• 9.377.861 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: John Grooters

Met onder meer: Rebecca St. James, Big Kenny Alphin en Earthquake Kelley

Plot The Frontier Boys

Brent Fencett, Jed Bracken en T.J. Lewis zijn sterspelers in het Charlevoix High School Basketball team. Jackson Carlson is hun allergrootste fan. Ze zijn ongeslagen op het veld en onafscheidelijk daarbuiten, totdat Brent verstrikt raakt in het ingewikkelde leven van zijn oudere broer. De vriendschap komt onder druk te staan na een schietpartij waarbij een van hen in een coma terecht komt en een ander achterblijft met een geheim.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Kevin Bracken

Sean O'Sullivan

Butch Kooyer

avatar van gauke

gauke

Weer zo'n verdekt (opgestelde) bijbelfilm. Ik dacht al wat vreemd: de (jeugdgroep van de) kerk gaat bij regelmaat met de ster-basketballspelers rollskating. En jawel: banaal en sentimenteel prekerig en vanzelfsprekend zit het verhaal barstensvol met geloof, gebed, berouw, vergeving en genezing.

Op zichzelf heb ik er geen moeite mee dat christelijke organisaties films maken; echter laat men er dan bij de aankondiging of dvdhoes ruiterlijk voor uitkomen en niet, wanneer je je van geen kwaad bewust bent, er in een film mee overvallen worden. Dat heet achterbaks.

avatar van vranque

vranque

eindelijk een reactie. Godzijdank. De stemmers kun je nauwelijks serieus nemen. Gauke wel. Dus ik laat deze liggen.

avatar van brave71

brave71

Actie / Avontuur?

Drama lijkt me beter

ook de film zelf is een drama, saai, slecht verhaal, slecht geacteerd

zit niets in wat je aandacht trekt, ook de zogenaamde emoties lijken nergens op

zonde van mijn tijd

avatar van mordang

mordang

Ik sla over sinds "Courageous" raak ik dit soort indoctrinatie-achtige troep niet meer aan.

avatar van Waku

Waku

gauke schreef:

Bedankt Gauke, ik laat hem bij deze ook liggen.

Twee van deze braaksels eerder gezien en je wordt er inderdaad onpasselijk van..zelfs agrressief.

avatar van helleke

helleke

Tegenvallende film.
Het begon allemaal nog redelijk aardig, maar na verloop van tijd werd het steeds erger, met als uiteindelijk dieptepunt, de weder verrijzenis van TJ, dankzij het vele bidden tot God

De acteerprestaties waren ook niet om over naar huis te schrijven, net als het verhaal zelf.
2,5 sterren.

avatar van christophel

christophel

niet om hiervoor naar naar de bioscoop te gaan. Ik sluit me bij helleke aan.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Zeer slappe film die geschikt is voor de EO. Wat een gezever over geloof, en het constant bidden is zeer irritant. De foute muziek dat slecht gekozen is, is net zo irritant. Het verhaal is zeer matig en de acteurs zijn zeer matig tot slecht. En dan die bendeleider van 2 turven hoog. Deze film voor GELOVIGEN komt gewoon zeer ONGELOOFWAARDIG over. Zeer slechte film dus. Ik geef 1 ster omdat niet het allerslechtste is wat ik heb gezien. Maar wel heel slecht.

avatar van opa-ben

opa-ben

Aardige film met nog een leuke achtervolging op sneeuwscooters, inderdaad een flink EO gehalte, maar dat hoeft geen bezwaar te zijn voor een aardige film.

avatar van erpunited

erpunited

Duurt erg lang. Op een gegeven Moment begint de film te vervelen. Acteerwerk ook ondermaats. Geen topper en ook geen film die je gezien moet hebben

avatar van henkula

henkula

Ik vond het zonder meer een slecht gekozen cast waar en niet een van kan acteren, vooral de knul in de hoofdrol met zijn bloempot kapsel.

avatar van b00ts

b00ts

Gaaaaaap....... Verder sluit ik me aan bij het meeste wat hiervoor al is gezegd. Behalve dan dat iemand het een aardige film vindt. Het is echt drie keer niks.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuke film die lekker wegkijkt, het EO gehalte neem ik dan maar op de koop toe, het stoorde me niet echt.