• 9.373.722 stemmen

Alternatieve titel: CB Hustlers

Geregisseerd door: Stu Segall

Met onder meer: John F. Goff en Richard Kennedy

Plot C.B. Hustlers

"Hot Vans... C.B. Radios... and the"

Een drietal prostituees en hun pooier vormen een winstgevende onderneming die vanuit een bestelbusje opereert. De dames verleiden hoofdzakelijk truckchauffeurs. Een moraliserende journalist komt via de radio achter het bestaan van de groep en probeert hardnekkig het bedrijfje te dwarsbomen. De dames zijn echter geenszins van plan hun praktijken te staken en trachten de journalist te verleiden, in de hoop hem op andere gedachten te brengen.

Boots Clayborn

Mountain Dean

C.B. Hustler

Moonshine

Sheriff Elrod P. Ramsey

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik heb een versie van hoop en al 75 minuten gezien. Ik veronderstel dat de geknipte scènes van seksuele aard moeten zijn want ik kreeg meestal enkel het begin van zulke scènes te zien. Een groot verlies lijkt me dat niet te zijn want het had deze saaie film wellicht niet veel beter gemaakt. Geen idee welk publiek dit grappig zou vinden om het als comedy te labelen. Groenten en fruit verkopen zoals meloenen via een van (bestelwagen), maar is eigenlijk gewoon een dekmantel om de politie en de preutse pers te misleiden dat het eigenlijk om een rondrijdend bordeel gaat. Het klinkt op papier nochtans leuk zeker als twee van die meloenen afkomstig zijn van Uschi Digard. Vooral veel blabla weinig actie, en de meloenen worden niet erg veel getoond. Deze kan je gerust overslaan Theunissen.