• 9.370.282 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Sean Skelding

Met onder meer: Daniel Baldwin, Linnea Quigley en Lloyd Kaufman

Plot Stripperland

In een wereld waar vrouwen zijn veranderd in exhibitionistische kannibalen moet een kleine groep overlevenden een weg zien te vinden naar de veilige Westkust. Onderweg worden ze geconfronteerd met hordes vraatzuchtige halfgeklede strippers. Zullen ze het overleven of levend opgegeten worden door miljoenen paaldansende zombies?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Beter dan Zombieland. Of nouja, niet beter...wel leuker.

Uitgangspunt is duidelijk overgenomen, maar dan aangepast op strippers. Enorm leuk, maar de beste toevoeging is de gore. Lekker aanwezig. Op beide aspecten gewoon wat drukker bezet en gewaagder. Soms parodiërend, soms een halve ode maar ook gewoon voor 't gemak.

Echter met genoeg eigen input. Lloyd Kaufman...tsja Die vent heeft gewoon iets, zijn manier van articuleren en uitstraling.. het is één en al komedie. Hij heeft hier één dramatische scene en daar verdient hij een oscar voor. Geen strontvervelende Eisenberg maar aan de andere kant geen Woody en heerlijke Emma Stone...het heft elkaar wel op zo.

Heel leuk allemaal, maar zeker niet voor de fans van Zombieland. Die zullen zich in de ballen getrapt voelen. Niet alleen omdat het wat jat, maar vooral omdat het pretentieloos low-budget is. Hij duurt trouwens wel langer dan 90 minuten.

M'n volledige review komt als het goed is ergens deze week nog op eigenwereld.nl

avatar van djelle

djelle

Leuk gedaan! Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van die site.

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond de film helemaal niks. Damn wat slecht geacteerd. De film werd ook erg langdradig en vervelend om naar te kijken. Nee deze film is absoluut geen aanrader

avatar van Tonypulp

Tonypulp

djelle schreef:

Leuk gedaan! Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van die site.

Thanks! En dan ben je echt niet de enige hahah.

avatar van SlasherMovieMan

SlasherMovieMan

Is dit strip of kip?

Persoonlijk ben ik dol op onzinfilms, en Stripperland was er een! Sodeju, wat was dit een heerlijke komische no-brainer. Altijd leuk dit soort films, echter maar voor een keer want daarna wordt de film eentonig en saai. Maar voor een keer is dit veel lol!

avatar van Noodless

Noodless

De intro was veel belovend, maar helaas ging het vanaf dat moment het niveau ook heel snel omlaag. Jammer, want het gegeven vond ik best leuk. De saaie momenten overheersen te veel in deze film ondanks een paar knotsgekke, absurde, dwaze scènes. Maar ook deze gekke scènes kon ik niet altijd waarderen. Voor mij vaak te flauw. 2/10