• 9.377.434 stemmen

Geregisseerd door: Tanit Jitnukul

Met onder meer: Chatchai Plengpanich

Plot Bang Rajan 2

"Reunion of Paladins."

Bangrajan 2 speelt zich af in de Ayutthaya-periode en is het vervolg op Bangrajan, het epische verhaal van één dorp dat zich staande houdt tegen alle kansen en het ultieme offer brengt voor de vrijheid van het land. Beïnvloed door de legendarische krijgers Bangrajan, is een ander dorp aangemoedigd om terug te vechten voor hun eigen land door het voeren van oorlog tegen de troepen van generaal Suki, een grote Birmese commandant.

avatar van juhnzun

juhnzun

Is dit ook gebaseert op waren gebeurtenisen of puur voor de entertaiment gemaakt ?

avatar van Montorsi

Montorsi

Met Paradorn Srichaphan Tennisser en voormalig top 10 speler op de wereldranglijst. Hoe kom je vervolgens hier terecht?

avatar van rep_robert

He, what the fuck Heb hem nog wel vaak zien tennissen ook

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Die gozer is niet helemaal goed. Ik hem ooit zelfs in het echt gezien volgens mij.

avatar van armand 1

armand 1

Goede film daar kan men hier nog veel van leren veel actie en mooie kleuren.

avatar van Lotusflower

Lotusflower

Super Thaise film heb er dubbel van genoten omdat ik Thais spreek en versta. > 5 <

avatar van Ottoman

Ottoman

eerste deel was uitmuntend, maar dit was niet te pruimen. mislukte deel 2. slecht geacteerd, neppe vecht scenes, dialogen die vervelen, dialogen die gewoon nep over komen.

avatar van RickZ

RickZ

Net als deel 1, maar minder gevechten en nog dunner verhaal

avatar van stinissen

Kan niet tippen aan het eerste deel alleen geschikt voor mensen die erg van dit genre houden.

Trouwens best raar dat deze prent nog niet op IMDB staat.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Je moest eens weten hoeveel thaise films er niet op Imdb staan. Maar gelukkig ben ik er nog om ze af en toe op te sporen.

avatar van dominion

dominion

Goed vervolg!

Er zat ook heel veel geweld in net als het eerste deel alleen was het hier een stuk meer.

De opnames van de film waren ook heel mooi.

Vond het acteerwerk ook niet slecht en het verhaal was best wel interessant.

4,0

avatar van mug13

mug13

Het acteren de opnames de veldslagen prima in orde.Bikkelharde gasten die het opnemen tegen het birmese leger.Ze gaan echt tot het uiterste om hun land(genoten)en familie te beschermen en te verdedigen.Geen moment verveeld een film die ik zeker nog een keer ga kijken.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet zo goed als zijn voorganger, het eerste half uur is nog net om aan te zien, daarna zakt het wel erg af, hoop gepraat en te weinig gevechten.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Deel 1 heb ik 14 dagen geleden herzien. Ik vond dit vervolg iets minder. Ondanks dat het in dit ver volg niet aan actie ontbreekt, vond ik het te praterig Maar heb mij vanavond er prima mee vermaakt. Een magere voldoende. -3 Ga nu mooi Watch out, We're Mad met Bud Spencer en Terence Hill herzien.