• 8.904.727 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: T.J. Scott

Met onder meer: Bolo Yeung, Jalal Merhi en Billy Blanks

Plot TC 2000

"The year is 2020. He's mostly human, and totally invincible...Until now"

De hightech smerissen Jason Storm en partner Zoey Kinsella zijn een bende levensgevaarlijke criminelen op het spoor. Zoey komt bij een keiharde confrontatie om het leven. The Controller, haar baas, laat wat van haar rest transformeren tot de meest meedogenloze moordmachine Joey.

avatar van Jordy

Jordy

avatar van NERD

NERD

Duidelijk een klassieker van ongekende kwaliteit

kan ik mij zo indenken

tovenaar

Wow ja echt! Haha Billy Blanks

avatar van neo

neo

die billy heeft zker ook altijd al de ab-shaper gebruikt zo te zien

avatar van EmDee

EmDee

avatar van Mischa

Mischa

Tja, die Billy! Nu is het wachten op een film met Tony Little, die andere Tell Sell Goeroe: ik dacht aan zoiets als Midget Menace

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Slecht op alle punten

avatar van fran0886

fran0886

Tja ik heb hem af gezet. Of de film was gewoon heel slecht of hij heeft met een steam blaster over de dvd heen geblazen. Goh wat slecht...vind ik

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Vroeger huurde ik altijd dit soort films. De cover was bepalend.

Toen in positive zin en nu vooral in negatieve zin.

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Hahahah wat een slechte hoes alleen al! Kan bij voorbaat al weinig goeds zijn....

avatar van Reinoir

Reinoir

Damn die hoes is hard.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

neo schreef:

he dat is die tay-bo gast van die tell sell rotzooi

Uhm het is tae-bo, maar ok.

avatar van DiDa

DiDa

TC 2000, de film die me altijd is bijgebleven vanwege de cover. Destijds in 1993 keek ik deze vaak met vrienden, want dit was wel een van de coolste covers die in de videotheekschappen lag.

Zojuist herzien en toch wat teleurgesteld. Er zijn van de B actiefilms uit die tijd die nog goed te doen zijn, maar deze helaas wat minder. Het is het acteerwerk en de zeer goedkope setting die de film de das omdoen. Maar als je daar doorheen kan kijken (en ja dat kost veel moeite) hou je een actiefilm over vol gevechten (echt om de paar minuten is het wel knokken). Billy Blanks, Bolo Yeung, Matthias Hues......ha ha...ja ik heb me stiekem toch een beetje vermaakt. Het heeft hier en daar ook weer zijn charme. Zo slecht dat het ook weer leuk en grappig wordt. 2 sterren

avatar van TronMan

TronMan

Aangetrokken door de dvd hoes in de kringloopwinkel en meegenomen door de naam Bolo Yeung ( Bloodsport 88) en ik moet zeggen, ik vond hem leuk. Het is echt nog een jaren tachtig vechtfilm,al komt deze uit '93. Alles is opgenomen op 1 locatie en het sf verhaal is goed gejat uit betere films. (Terminator Cyborg Hardware e.d.)Het begin is ff doorzetten, maar daarna wordt er bijna non stop gevochten, en dat ziet er best aardig uit. Wat we missen is een Van Damme hierin.Alle acteer prestaties zij vrij slecht, maar de actie en het simpele verhaal maken dat nog een beetje goed. Bolo gaat nog even op de leraar sensei toer, om Blanks nog ff de chi te leren..Af en toe zien we nog de microfoon boven in beeld vliegen en meer van dat soort fouten. Die Zoey ,is een heerlijk mokkel om naar te kijken,dus 2 pluspunten. Matthias Hues ,wat een gast is dat zeg. Het hele gebeuren kon nog zo van de Cannon groep zijn geweest.Voor de Retro fans een klein feest.

avatar van Basto

Basto