• 9.268.816 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Edward Burns

Met onder meer: Matt Bush, Kerry Bishé en Edward Burns

Plot Nice Guy Johnny

Johnny Rizzo is een jongeman die op het punt staat om zijn droombaan op te geven voor een baan die beter betaalt, alles in de hoop om zijn verloofde tevreden te stellen. Ongelukkig door de beslissing van zijn neef neemt oom Terry Johnny mee voor een weekend in de Hamptons, waar hij hoopt dat Johnny zijn beslissing nog eens overdenkt. Wanneer hij Brooke ontmoet begint hij zijn levensveranderende besluiten in twijfel te trekken, iets waar oom Terry erg blij mee is.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

hmm ben de 1e zo te zien.

erg zoetsappig gedoe , maar het ventje is aandoenlijk zodat je toch wil zien of het allemaal goedkomt blablablabla.........

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Echt een supersaaie film. En die Johnny werkte mij ongelovelijk op mijn zenuwen met zijn brave gedoe in het begin. Later werd dat wel minder maar toch vond ik het een oersaaie film.

avatar van Aapje81

Aapje81

Kerry Bishé is mooi en de film heeft wel zijn momenten maar over het geheel genomen is het allemaal net niet goed genoeg. Matt Bush overtuigd voor geen meter en Edward Burns is sympathiek maar overacteerd. Blijven nog over de clichematige dialogen en die vervelende braafheid.

Uiteindelijk heeft de film wel iets sympathieks waardoor ik toch een paar puntjes geef.

Matig.

avatar van Evilized

Evilized

Leuke brave film, niet echt geweldig geacteerd maar ook niet slecht. zaten wel wat leuke momenten in.

avatar van MizKriz

MizKriz

Goede film.

Fijn acteerwerk,

de humor is opzich wel iets te braaf,

maar in het algemeen is de film ook wel braaf,

toch voor de moeite, en omdat de me ook wel raakte

avatar van gauke

gauke

Een gemiddelde, innemende, samenhangende, maar onopvallende romantische komedie, die niet verschrikkelijk grappig is, noch echt dramatisch. De productie heeft een paar maars: het is als kijker moeilijk voor te stellen dat iemand als de innemende, aardige hoofdpersoon, gespeeld door de charismatische Matt Bush, zijn verloofde bedondert. Verder vervelen de zich als maar herhalende dialogen. Verrassend vond ik het natuurlijke en overtuigende optreden van Kerry Bishé; ik heb haar niet eerder zien spelen.

avatar van blitzz

blitzz

Teveel overacting, en almaar herhalend heen en weer geneuzel. Het brave gedoe van Johnny maakte nogal wat irritaties bij me los.

De hoop dat het in de loop van de film wat beter zou worden, heeft me de hele rit doen uitzitten.Maar dat was helaas wishfull thinking.

avatar van dopler

dopler

VERSCHRIKKELIJK wat een slechte film. Qua acteerwerk is Kerry Bishé de enige die enigszins overtuigd. Slecht camerawerk en slechte dialogen. Het maakt de film oersaai. Maar ja toch willen weten hoe het afloopt. Vandaar toch nog een halve punt. Het zien hoe het afloopt ging dan ook met fast forward.

avatar van Valii

Valii