• 9.370.282 stemmen

Le Repenti (2009)

Misdaad | 180 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Misdaad

Speelduur: 180 minuten (miniserie, 2 delen)

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Olivier Guignard

Met onder meer: Bruno Debrandt, Aurélien Recoing en Natacha Lindinger

Gesproken taal: Frans

Plot Le Repenti

Alexis Marceau is een ex-crimineel. Hij was drugshandelaar maar heeft zijn bazen verraden en zijn verdwijning georganiseerd. Hij heeft een nieuw gezicht, een nieuwe naam en gaat door het leven als Mathias Leblanc. Vijf jaar later, terwijl iedereen denkt dat hij dood is, infiltreert hij in de criminele organisatie waar hij eerder deel van uitmaakte.

Victor Fontanel

Mathias Leblanc

Le juge Delphine Baron

Gilles Lamassoure

Baldur

Heb er een stuk van gezien wat ik erg sterk vond. Iemand enig idee hoe ik hier aan kom?

Baldur

Jaren later nog steeds benieuwd. Als iemand een opname heeft of deze weer wordt uitgezonden, laat het me weten.

Baldur

Erg sterk is wat overdreven hoor. Om hier nou zeven jaar op te hebben gewacht. Wat een gast!