• 9.370.422 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Alejandro Chomski

Met onder meer: Angela Sarafyan, Jesse Garcia en Bai Ling

Plot A Beautiful Life

De 16-jarige Maggie weet niet wat te doen en loopt doelloos rond in de koude en gurige straten van New York. Stripster Esther ziet haar en haalt haar naar binnen. Ze regelt, dat de illegale immigrant David haar onderdak geeft voor de nacht. Maggie en David willen eerst niets van elkaar weten, maar zien dat ze allebei in hetzelfde schuitje zitten. Ze worden verliefd op elkaar. Ze kunnen allebei geen werk vinden en besluiten om samen drugs-koerier te worden, met alle gevolgen van dien.

avatar van Eibmoz

Eibmoz

Leuk geprobeerd maar het is het allemaal net niet.

avatar van jasper1991

jasper1991

Matige film. Het begint hoopvol, maar het ontpopt zich tot niets spannends. Zeker het einde vind ik echt belabberd cheesy.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Geen beste film, ik wilde weten hoe het afliep dus ben blijven kijken en dat was ook niet best.. Ook erg veel onlogica momenten.