• 9.372.317 stemmen

40 Pounds of Trouble (1962)

Komedie | 106 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Norman Jewison

Met onder meer: Tony Curtis, Suzanne Pleshette en Larry Storch

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot 40 Pounds of Trouble

"Tony's Got Women Trouble!"

Een man van de wereld (Tony Curtis) en eigenaar van een casino besluit een klein meisje te adopteren. Daardoor komt zijn leven flink in de knoop en leidt tot niet te stuiten complicaties.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Richard1189

Richard1189

Weinig verrassend einde maar dat verwachten we ook in dit genre.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

'In order to get the little girl actress to cry for a scene, the director told her that her dog died. Apparently that somewhat worked, so he didn't actually kill the dog, though since he's also claimed that "I discovered in myself a willingness to go to any lengths to get what I wanted for a scene", that apparently wasn't out of the question.'

Ergens gelezen, als bron werd de autobiografie van de regisseur genoemd; This terrible business has ....

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuker dan verwacht! Vanzelfsprekend zijn dit soort filmpjes voorspelbaar maar het is wel een film met een aangenaam tempo en waar de speelvreugde van de acteurs afstraalt

De scenes in Disneyland zijn trouwens helemaal geweldig om te zien, heerlijk sfeertje! Wat mij betreft hadden ze de halve film hier wel mogen filmen.

More of this please!

avatar van scorsese

Aardige film over een casino-manager die wordt opgescheept wordt met een klein meisje. Het duurt wel even voordat het plot goed op gang komt en de ontwikkelingen zijn voorspelbaar. Ook is de film wat aan de brave kant. Maar als geheel zeker wel vermakelijk, en de scenes in Disneyland zijn leuk om te zien.