Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Julien Magnat
Met onder meer: Milla Jovovich, Sarah Wayne Callies en Julian McMahon
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Faces in the Crowd
"She saw the killer's face, but it keeps changing..."
Anna Marchant (Milla Jovovich) is lerares op een basisschool. Ze wordt aangevallen door een seriemoordenaar, die bekend staat als 'Tearjerk Jack'. Ze overleeft de aanval, maar houdt er de neurologische afwijking prosopagnosie aan over, en ze kan daarom geen gezichten meer herkennen. Ze is nu aangewezen op het herkennen van de stem van de ander. Samen met de rechercheur Kerrest probeert ze toch de identiteit van haar aanvaller te achterhalen. Ondertussen is de moordenaar vastberaden om Anna, een potentiële getuige, uit de weg te ruimen...
Anna Marchant
Anna #2 - in hospital mirror
Anna #4 - in make-up mirror
Bryce #2
movie freak84
moest in het begin wel even wennen aan de rol van Milla maar vond het een zeer boeiende film , snap niet dat er mensen zijn die hier een 1 voor geven. daarom geef ik er maar een 5 voor. anders had ik er een 4tje voor gegeven
Noodless
Het idee van de film is best origineel te noemen, al had hier en daar de film een betere uitwerking verdiend. Vooral de climax op het einde is vrij simpel te noemen. De slotscène hadden ze beter weggelaten : flauw en overbodig. Het acteerwerk irriteerde mij alvast niet. Een gemiddelde thriller die vooral in het eerste stuk sterker voor de dag komt dan in het zo gezegde 'spannende ' tweede deel. 6/10
Elineloves
Ik vond de film zo slecht nog niet. Oke, het heeft een hoog woensdagavond-film gehalte, maar is dat per se storend? Ik heb me er prima mee vermaakt op deze koude zondagmiddag. Exact een film waar ik zin in had. Redelijk spannend, vrij goed geacteerd en het verhaal is best aardig. Julian is aardig oud en vol geworden sinds de laatste keer dat ik hem op tv zag. Hij zet overigens niet de meest geloofwaardige rol neer maar wel en zeer mysterieuze. Wat is hij nou? Good guy or bad guy? De ontknoping is dan ook alles behalve schokkend. Sarah Wayne Callies herkende ik in het begin niet eens, pas toen ze dood was.En tsja, dan heb je er niet meer zoveel aan hè.
Beetje jammer van het zoetsappige einde, maar toch wel een aardige film.
chococreme
Ik zat te kijken met het gevoel. kan of klopt dit wel, ja dan is het triller/horror effect snel weg.
En bij de gemiddelde horror vraag je jezelf nooit af of het wel kan of niet?
Keane1983
Qua verhaal vond ik deze film vrij uniek. Acteerwerk vond ik ook prima, maar toch is er iets met deze film dat ik hem nog spannend nog eng vond. Eerder zelfs een beetje voorspelbaar.
Score onder deze film is goed en indringend wat goed matched met de film.
Camerawerk is mooi gedaan.
Ondanks dat deze film geen twaalf in een dozijn film is, had ik er toch wel wat meer van verwacht. Metname op het spannings niveau.
Van mij een 2,5*
Pazmaster
Leuke thriller (absoluut geen horror) met een interessant verhaal. Redelijk geacteerd en soms ook nog spannend. Geen hoogvlieger maar wel prima te doen. 3 sterren van mij
halokido431
Heeft wel iets meer dan een woendagavondgehalte,maar het was geen superfilm.
En elke keer die verschillende gezichten had van mij ook niet gehoeven,dat hadden ze ook op een andere manier kunnen laten zien.
gauke
De regisseur heeft, denk ik, een oude psychologische thriller genomen en daar enige nieuwe componenten aan toegevoegd en zo ontstond een onnodig opgeblazen en voorspelbaar verhaal zonder verrassingen, die je geduld danig op de proef stelt. Lang voor het onvermijdelijke slot heb je het al gezien. Milla Jovovich beschikt (zeker in deze film) niet over een bijster groot acteertalent en staat ver in de schaduw van een hypnotiserende Marianne Faithfull, die slechts een bijrol vervult. Ook de rest van de cast kan acteerlessen bij haar nemen.
Snel vergeten dus maar.
Bubblez
- 2056 berichten
Slechte film, magere acteerprestaties. En dat terwijl het plot helemaal niet zo onorigineel is. Het is alleen op een te goedkope manier uitgewerkt. Je kunt aan alles zien dat hier niet veel geld in is gestoken.
Gang_Star
Zeer matig. Om te beginnen geen horror aanwezig en deze film moet dan eigenlijk thriller/drama gelabeld krijgen. Milla Jovovich is als slachtoffer in deze film verschrikkelijk slecht, net zoals eigenlijk de rest van de gehele cast. Het verhaal is saai, de spanning wordt niet opgevoerd en de film is langdradig.
Film was net meer een type film zoals die vroeger werden uitgezonden op woensdagavond door rtl4.
schumacher
Middelmatige film, zeker leuk om eens gezien te hebben maar meer ook niet.
Horror? vanwaar halen ze dat in godsnaam?
Het is een thriller/drama achtig gedoe, van horror is helemaal geen sprake.
Brabants
Deze direct naar DVD release is helaas weer zo'n film met een te standaard Hollywood uitwerking. Het is een klassieke regel waarbij de dader zich in de nabije omgeving van het slachtoffer omgeeft. Het prosopagnosie element is wel mooi bedacht en geeft de film wel meer swing, bij het vinden naar deze dader. Helaas kan dit element de film niet redden om er alsnog een onvergetelijke film van te maken.
Left4Dead
Boeie wat slecht man. Milla Jovovich sucks as always en de rest is middelmatig. Sloom verhaal dat maar niet spannend wil worden. Geen aanrader.
blurp194
Ik vond het plot nogal gejat van Blink. Maar in die film was het toch belangrijk beter uitgewerkt, en met Aidan Quinn en Madeleine Stowe ook een wat betere cast aan boord. Wat in deze film dan wel weer aardig gedaan is dat alle potentiele daders zo ontzettend op elkaar lijken dat je zelf af en toe ook niet meer weet wie nou wie is...
Milla vond ik eigenlijk nog lang niet zo slecht spelen, de rest van de cast doet het in vergelijking veel minder - de veelgeprezen Marianne Faithfull incluis. Niet heel best allemaal, en de flauwe cameravoering helpt ook niet om het nog een beetje interessant te houden.
Televisievoer voor laat op de avond, of voor de uitverkoopbak dvd's.
Left4Dead
Juist blurp194, ik kon maar niet op Blink komen maar wist dat er een film moest was die ongeveer hetzelfde behandelde. Die was een stuk(je) beter b.t.w.
Rodger
Het eerste gedeelte gaat het nog wel.. maar daarna takelt de film snel af naar een bedenkelijk niveau
2.0 **
Waackx
Een aparte thriller met af en toe een luchtige ondertoon die idd wat voorspelbaar is; want wie de dader is snel te raden maar het verhaal wat sowieso al niet alledaags is,had af en toe een paar originele vondsten.
Ondanks het serieuze verhaal kent de film ook wat komische scenes die niet passen in een film als deze
het bespreken dat het de droom is van elke vrouw is om elke nacht een andere bedpartner te hebben
Dat verwacht je in Cameron Diaz-film.
De quote van die hobo was wel
goed
"in heaven they don't have beer, so we drinking it all here !"
Verder af en toe ook erg corny acteerwerk zoals van die chicka-vriendin van haar of van de Edward Norton look a like detective.
Maar het leuke smoeltje van Jovovich maakt een hoop goed.
Redelijk.
tattoobob
Tegenvallende Thriller die helaas nergens boeiend genoeg gemaakt word.....ondanks dat het verhaal best te pruimen is.
Acteerwerk is redelijk te noemen maar niet geweldig.
Toch een van de mindere met Jovovich als je het mij vraagt.
cor1946
Waardeloze film, boeit geen minuut. Het verhaal sloeg ook nergens.
Daan258
Oeeiii, flinke tegenvaller.
Als eerst vind ik het heel raar dat de film als Horror/Thriller staat want dit is het beide niet.
Meer een erg lichte mysterie/misdaad.
Het verhaal is inderdaad niet eens zo slecht bedacht maar het is vreselijk jammer dat het allemaal erg saai en slecht is uitgewerkt.
Je blijft maar kijken, maar er komt vrij weinig vaart in de film en de spanning is ver te zoeken.
Ook was het acteerwerk van Milla Jovovich best matig vergeleken met andere films waarin ze speelt.
Het einde is dan ook nogal tegenvallend en stelt niet veel voor, erg jammer dit want met zo'n verhaal had er iets veel beters van gemaakt kunnen worden.
frans123
Matige film, die niet spannend of boeiend is. Het gedoe met de gezichten begon me al snel te vervelen.Cliche-Hollywoodfilm. ( en erg veel doden)
Tarkus
Thriller met een van mijn favoriete actrices in de hoofdrol, Milla Jovovich, dus wel benieuwd.
Het is zeker niet haar topfilm, maar ze doet het hier ook weer prima, al is het verhaal zeer voorspelbaar.
Heb me toch geamuseerd met deze prent, die wel een thrillergehalte heeft maar zeker geen horror is.
K. V.
Deze lag hier al een tijdje en me er eens aan gewaagd. Toch wel een origineel verhaal die wist te boeien van begin tot einde. De cast deed het ook niet slecht en de speelduur was ook goed, niet te lang en niet te kort.
Prima film.
Tiany
Zeer matige thriller, zoals we gewend zijn op Vitaya. Het idee was goed, maar het verhaal werd tamelijk saai gebracht. Ik vond de hoofdrolspeelster soms zeer onnatuurlijk en overdreven acteren, zoals in de oude film. Het einde is weer zo typisch en zeer voorspelbaar, niks origineel.

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie