een corrupt systeem heerst en alle kansen zich tegen haar hebben gekeerd. Terwijl haar dochter Tammi probeert om politieke steun te krijgen in Washington, moet Sandra in de gevangenis moeilijke keuzes maken om haar gruwelijke beproevingen te doorstaan.

avatar van stinissen

Een veel minder harde film als bv Bangkok Hilton (1989) en Midnight Express (1978) maar toch nog wel te doen op een regenachtige middag , de jaren gaan inmiddels wel tellen bij Barbara Hershey (65) maar dat is zo wie zo al nooit een mooie vrouw geweest.

avatar van Waku

Waku

Allereerst dank voor diegene die deze post heeft toegevoegd. Top!!

Voor een televisiefilm verrassend goed.

Degelijk acteerwerk.

Film kan zoals Stinnissen al zegt niet wedijveren met door zijn bovengenoemde titels.

Echter "Left to Die" blijft een mooi en boeiend drama .

Al blijft het redelijk netjes en is het veel minder rauw.

avatar van Waku

Waku

stinissen schreef:

Maar met Rachael Leigh Cook, is niks mis mee

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

stinissen schreef:

Volledig mee akkoord maar toch een meer dan gemiddelde gevangenisfilm met overtuigende acteerprestaties. Alleen op het einde ging het wel ineens heel snel toen ze vrijkwam. En de rol van haar vriend is me nog altijd niet echt duidelijk, is hij nu een drugdealer of niet. Na bovenvermelde films een van de beste gevangenisfilms die ik al heb gezien, dus toch 4 sterren

avatar van stinissen

dvdcrusher schreef:

Leuk dat je genoten hebt.

avatar van Tarkus

Tarkus

Een film die wat lijkt op 'Bangkok Hilton', maar minder ruw is.

Toch zijn de vertolkingen, vooral van de gevangen moeder, zeer overtuigend.

Gebaseerd op ware feiten, en dat is zoals steeds een pluspunt, mooi ook de beelden op het einde van de echte moeder en dochter uit het verhaal !