• 9.374.138 stemmen

Geregisseerd door: Peter Vlemmix

Met onder meer: Patrick Stoof, Diede Zillinger Molenaar en Hanna Verboom

Gesproken taal: Nederlands

Plot Bluf

Paolo, PR-Man van Oirschot, leidt een luilekkerleventje volledig op kosten van de gemeente. Dikke villa, mooie meiden en de hele dag lekker eten. Totdat de nieuwe burgemeester Paolo letterlijk en figuurlijk op straat zet. Hij verliest niet alleen zijn baan, ook zijn villa is hij kwijt en hij raakt in de schulden. Jimmy, zijn beste maatje, heeft een plan. Met het organiseren van een groot pokertoernooi gaat Jimmy Paolo weer aan geld helpen. Hij verpatst de tv-rechten aan een Duitse zender, en het toernooi kan beginnen. Een bonte stoet personages overrompelt het Noord-Brabantse Oirschot: gokkers, gevaarlijke vrouwen en... gangsters, met allemaal hetzelfde doel: die moddervette, riante geldprijs scoren.

Teaser trailer

Vanaf 18 februari verkrijgbaar op DVD.

avatar van gotti

Schijnt nogal een zooitje te zijn, naar wat ik ervan gehoord heb...

avatar van djtommy

djtommy

Ik ken de film helaas in het eindproduct natuurlijk niet, maar de opnames die ik zelf aanwezig heb mogen zijn waren anders toch best veel belovend.

Maar goed dat is natuurlijk mijn mening, en ik weet zoiezo niet hoe het eindproduct is geworden, dat is voor mij ook nog spannend.

Stond een artikel over in de FHM. Had er al van gehoord,

maar kon hem niet vinden.

Gemaakt zonder cash, Indie: respect dus.

Trailer: leuk.

Wel kort.

Ti's er zo eentje,

waar ik stiekem toch benieuwd naar ben he.

avatar van tinus12342

tinus12342

Film gezien, als je op een avondje niks te doen hebt en echt geen films meer hebt om te zien. Dan kun je deze kijken, onwijs slechte film.

avatar van josjansen

josjansen

Wat een slechte vertoning.

Heb al veel slechte films gezien, maar deze staat zeker op nummer 1

avatar van hans44

hans44

ik heb hem gisteravond gekeken maar deze is echt slecht totaal geen raakvlakken

avatar van foots

foots

Kan het nog slechter?

avatar van raza1

raza1

Niet alles uit brabant slaat aan....

avatar van DV1984

DV1984

foots schreef:

Kan het nog slechter?

Nee! Wat een walgerlijke vertoning was dit!!!

avatar van markmeijers

markmeijers

Lachen filmpje, net gezien.

Zijn jullie depressief of zo hier?

avatar van DV1984

DV1984

markmeijers schreef:

Lachen filmpje, net gezien.

Zijn jullie depressief of zo hier?

De eerste stem en dan al een 4.5 voor zon kutfilm?? Vast je eigen film! Mensen stop hier a.u.b. geen tijd of geld in, deze film is kansloos!

avatar van legkoning

legkoning

Allemaal erg droge humor, waar je van moet houden. Ik houd er van, vandaar 3,5*

avatar van Pizr1

Pizr1

Ik vond hem verschrikkelijk.. en ik kom uit brabant!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Nietszeggend filmpje van precies een uur. Echt plat brabant, vind je The new Kids wat, dan kun je deze ook wel pruimen. Maar dit is echt geen goede film, kinderen kunnen hier misschien nog om lachen, een paar blote borsten, een domme burgemeester, en flauwe humor?

Dat mensen hier 4 of meer sterren voor geven

En de relatie van Hanna Verboom en Diede Zillinger-Molenaar ontgaat me helemaal

avatar van RickZ

RickZ

Nou nou, behoorlijke uitslagen hier, zwaar negatief en zwaar positief.

Deze gedurfde nederlandse producte is een B-film komedie, met een paar leuke grappen en een voorspelbaar verhaal over een pokertoernooi in Oirschot. Net geen voldoende.

heb de fim gezien afgelopen weekend vond dat hij precies liet zien wat de trailer belooft en wel een leuke brabantse film die gewoon lekker weg keek en ook veel humor had

avatar van djtommy

djtommy

Ach ja ik zie dat de meeste mensen de film waarschijnlijk gedownload hebben (is namelijk pas sinds 1 februari te huur, en vanaf 18 februari pas te koop), dus dan maakt het toch niks uit?

Heb je er je geld niet aan verspilt.

Maar wat ik niet begrijp is dat er mensen meteen lijken te willen dat iedereen dezelfde mening heeft als hun. Laat iedereen een eigen mening hebben.

Vind je de film slecht, dan is dat je eigen keus, maar laat de mensen die de film wel goed vinden ook in hun waarde, en laat iedereen zijn of haar eigen mening hebben.

Ikzelf vind de film ook wel goed moet ik zeggen. Het is jammer genoeg wat aan de korte kant, en hier en daar ontbreekt er wat, maar al met al toch een kleine 4 waard.

avatar van Elineloves

Elineloves

Oei oei oei.. waar kan ik mijn 70 minuten terugclaimen? Ik zag deze film voorbij komen en dacht: Patrick Stoof, laten we dat eens een kansje geven nu ik toch fanatiek 'Mol' fan ben, dus ik wou wel eens meer zien van de beste man. Dat het geen kwaliteitsfilm was kon ik natuurlijk wel raden, maar dat het zó vervelend was.. Nee. Waar ik New Kids Turbo nog goed te doen vond, is dit echt een mislukking gebleken. Het zijn 'maar' 70 minuten, maar het is typisch een film met een korte speelduur waar geen einde aan lijkt te komen en je telkens op het klokje kijkt met de gedachte: 'Is hij nu nog pas 14 minuten bezig?'

70 minuten naar de dikke pens van Stoof kijken was ook niet wat ik in gedachten had. Teun Kuilboer had na zijn GTST avontuur zeker ook niks meer te doen.

Wat mij het meest stoorde is dat er geprobeerd werd om 'over the top' leuk te zijn. Nou als ik één keer mijn mondhoekje licht op heb kunnen krullen, is het (te) vaak geweest, want leuk is het nergens.

Nou... , 'wie is de mol' kijken zal nu een heel andere betekenis krijgen, na dit vreselijke mormel.

avatar van stinissen

Kleine korte komedie die vermakelijk en lekker weg kijkt het is allemaal niet groots maar zeker onderhoudend.

avatar van d0nCoRl3oN3

d0nCoRl3oN3

Ben het met stinissen eens. Complimenten aan de maker Peter Vlemmix leuke film met lowbudget. Paolo en Jimmy smaken naar meer

avatar van elayz

elayz

Kijkt lekker weg, lekker kort, had ook niet langer moeten duren.

2.5 sterren is voldoende voor deze film.

Verveel je eigen? Kijk dan deze film. op wat foutjes na is ie wel leuk.

als ze opeen gegeven moment door Oirschot lopen zie je de camera mensen in een spiegelend raam

avatar van gvlaere

gvlaere

Deze film mag met stip in de flop 250... zelfs amateurs acteren nog beter, dat was al na 5 minuten duidelijk. Deze film is echt niet om aan te zien. Ik heb de film geheel gezien omdat ik zelf in Oirschot woon, maar anders had ik die zeker al na 5 minuten uitgezet. Echt walgelijk slecht acteer werk en een slap en meelig verhaal. Low butget films OK, maar dit is het kijken niet waard. Ook een low budget hoeft zeker niet slecht te zijn, en kan ik echt wel waarderen! Ik ben niet kieskeurig, maar dit is echte troep die het bekijken niet waard is.

avatar van gauke

gauke

Ik ben het helemaal met gvlaere eens. Wat een baggerfilm. Niet om aan te zien en niet om door te komen, wat duren 70 minuten dan lang. Stompzinnig, uitermate flauw verhaal en medewerkers die de naam acteur geen moment verdienen. Jammer dat je geen nul sterren kunt geven want een halve ster is teveel eer.

Helemaal met dltommy eens. Een hele knappe film die gerust wat langer had mogen duren!

Las ook dat het een debuut en low budget film is. Zonde dat ik geen 10 kan geven want dan had deze film die zeker van mij gekregen.

Als je dit niet leuk vind, ben je een koelkast

avatar van jan

jan

Je zal wel brabo moeten zijn om dit leuk te vinden.

avatar van Hannes791

Hannes791

Deze film is redelijk zwak. Verhaal bevat in de vertelling veel hiaten. Acteren is op z'n Johnny de Mols. Niet voor niets heeft de film meer dan 2 jaar in de kast gelegen. Ondanks de zwakte vind het maken van no-budget films prijzenswaardig. Daar moet gewoon mee door worden gegaan.

Als Brabo ben ik er toch nog aardig doorheen gekomen. Net een uur is ook gewoon te kort voor een film, maar goed.

Wat echt niet kon was motorcoureur Paolo in een zwembroek, terwijl hij gewoon een dikke pens heeft. Dan liever wat topless meisjes

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Zelden zo iets slechts gezien. Schande voor de Nederlandse film industrie. Snel vergeten!

avatar van hendrybs

hendrybs

echt een slechte film niks aan de moeite niet waard om te kijken