• 9.370.338 stemmen

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Deborah van Dam

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Plot Ik Kan Wel Huilen

Wat doet ziekte met vriendschap? Goede vriendinnen Deborah en Wendelien ondervinden het aan den lijve wanneer Wendelien borstkanker blijkt te hebben. Ondanks de gezonde dosis humor en nuchterheid waarover beiden beschikken, blijkt de ziekte van Wendelien de vriendschap op scherp te zetten. Deborah, zelf filmmaker, registreert alles met haar camera.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Wordt morgenmiddag (vrijdag) herhaald op TV; NED2 om 14.55 uur!

En morgenochtend wordt eerst om 11.00 uur "Onverklaarbaar?" herhaald op NED2.

En vlak ná "Ik Kan Wel Huilen", om 16.05 uur wordt "Ted Noten" ook nog herhaald!

Gelukkig heb ik morgenmiddag vrij!

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Aardige docu maar voelde niet als compleet of af!

Hoe vergaat het Wendelien nu? Eigenlijk had ze nog even langer door moeten filmen!

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Dat staat toch vóóre de aftiteling gemeld? Iets van "nog een paar onderzoeken in het ziekenhuis" enz.

Verder zal het misschien met geld te maken hebben. Je kan als filmmaker ook niet zomaar onbeperkt beeldmateriaal schieten.

Of misschien vanwege een deadline? Misschien stond de producent te springen om de film, óf de AVRO (of allebei)....

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Kan inderdaad, en dat wat betreft de aftiteling vond ik dan wel beetje te makkelijk