• 9.371.784 stemmen

Kept (2001)

Drama / Thriller | 98 minuten

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: George Santo Pietro

Met onder meer: Ice-T, Christian Oliver en Michelle von Flotow

Plot Kept

Na de brute moord op twee mannen worden rechercheur Jack Moster en zijn collega in de hoogste staat van paraatheid gebracht. Het spoor leidt naar de baas van de slachtoffers, de aantrekkelijke Barbara. Beide mannen hadden een wilde seksuele relatie met haar, die oogluikend door haar man werd toegestaan. Kyle is stagiair bij Barbara en haar laatste 'verovering'.

avatar van Tarkus

Tarkus

Het verhaal op zich is goed. Maar met de juiste, en goede acteurs zou dit wellicht een veel betere film kunnen zijn. Ice-T speelt hier een zeer minieme rol, en staat alleen in het groot op de DVD-doos om de verkoopscijfers in de hoogte te jagen denk ik. Allen andere acteurs zijn van een bedenkelijke 'kwaliteit'. Deze film met bijvoorbeeld een Michael Douglas en Sharon Stone in de hoofdrollen zou volgens mij wel een grote hit zijn.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Alles bij deze film is vrij mager waardoor de film niet prettig om te kijken is en daarom krijgt de film van mij 1*.

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

Het begon met een nog redelijk verhaal, maar dat was binnen twintig minuten verdwenen. Daarna was er geen verhaal meer. 1,0

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

Eens opnieuw bekeken, duidelijk een B-film dus.

Mager verhaal, dat doorspekt is met erotiek, maar verder weinig te bieden heeft.

avatar van meurisse

meurisse

Ik vind het verhaal lang niet zo slecht.

Ok, sommige acteurs/actrices zijn van zeer bedenkelijk niveau en in het begin vond ik de film niet helemaal kloppen.

Toch heb ik naarmate de film vorderde best nog wel plezier gehad aan deze film. Vond het nog niet zo evident hoe alles ging eindigen. (buiten het cliché misschien).

Al bij al leuk filmpje en ook de erotiek stoorde me niet, von Flottow mag er wezen, zeker in 2001

avatar van Phantasm

Phantasm

Dit stelde maar weinig voor en het begint al vrij gauw te vervelen.