• 9.374.446 stemmen

Geregisseerd door: Wyeth Clarkson

Met onder meer: Andrew W. Walker, Jessica Paré en George Buza

Plot The Mountie

"Justice Wears Red"

Wade Grayling heeft de duistere kant van het leven reeds gezien. Na een veelbelovende start bij de North West Mounted Police wordt dit abrupt afgebroken op een avond in 1893 in Winnipeg, waarna hij wordt overgeplaatst naar een verlaten uithoek van de Yukon, waar hij een stuk land moet observeren. Maar in plaats van een verlaten gebied treft hij daar de leider aan van een Russische gemeenschap van pioniers. Als hij een levenloos lichaam dat aan een boom is opgeknoopt ontdekt, is het duidelijk dat het dorp Merci behoefte heeft aan gerechtigheid...

avatar van Waku

Waku

‪The Mountie - Official Trailer‬‏ - YouTube

trailer.

Ondanks voorlopig slechte score op IMDB ziet trailer er prima uit.

avatar van madmax1

madmax1

Grauwe duistere niet slecht te noemen western.

Verhaal is recentelijk nieuw volgt zich lekker op .

Mooie beelden grens gebied Canada –Amerika

avatar van papaEd

papaEd

Niet verkeerd deze western heb me prima vermaakt en acteerwerk was ook goed.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Niet best. Een acteur, de Mountie, die het redelijk goed doet, een actrice die het redelijk doet en een traag clichéverhaal met de slechts neergezette boeven die ik de afgelopen 10 jaar heb gezien.

avatar van RickZ

RickZ

Modern WesternDrama met een beetje rambo-actie, traag verhaal, niet onderhoudend genoeg om de aandacht vast te houden. Onvoldoende.

avatar van madmax1

madmax1

Ja waarschijnlijk heb ik hem te hoog gewaardeerd maar het was een iets gedurfder verhaal en mooi camera werk

avatar van willemfilm

willemfilm

Slechte film. Een afrader, slecht geacteerd en een verhaal dat een veel betere uitwerking verdient had. Slechte muziek, alles was beroerd. O ja, slechte schmink. Niet geloofwaardig. Teveel toevalligheden waarom ingezette acties niet door gingen. Niveau Pippi Langkous. Prut was het.

avatar van mock turtle

mock turtle

Trage film, en verhaal is redelijk simpel, maar wel origineel en bleef boeiend tot het einde. Mooie beelden ook. Verrassend.

avatar van Barry83

Barry83

Wat een ontzettend slechte film! Ben een grote Western liefhebber en ken dan ook alle klassiekers maar dit is een schande voor het genre!

Ik geef nog 1 ster voor de prachtige omgeving.

Film is opgenomen op 1 locatie wat gaat vervelen. Acteurs zijn slecht. De hoofdrolspeler is een goedkope imitatie van Clint Eastwood in hoe hij eruit ziet, hij kijkt en praat.

Verder het litteken op het gezicht van de vrouw viel nog net niet eraf.

Gewoon baggerfilm.

avatar van Mooch

Mooch

Geen vervelende film op een druilerige zaterdag, niet een hoogstaand plot en een volgens mij aardig low-budget maar niet vervelend om te zien.

avatar van Mart193

Mart193

Helaas was deze film NIET de moeite van het aanzien waard! Een B-film vind ik nog te royaal beoordeeld.

Prutswerk. Waarschijnlijk heeft de film niet meer dan een paar duizend dollar gekost om te maken.

De mooie natuur kon er mee door.

avatar van joey1973

joey1973

Oké, het was geen topper, maar 1 en 0,5 is wel erg laag, ik heb enorm veel slechtere films gezien, wat voor score moet je die dan geven?! Scores moeten wel in verhouding staan en soms wordt er maar iets gegeven volgens mij.

Anyway, goed en vrij origineel verhaal, redelijk goed geacteerd, maar helaas erg traag, er had wat meer "pit" in gemogen van mij. De slechte filmmuziek was ronduit irritant.

avatar van margo1

margo1

Een ster voor de prachtige natuurbeelden. Voor de rest een dramatisch slechte film: slecht gespeeld, flinterdun plot, nepspanning en onwaarschijnlijke wendingen in het verhaal.

avatar van aslan

aslan

schitterende muziek van Ivan Barbotin, maar blijkbaar denkt niet iedereen daar zo over

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

@aslan

Ook mijn mening, de muziek is prachtig, samen met de natuuropnames het beste aan de film.

"Has the look and the feel of the best spaghetti westerns, with a hero to match"staat er op de DVD box.

Dat is maar gedeeltelijk waar.

"The best" mag eraf.

Het is eerder vergelijkbaar met een doorsnee spaghetti western, inclusief de held.

De bandieten zijn net zo slecht als in de meeste spaghetti westerns, en dan bedoel ik niet alleen de karakters, maar ook het acteerwerk.

Ik heb al heel wat slechtere films in dit genre gezien.

avatar van mr rumson

mr rumson

Deze western is zo slecht nog niet .

Om te beginnen ziet de western er goed uit.

De overweldigende natuur van Yukon is dan ook een perfecte locatie voor dit soort westerns.

Ook de muziek vind ik prachtig en past wel bij deze film .

Het verhaal mag dan allemaal wat traag verlopen maar veel westerns zijn niet anders .

Net zoals zoveel andere westerns is het verhaal vrij eenvoudig en heb je ook al vrij snel door waar het toe leid.

Leuk is ook om te zien dat dit keer niet de indianen of Mexicanen de slechteriken zijn maar een groepje russen .

Tot zover het positieve verhaal wat minder is aan deze western .

Ik begrijp dat het een lowbudget westerns is maar het tentenkamp zag er wel heel armoedig uit.

De acteurs zullen vast hun best gedaan hebben maar ze wisten mij niet echt te overtuigen .

Het te verwachtte conflict tussen de Mountie en het groepje russen viel tegen .

Had gehoopt op een paar spannende actie scenes maar het kwam niet verder dan wat op en neer geschiet tussen de tenten in .

al met al is het geen slechte western maar hij stijgt voor mij ook niet boven de middenmoot uit.