• 9.372.513 stemmen

Het Huis Anubis en de Terugkeer van Sibuna (2010)

Familie / Avontuur | 60 minuten

Genre: Familie / Avontuur

Alternatieve titel: Anubis en de Terugkeer van Sibuna!

Oorsprong: Nederland / België

Geregisseerd door: Dennis Bots

Met onder meer: Loek Beernink, Iris Hesseling en Lucien van Geffen

Gesproken taal: Nederlands

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Het Huis Anubis en de Terugkeer van Sibuna

Na het laatste mysterie van het huis Anubis is iedereen zijn eigen weg gegaan. Nienke studeert geneeskunde en werkt in het ziekenhuis als Appie plotseling binnen wordt gebracht op de afdeling spoedgevallen. Ze ontdekt dat hij vervloekt is door een Germaanse Orde. Als Appie in het ziekenhuis ligt krijgt hij bezoek van zijn vriendin Belona, maar Amber is daar niet zo blij mee. En is die Belona wie ze zegt dat ze is? Er is maar één mogelijkheid om hem te helpen en dat is De Club van de Oude Wilg weer bij elkaar brengen. Het wordt een race tegen de klok om Appie te redden, maar nog meer een strijd om de oude vriendschap. Kan de lokroep naar avontuur de Club weer bij elkaar brengen? Kunnen de oude bewoners hun eigen verschillen en geschillen aan de kant schuiven?

avatar van lars-pixar

lars-pixar

‘Wat een zieke zooi alleen maar voor het geld’

Over deel 2 had ik veel te vertellen maar dit is waardeloos en afgeraffeld net als een kanten klaren hap die je in de magnetron doet, maar het verhaal is goed uit gewerkt de set ziet er goed en verzorgt uit en de acteur hebben de volle ruimte om te doen wat ze gewent zijn ‘acteren’ maar het lijkt er op dat Studio 100 een beetje de smaak te pakken krijgt buiten het actie park om zijn ze films aan het maken zijn. Net of ze opeens het licht hebben gezien zoals deel 2 al geen topper was is dit deel het ook niet en wat we nog steeds missen is Het Huis Anubis volgens mij hebben we in deel 1 (5) minuten gezien van het huis en verder niks er van maar de titel blijft wel Het Huis Anubis. Hier bij laat ik het ik hoop dat ze nu stoppen met Het Huis Anubis, en dat zijn ze ook maar nu speelt De 5 van het magische zwaard op tv en daar is ook al een special. 2,0*

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Daar waar ik nog redelijk lovend was over het vorige deel van de Anubis-reeks, is dit deel weer een stuk minder. De film duurt slechts een uurtje, maar leek toch lang te duren. Het acteerwerk is voor het merendeel gewoon achteruitgegaan lijkt het wel t.o.v. 'de Wraak van Arghus'. Ook bevat de film niet echt een bijzonder verhaal. En daarbij verloopt het standaard. Ook de personages zijn minder leuk. Fabian was wel erg bet-weterig. Ook zie je al vanaf het begin dat de rol die Nicolette van Dam speelt niet deugt. Daarbij wordt het einde van het verhaal in de laatste minuut snel afgerond. Echt slecht is het dan ook weer niet.. voor de die-hard fans van de serie en vorige films zal er waarschijnlijk nog wel wat te genieten te vallen. Maar ik vond hem eigenlijk wel de minste uit de reeks. Beetje jammer..

Zeer zwakke film jammer de eerste 2delen waren goed en toen kwam dit deel zeer matig