• 9.379.042 stemmen

My Mate Manchester United (2011)

Documentaire | 57 minuten
Nog geen stemmen

Genre: Documentaire

Oorsprong: Bulgarije

Geregisseerd door: Stefan Valdobrev

Plot My Mate Manchester United

Naar aanleiding van de zoektocht van een mans vreemde droom om genoemd te worden naar zijn favoriete voetbalclub, brengt de regisseur ons dicht bij een Bulgaarse bouwer en zijn memorabele vrienden. Deze documentaire is een ontroerend portret van het hedendaagse Bulgarije met zijn verbijsterde en verwarde inwoners, zo teleurgesteld van het leven daar dat ze zich verliezen in hun eigen alternatieve werkelijkheid. De reis begint in Svishtov, een klein stadje aan de oever van de rivier Donau, waar de protagonist in strijd is met de autoriteiten en ons de hele weg naar Old Trafford Stadium leidt. Daar ontmoet hij zijn idool, de Manchester United topspits Dimitar Berbatov. Eenmaal thuis komen vragen naar boven in verband met identiteit, over wie ze zijn en wie ze willen zijn.

avatar van mrmojorisin123

mrmojorisin123

Slecht nieuws voor die man..