• 9.373.809 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Christie Will Wolf

Met onder meer: John White, Morgan Fairchild en Mircea Monroe

Plot Boy Toy

"An unsuccessful underwear model gears up for the role of his life."

Jake (John White) is een mislukt -nog ruim bedeeld- ondergoed model in Los Angeles. Hij vindt een lucratieve baan als een platonische escortservice voor vrouwen van een bepaalde leeftijd. Maar net als hij zichzelf een rijke "sugar mama" heeft toebedeeld in Barbra (Morgan Fairchild), ontmoet hij Norah (Mircea Monroe), een prachtige relaxte yoga-instructrice. Terwijl Jake’s succes groeit, groeit ook zijn liefdesleven wat hem leidt naar een kruispunt dat alles zal veranderen.

avatar van stinissen

Vreselijk slechte en flauwe en nergens leuke komedie het was letterlijk een groot drama.

avatar van killer13

killer13

inderdaad stinissen, gewoonweg waardeloos

avatar van chandor013

chandor013

leuke film met leuke mensen. ik vond het zeker geen slechte film als de mensen boven mij schreven

avatar van gauke

gauke

In contrast met de titel van deze zogenaamde tiener sekskomedie is het verhaal, naast simpel en uiterst voorspelbaar, ook nog eens behoorlijk conventioneel. Van dit soort films gaan er dertien in een dozijn. Bovendien zijn de personages vlak en valt er niet echt veel te lachen.

avatar van Keane1983

Keane1983

Opzich is de film wel vermakelijk (leuk concept), maar anderzijds erg voorspelbaar. Tel dat op bij de slechte uitwerking van het verhaal en het matige acteerwerk...dan kom ik jammergenoeg uit op een onvoldoende. Daarnaast is de soundtrack wel weer leuk.

avatar van schumacher

schumacher

De titel en de affiche zijn verleidelijk en dan denk je meteen aan een leuke sappige film met veel schoon vrouwen en naaktheid en dergelijke meer, met vele leuke grappen enz...

Helaas, bespaar jullie de moeite; ik heb alleen een 1 gegeven omdat er toch een paar schoon vrouwen in voor kwamen maar voor de rest is de film echt wel saai, geen lach momenten in de film,sommige acteerden heel slecht en mooie naakte vrouwen helaas niet te bespeuren (niet dat dit persee hoeft hoor) en het verhaal was ook geene vetten (maar dit hoeft ook niet persee voor mij maar in deze film was het echt slecht).

Bespaar u de moeite om u tijd te verspillen aan deze film, het is niet hetgeen je er van verwacht.

avatar van Liefje12

Liefje12

Van mij krijgt deze film een 2 omdat ik het eigenlijk gewoon echt een heel slap verhaal vind en het acteren deed het 'm ook niet en dan heb ik het nog niet gehad over de slechte grappen in deze film. Heel af en toe, maar dan ook echt heel af en toe kreeg ik wel een hele kleine maar dan ook echt een hele kleine glimlach op me gezicht. Maarja zeg nou zelf er zijn gewoon niet zo veel leuke comedy's.. Ze zijn er wel maar ze liggen niet voor het oprapen;)

avatar van skipy05

skipy05

zeer slechte film, zeer voorspelbaar. Zeker niet de moeite om te zien.

Verhaal was slecht en totaal niet grappig.

avatar van Noodless

Noodless

Keane 1983 schreef :

Kan je volgen, alleen vond ik het concept voldoende leuk voor net een voldoende. Maar het blijft voor mij een matige film. 5/10

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt grappig en een slap verhaaltje, sloeg eigenlijk ook nergens op.