• 9.369.636 stemmen

Oorsprong: Zweden

Geregisseerd door: Mats Helge

Met onder meer: David Carradine

Plot Animal Protector

Een dikke mist hangt over het eiland waarop een militaire basis en een medisch wetenschappelijk centrum gevestigd zijn. Officieel wordt er door middel van proeven met dieren belangrijk medisch onderzoek verricht, maar in werkelijkheid vindt er een illegaal onderzoek naar bacteriologische oorlogsvoering plaats. Het eiland wordt bewaakt door een peleton soldaten onder leiding van kolonel Whitlock. Zij worden het uitschot van het leger genoemd en omdat zij verplicht zijn hier hun diensttijd door te brengen, zinnen ze op wraak. Als zij bekend maken dat het eiland besmet is met een gevaarlijke infectieziekte, komen niet alleen de argwanende regering maar ook een groep dierenbeschermers in actie.

avatar van stephan73

stephan73

Derde film die ik van de Zweedse aktiekoning Mats Helge zie, en gelukkig is hij weer leuker dan Russian Terminator. Het verhaal is weer onzinnig, maar de scenes zijn weer lekker pulpy. David Carradine doet niet echt zijn best en zelfs zijn vechtscenes zien er slap uit, maar toch is dit nu juist het soort film waar ik steeds gekker op wordt. Jaren '80 aktiepulp van de bovenste plank!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)