• 9.370.271 stemmen

Saibogu 009: Kaijû Senso (1967)

Animatie / Sciencefiction | 60 minuten

Genre: Animatie / Sciencefiction

Alternatieve titels: Cyborg 009: Underground Duel / Cyborg 009 and the Monster Wars

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Yugo Serikawa

Met onder meer: Hiroyuki Ôta, Arihiro Fujimura en Hiroshi Masuoka

Gesproken taal: Japans

Plot Saibogu 009: Kaijû Senso

De kwaadaardige organisatie ‘Black Ghost’ lanceert een wereldwijde terroristische aanval met behulp van grote robotdinosauriërs. Dr. Gilmore roept alle cyborgs weer bijeen om op zoek te gaan naar de schuilplaats van Black Ghost om ze zo snel mogelijk te stoppen. Cyborg 009 ontmoet onderweg het meisje Helena die hen wil vergezellen, maar is zij wel echt wie ze zegt dat ze is? En zullen 009 en zijn teamleden eindelijk een halt kunnen toeroepen aan de duivelse praktijken van Black Ghost?

Cyborg 009 (stemrol)

Cyborg 006 (stemrol)

Cyborg 005 (stemrol)

Cyborg 004 (stemrol)

Cyborg 003 (stemrol)

Black Ghost (stemrol)

Dr. Isaac Gilmore (stemrol)

avatar van Dopke

Dopke

Een wat conservatiever vervolg op Cyborg 009. Het is allemaal wat minder chaotisch en meer lineair en daarom voor mij iets minder interessant. Ik denk dat het wel handig is om eerst Cyborg 009 te zien, zodat je weet hoe de cyborgs in eerste instantie bij elkaar zijn gekomen.