• 9.372.531 stemmen

Oorsprong: Hongarije

Geregisseerd door: Balázs Hatvani

Met onder meer: Ashley Lloyd, Tim Curry en Lance Henriksen

Plot Gingerclown

"Would you like to die with a smile on your face?"

1983. Sam is verliefd op Jenny, het meisje van zijn dromen. Hij heeft er alles voor over om iets met haar te kunnen krijgen. Jenny heeft echter al een relatie met de populaire pestkop en spierbundel Biff. Biff en zijn maten besluiten Sam mee te nemen naar een verlaten pretpark. Sam moet daar laten zien dat hij lef heeft en kan Jenny als prijs winnen. Wanneer de groep aankomt bij het pretpark, ontdekken ze dat het park een vreselijk geheim verborgen houdt...

Gingerclown

Nelly the Spiderwoman

Worm Creature

Stomachcrumble

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Tim Curry als Gingerclown, Brad Dourif als Worm Creature en Lance Hendriksen als Brain Eater. Alleen daarom al komt deze horrorkomedie meteen bovenaan op mijn to-see lijst.

avatar van Hollywood007

Hollywood007

weet iemand waar deze te vinden is?

avatar van Lui

Lui (crew films)

De dvd kun je bestellen via Amazon.

avatar van Hollywood007

Hollywood007

ok bedankt

avatar van Shinobi

Shinobi

Via de bekende weg trouwens te krijgen. Ik heb er een beetje doorheen gespoeld, maar het zag er allemaal wel erg erbarmelijk uit. Totaal niet wat ik ervan verwacht had met zo een cast.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Vreemd geval. Lijkt meer iets uit de Full Moon-stal (denk aan Demonic Toys, etc) dan iets écht eigenzinnig. Dat had ik er wel van verwacht, zeker met bovenstaande namen is er natuurlijk wel sprake van ''hoge'' verwachtingen. Ziet er allemaal wel vrij lollig uit en houdt zich uitstekend staande qua sfeervolle aankleding (zo'n locatie doet een hoop), maar echt grappig geschreven is het allemaal niet. Daarnaast zijn de overige rollen ook niet bepaald fraai ingevuld, ze missen duidelijk de nodige ervaring om dit soort foute trash verteerbaar (lees: grappig) te maken.

avatar van Kondoro

Kondoro

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Wat een bagger is dit, sjeezes Kon hier echt niets mee, zowel qua horror als komedie, grandioos gebuisd. 0,5*