• 9.370.338 stemmen

Alternatieve titel: Thar She Goes

Geregisseerd door: Richard Kanter

Met onder meer: Shari Mann, Steve Vincent en Chris Mathis

Plot Thar She Blows!

"Adult Motion Pictures Have Come of Age...! a story of men and women who GO DOWN to the sea in ships..."

Kapitein en miljonair Bob Frigate is door een aantal boeven gecastreerd en sindsdien een gebroken man. Hij voer met zijn bemanning op een schip dat de pas werd afgesneden. Vervolgens sloegen de bloederige piraten toe, met als resultaat een verminkte kapitein. Gelukkig is er nog plezier aan boord van het schip, want de jongere zus van de kapitein zorgt voor voldoende vertier.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

De openingscredits waren in het Frans dus was ik even verontrust dat de film in die taal gesproken ging zijn en ik niet veel er van ging verstaan. Gelukkig was het toch in het Engels. Nu goed het verhaal was niet van die aard dat de dialoog erg belangrijk was. Plot is vrij simpel en heeft wel potentieel met een kapitein die een trauma heeft opgelopen en hem voor zijn leven heeft getekend. Maar het is een erotische film dus de focus ligt op seks en vooral vrouwelijk naakt. Het is niet bijzonder maar toch al aangenamer naar te kijken dan de vorige Friedman productie Notorious Daughter of Fanny Hill. Het einde voelde toch geforceerd aan en de medepassagiers voegden weinig toe aan het geheel.

Er was zelfs een vrij bloedig scène aanwezig, niet zo gek als je weet dat Friedman vaak samenwerkte met godfather of gore HG Lewis.