• 9.371.602 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Clay Weiner

Met onder meer: Lucas Cruikshank, Pixie Lott en Jennette McCurdy

Plot Fred: The Movie

"The epic journey to find Judy!"

Fred Figglehorn heeft een oogje op zijn buurmeisje Judy, maar hij durft niet op haar af te stappen. Wanneer zijn overbuurjongen hem uiteindelijk weet over te halen om toch bij haar langs te gaan, blijkt ze plotseling verhuisd te zijn. Fred komt er echter achter dat ze slechts een paar minuten verderop is gaan wonen. En als hij er ook nog achterkomt dat Judy een feest heeft georganiseerd waar hij niet voor is uitgenodigd, bedenkt hij een gemeen plannetje.

JacoBaco

Waarschijnlijk de leukste film van het jaar.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

O my God. Amerikanen zijn echt even de weg kwijt. Hoe kun je over zo'n idioot een film maken. Te slecht voor woorden!

JacoBaco

Ik kijk mijn eigen toevoegingen nooit. Dus wil jij je opofferen? want ik vind het leuk als er op mijn films gestemd word.

avatar van belchinees

belchinees

Ik vond 'm nog meevallen .

Valt niet zo veel over te vertellen. Gelijkaardig aan de kortfilmpjes op Youtube, maar dan uitgerokken tot een film, en met een minder irritante en hyperactieve Fred. Beetje jammer toch.

Enkele keren kunnen lachen met wat slapstick-spul en kijkt, ondanks het vreselijke stemmetje, vlot weg.

JacoBaco

Bedankt dat je hem gekeken hebt! Heel erg dapper.

avatar van Gameover

Gameover

Zonde van de tijd.

avatar van DV1984

DV1984

Na de reacties van hier ben ik hem toch maar gaan kijken en vond hem toch nog wel meevallen! Toch wel een paar keer moeten lachen!

avatar van rep_robert

Hahaha, ik heb twee tirades van Mark Kermode gehoord en die zijn zo hilarisch dat ik deze film wel even moet opzetten.

YouTube - ‪Fred Babysits a Psycho‬‏

YouTube - ‪Kermode Uncut: My Worst Five Films of 2010‬‏

avatar van rep_robert

Een korte samenvatting van de film:

Aaargghhh ekekekekeke wwwhhaaaaaarghhh

Aarrhghghggh Judy moved away ajajajajqwkwkk meemememememe aaarghhwhw

Aqweopqwerq aaarghhh aaaaa aaaa mommy kwkwkwkwk kqkqkq

lwwlwwlwlwememememe aaaarghhhh

Oftewel: 0,5*

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Dat dit irritante wereldvreemde snotjoch een hit op youtube is, slaat als een tang op een varken.

Fred the movie is een achtbaan van continue hysterisch gegil van het hoofdpersonage, dat zo nu en dan afgewisseld wordt met een slechte grap, om vervolgens weer met hysterisch gegil door te gaan.

Goeie grappen komen niet voorbij en ook de bijrol van John Cena kan daar niets aan verhelpen.

Zo'n 82 minuten -wat niet lang is voor een film- erger je je kapot aan het stupide karakter Fred en wil je het liefst dat de knul met zijn Bieber-look een kogel tussen zijn ogen ontvangt.

Ik zei het al: 82 minuten is vrij kort voor een film, maar Clay Weiner (wie?) slaagt erin deze film langdradig te maken.

Even dacht ik dat Vampires Suck de slechtste film van 2010 was, maar toen mocht ik dit gedrocht aanschouwen.

Gefeliciteerd Weiner, opweg naar de flop 100 met deze prul!

avatar van JustMike

JustMike

****FRED!!! Ik vind hem dus totaal niet grappig, eerder heel vervelend, Dit is zo slecht, dat ik er bijna geen woorden voor over heb, dus ik hou het even kort.

- de grappen waren niet grappig

- Fred is te vervelend om een film over te maken of kijken (gewoon muten)

- Fred is niet hetero, dat geloofd niemand.

- Slecht, slecht en nog eens slecht.

- Langdradig

Volgens mij hebben Amerikanen soms echt geen humor, als ik bij youtube werkte, zou ik al zijn filmpjes ervan af halen

TheLionKingFan

@JustMike Wat ben ik blij dat je niet bij YouTube werkt.

4,0

Geweldige film

Beetje een lange aflevering en dt is het waard

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Waar hebben jullie deze film gezien ik hoop deze ooit nog eens te krijgen op dvd of zo?

TheLionKingFan

Gedownload..... Je kunt hem via bol.com bestellen. En natuurlijk via http://fredfigglehorn.com/,bij store.

avatar van Decec

Decec

Komedie is mijn genre niet...

avatar van tommykonijn

tommykonijn

rep_robert schreef:

Een korte samenvatting van de film:

Aaargghhh ekekekekeke wwwhhaaaaaarghhh

Aarrhghghggh Judy moved away ajajajajqwkwkk meemememememe aaarghhwhw

Aqweopqwerq aaarghhh aaaaa aaaa mommy kwkwkwkwk kqkqkq

lwwlwwlwlwememememe aaaarghhhh

Oftewel: 0,5*

Dat is ook een samenvatting voor veel van zijn filmpjes op Youtube

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Fred was heel even een ontzettende hype op de basisschool. Ikzelf ben er nooit een fan van geweest. Sommige van zijn filmpjes op YouTube vond ik wel leuk, maar ik weet nog goed dat ik er bijna nooit langer dan 15 minuten naar keek. Het was dan ook een verrassing dat deze mafketel zijn eigen film kreeg.. en nog twee sequels....

Ik wist dat ik geen hoge verwachtingen moest hebben maar door nieuwsgierigheid ben ik deze toch gaan kijken. En is Fred: The Movie een slechte film? Ja. Waar ligt dat aan? Voornamelijk aan Fred zelf. Het personage was dan wel vaker irritant in zijn filmpjes, in deze film is dat nog eens twee keer zo erg. Ik duid vooral op zijn voortdurende geschreeuw (meestal zonder een duidelijke aanleiding) en zijn 'zelfreflectie': ''Oh my god... that was so embarrassing.. Judy will never like me.... stupid Kevin....'' Vreselijk hoe hij telkens in de camera praat alsof deze 'film' gewoon bestemd was voor zijn YouTube kanaal. Maar ook de andere rollen zijn niet bepaald van een hoogstaand niveau. Kevin is naast Fred zelf het meest irritante personage dat ik in tijden heb gezien, en het is dan ook lekker realistisch dat deze idioot de held van de school is. Op het gebied van humor slaat dit ook helemaal de plank mis. Bijna alle grappen die erin zitten heb ik al eerder gezien en de originaliteit in dit product is dan ook ver te zoeken. Het is vooral het geschreeuw, het aantal keren dat Fred dagdroomt en het aantal keren dat Fred over een trampoline valt dat de kijker aan het lachen moet maken. Dit alles is schijnbaar nog niet genoeg, want Fred gaat zowaar zingen in deze film. Dit maakt het op er zijn zachtst gezegd niet veel beter op. Het verhaal... was er volgens mij niet eens.

Ik had graag willen schrijven dat het allemaal wel meeviel en dat deze film nog zo slecht niet was, maar ik had moeten weten dat dat bij deze prul onmogelijk zou zijn. 80 minuten 'komedie' lijken heel lang te duren als je geen moment hoeft te lachen, zo blijkt wel weer. Alles is lekker goedkoop gemaakt en het verloopt allemaal braaf volgens de standaard formule die we wel vaker aantreffen in Amerikaanse films. De film zal wel bestemd zijn voor een jongere doelgroep, maar ik kan me niet voorstellen dat zelfs zij dit leuk vinden. Dit is dan ook de slechtste film die ik in lange tijd heb gezien.

avatar van hellboy.ray

hellboy.ray

• 2056 berichten

Complete bagger en de grappen slaan de plank volledig mis.

Waarom wilde ik dit ook alweer zien?

Oh ja... John Cena & Pixie Lott zitten in deze film.

0,5* voor John Cena & Pixie Lott! En dan ben ik nog vrijgevig.

avatar van starbright boy

hellboy.ray schreef:

Waarom wilde ik dit ook alweer zien?

Dat vraag ik me ook af, ja.

Ondertussen is die Cruishank wel schatrijk geworden van zijn Youtube-typetje. Hij schijnt er zo'n vijf miljoen dollar aan verdient te hebben.

Loskomen van Fred lijkt 'm echter niet te lukken. Zijn TV-serie met een nieuw typetje ( Marvin Marvin ) is geflopt en gecanceld.

avatar van hellboy.ray

hellboy.ray

• 2056 berichten

starbright boy schreef:

Dat vraag ik me ook af, ja.

Het zal voornamelijk de worstelverslaving zijn geweest