Sexandroide (1987)
Met onder meer: Daniel Dubois
4,4 (182)
Gesproken taal: Frans
Plot Sexandroide
"WARNING DISGUSTING & DEPRAVED! NOT FOR MINORS!"
Drie vrouwen die niets met elkaar te maken hebben zitten in een act van Daniel Dubois die afschuwelijke praktijken uitvoert met deze vrouwen. Drie shows worden getoond waarin vrouwen worden verminkt, mishandeld en later vermoord.
Mochizuki Rokuro
Bedankt voor het toevoegen Die Hard, Willis! Dergelijke parels sieren deze site
Ik verwacht een diepgravende analyse.
Die Hard,Willis
Ik zal hem vandaag kijken en dan krijg jij van mij een analyse.
stephan73
Foto's die te vinden zijn op het net zijn behoorlijk ziek, dus ik ben ook wel nieuwsgierig naar een analyse!
Lui (crew films)
Ik heb de film ook op mijn pc staan en zal hem vanavond ook eens kijken!
Waarom staan er trouwens geen acteurs bij?
stephan73
Nergens is daar info over te vinden, dus als je hem gaat bekijken dan kan je misschien een correctie indienen?
Lui (crew films)
Heb zojuist even de aftiteling gekeken maar ook deze vermeld geen acteurs.
Die Hard,Willis
Sexandroide vertelt drie verhalen die geen verbintenis met elkaar hebben.
Het eerste verhaal gaat over een man die met zijn voodoo popje een vrouw verminkt. De vrouw die net aan het uitgaan is, gaat plotseling door pijn naar de wc. Hier wordt haar lichaam aan allerlei pijnlijke martelingen blootgesteld. Hierbij kun je zowat aan elk lichaamsdeel denken, van verbrandingen tot bloedingen.
Het tweede verhaal gaat over een vrouw die een oude dungeon in wordt gedwongen. Hier wordt ze gehypnotiseerd, waarna ze met vuur gaat spelen, zichzelf zweept.. Iets later komt een monsterachtig fuguur binnen die haar verminkt en zichzelf verminkt met naalden, messen en scheermesjes. Ook doet de vrouw in haar hypnose aan zelfverminking, waarna ze eindigen in liefde en met een roos weglopen.
Het derde verhaal speelt zich af in een funeral home, waar een vampiers kist wordt opengemaakt door een vrouw, deze zelfde vrouw wordt niet veel later gebeten en veranderd in een vampier die de daarop volgende minuten een naakte 80's disco dans doet.
De enigste verbintenis lijkt mij liefde.
Sexandroide is mede door zijn curiosteits waarde al leuk om te zien, maar daarnaast is de gore dik in orde en het is in ieder geval een film zoals je hem niet meer snel ziet.
Ik heb hem trouwens op DVD-R zoals op bovenstaand plaatje van Cinema-De-Bizarre, is namelijk niet op dvd te krijgen, de dvd is goed verzorgd, dus voor wie overtuigd is.
dutchtuga
Had hier al wat over gelezen en vooral dat laatste segment moet te bizar voor woorden zijn. Pakketservice misschien, Willis? Zulke curiosa maken mij altijd wel nieuwsgierig
Die Hard,Willis
De DVD van cinema-de-bizarre doe ik er niet in, ik doe niet mee aan de pakketservice.
Mochizuki Rokuro
De enigste verbintenis lijkt mij liefde.
Altijd al gedacht.
brucecampbell
Eerste segment:
Erg mooie liefdesverklaring van een man aan zijn vrouw.
Echte liefde noemt men dit.
Tweede segment:
Een onschuldig SM-spelletje tussen twee mensen die duidelijk van mekaar houden.
Pure liefde!
Derde segment:
Erg coole danspasjes op fantastische muziek van Tina turner.
Kortom, de ideale film om samen met je partner te zien!
misterwhite
Bizar filmpje
Het eerste deel had een iets wat goede sfeer. Die schaduw van dat popje op de achtergrond en de vrouw die echt pijn leed. Het beste gedeelte van de film.
Het tweede deel is torture porn, maar wel zwakke. Het gore valt in dit deel wel te doen alleen vond ik het nogal lang duren.
Het derde deel mocht geschrapt worden. Was ongeloofelijk saai, een dansende naakte vrouw.

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie

Biografisch sportdrama 'The Smashing Machine' vanaf nu te streamen op HBO Max

bloedvergietenperformance artgrand guignol erotische filmshockingtransgression