• 9.369.673 stemmen

Zelyonyy Slonik (1999)

Horror | 140 minuten / 90 minuten (IFFR)

Genre: Horror

Speelduur: 140 minuten / 90 minuten (IFFR)

Alternatieve titels: The Green Elephant / Green Elephant Calf / Зелёный слоник

Oorsprong: Rusland

Geregisseerd door: Svetlana Baskova

Met onder meer: Aleksandr Maslaev en Anatoly Osmolovsky

Gesproken taal: Russisch

Plot Zelyonyy Slonik

Over de relatie tussen legerofficieren in het besloten wereldje van een militaire eenheid. Twee jonge officieren zitten in een gevangeniscel opgesloten, en zijn gedwongen sociale en psychologische problemen op te lossen in de geïsoleerde wereld van een militaire gevangenis. De situatie loopt al snel hevig uit de hand...

Братишка

охранник

капитан

Поехавший

Озвучка капитана в начале фильма

avatar van Boeikens

Boeikens

Weird filmpje.

Algemeen vond ik het vooral een lange zit voor een extreem amateuristisch ogend schowspel.

De eerste 30min hebben we zinloos geneuzel tussen 2 gevangenen, waarbij de ene extreem op de zenuwen werkt van de andere. Vervolgens krijgen we een "shit-eating" tweede halfuurtje waarbij de reeds geënerveerde langzaam helemaal flipt om dan te eindigen in een ass-fucking bloody mess.

Uiteindelijk vond ik hem persoonlijk te slecht uitgewerkt om er mee in op te gaan.